Влез

View Full Version : :@:@:@

TheDevil_2012
05-03-2012, 12:23
Харесвам едно момиче и често казано искам да дойде някой ден в нас но когато и кажа не6то подобно тя винаги си намира някакво извинение а после когато си пишем по Skype тя ми пише че ме желаела и някакви такива! Ако може да ме посъветвате какво да правя защото вече опитах всичко!

cyclops
05-03-2012, 12:31
Не я карай директно у вас, а първо се вижте на друго място

naksdy
05-03-2012, 16:40
Нейното е хем сърби, хем боли, хем мама не дава... Не се надявай особено на нещо, тая явно е девствена или лапе (а може и двете) и само ще ти пише да се прави на интересна, а накрая и се дръпва гомното като опре ножа до кокала...

anonymous708973
05-03-2012, 16:54
Замъкваш я на кафе близо до вас, после я прилъгваш у вас. Ако се дръпне, махай я.
Много е отворена нещо, ама като опре ножът до кокала...

littlecrush
05-03-2012, 16:57
аааааа тва да я караш да идва у вас е адски кофти ! Имах същия проблем с един пич .. тя 100 % се чуди как ще се развият нещата ... дали ще се чувства неудобно .. дали не искаш само да я изчукаш .. абе такива неща .. нормално е да си намира извинения .. и аз така правех :D :D .. та опитай с друго място като за начало !!

ALetterFromTheSky
05-03-2012, 17:05
Чакай малко, вие нито ходите, нито нищо- ако е само за чукането много ясно, че ще се дърпа-кви кафета кви 5лв. Дай малко по-бавно , д'ге

hamilcar
05-03-2012, 17:09
директния подход е идеален, разбира се отсреща да не седи малка девойка. тогава разправийте стават много и поне за мен вече безмислени.
но разбира се, ако си ентусиаст поиграй си, само не си го слагай присърце.

DragonLady
05-03-2012, 20:19
Замъкваш я на кафе близо до вас, после я прилъгваш у вас. Ако се дръпне, махай я.
Много е отворена нещо, ама като опре ножът до кокала...

+1
Като само ще те разиграва, не ти трябва. Ако пък ти пусне, а честито.

Clown
05-03-2012, 20:44
Много бързаш , аз до колкото разбрах даже не сте гаджета .. може би е срамежлива и затова да отказва земи излизайте 1-2 седмици и тогава я кани у вас .

SmilezZz
05-05-2012, 12:39
Я, кажи сега вие изобщо ходите ли? Защото на мен ми се струва, че не. Но все пак да приемем, че сте заедно - от колко време? Дай тази важна информация и ще ти дадем отговор.

Между другото защо толкова скочихте на момичето? Вие явно ходите у момчетата, без дори да сте гаджета и се чукате? Яснооо..

djipsito
05-05-2012, 13:37
Я, кажи сега вие изобщо ходите ли? Защото на мен ми се струва, че не. Но все пак да приемем, че сте заедно - от колко време? Дай тази важна информация и ще ти дадем отговор.

Между другото защо толкова скочихте на момичето? Вие явно ходите у момчетата, без дори да сте гаджета и се чукате? Яснооо..

Щото се прави на отворена в скайп, че иска да й го сложат, пък като опре ножа до кокъла се прави на ощипана! Ти като не вдяваш, що пишеш ? Като съм без гадже ще се чукам с който си искам, а ако не искам някой да ме чука няма да му пиша по скайп колко ми е мокро котето и колко го желая..

Не схванах.. за кво тря да са гаджета ?

Chacho
05-05-2012, 13:45

Откога са женени искаш да кажеш...

georgi.anev3
05-11-2012, 13:27
Женско съм! Пикая клекнала...

ALetterFromTheSky
05-11-2012, 14:11
Ахахаха некои са доста яко надъхани-я спокойничко

NomNomNom
05-11-2012, 14:14
Женско съм! Пикая клекнала...
фууууууууууууууууууу

BeeKeeper
05-12-2012, 13:31
Баси претенциозната... Според мен трябва малко да спреш да й обръщаш внимание, да видим дали ще те потърси, ако не те я забрави. Ако те потърси викни я на кафенце, свалки малко, после у вас й разказваш играта.