View Full Version : Оргазъм
Сигурно има и други такива теми, но се замислих, че никога до сега, не казвам, че съм възрастна или имам кой знае какъв опит вече, но досега никога и никой не е успявал да ме доведе до оргазъм :? Правила съм уникален секс, последният ми беше такъв, дълго ще го помня, но не изпитах оргазъм! Възможно ли е цял живот да не изпиташ оргазъм?? А.. и установих, че много обичам да ми правят орална любов, но обикновено го правят само в началото за малко, за да овлажнят и после започват :? Не знам, не карам момчето, с което съм да играе с езика си, защото мисля, че на момчетата не им харесва.. така ли е? Но имам странното чувство, че това ще е единственият начин да ме накарат да свърша.. и то бързо :)
DragonLady
05-03-2012, 21:26
Не искам да те отчайвам но има и такива жени, които просто не могат да свършат ( имам впредвид вагинално ). Колкото до оралната нормално е да ти харесва и да си го търсиш от сексуалният ти партньор. Всеки мъж е различен, някой не обичат да лижат дълго време, пък на други им харесва да се заиграват там долу по дълго време. Моя мъж например е от тоя 2рият тип, малко ми беше чудно в началото на връзката ни, как толкова много му харесва да ме задоволява орално, но после осъзнах колко съм облагодетелствана от тоя факт. А ти щом искаш по-дълга френска - кажи му го. Може директно може и по деликатно като например: "замислял ли си се някога да се заиграеш повече там долу" и тн. въпросченца.
Всеки случай недей да губиш надежда, може ей така както не го очакваш да получиш оргазъм.
dimitar_ak
05-04-2012, 04:49
Защо не поискаш от приятеля ти да задържи целувките си по-дълго там?
От колко време правиш секс, ако не е тайна? При мен първият оргазъм се получи едва на втората година, ако не се лъжа...И все пак не се тормози. Не го мисли токова, защото в един момент ще се натовариш психически и по време на секс ще си мислиш "защо по дяволите не изпитвам оргазъм", а това всъщност ще ти пречи.
А дали си получавала оргазъм докато си се самозадоволявала? Не е нужно да ми отговаряш ако се притесняваш, но си задай въпроса. Ако отговорът е положителен си помисли в тази посока - кое те кара да достигаш до оргазъм.
DarkTemplar
05-04-2012, 08:47
Предвид възрастта ти засега по-възможен е клиторният оргазъм, за вагиналния се иска и определена психическа нагласа.
Има мъже, които обожават да правят френска и се справят доста добре. Пожелавам ти да попаднеш на такъв.
DisappointedDreamer
05-04-2012, 08:49
Предвид възрастта ти засега по-възможен е клиторният оргазъм, за вагиналния се иска и определена психическа нагласа.
Мда, прав е Темплъра.
Така е. Всичко е до нагласа и го що годе опитен партньор. Хубаво е да знаеш какво ти харесва на теб, за да можеш по-лесно да стигнеш до края!
Просто се отпусни. Както те посъветваха, говори с приятеля ти и му кажи, че искаш повече орални ласки. Иии като цяло няма рецепта за оргазъм... просто не му мисли толкова. :)
Знам, че още не е много възможно да изпитам друг вид оргазъм освен клиторен, ама се притеснихх далии може завинаги да си остане така .. ? :D Ще е много кофти тръпка, ако е така.. :D :(
Зависи си от човека.
Някой хора са по чувствителни и им е по лесно да го получат.
При мъжете е същата работа.
Някой мъже свършват адски бързо докато други едвам едвам.
Не, че има място за сръвнение между 2-та вида оргазъм но исках да ти дам прост пример.
Не го мисли толкова просто както казаха по горе, е повече до самонагласа, възбуда и т.н.
И не няма как да остане завинаги така ко ще и на 40 да го получиш се някога ще стане но всичко зависи от теб и партньора ти.
GreenFairy
05-08-2012, 19:54
Имам спомен, че упражненията на Кегел помагат в такива случаи, подобряват кръвообращението ти от което вероятността за оргазъм нараства.
От доста години вече правя секс /предвид, че съм на 22/ хареса ми като усещане още след първия месец, това не значи, че първият си нормален оргазъм не достигнах след може би 4-тата година след първия си път...имала съм периоди без да правя секс много дълго, но съм имала сериозна връзка с чудесен секс без оргазъм...факт...всичко се случва...
DarkTemplar
05-09-2012, 10:04
Знам, че още не е много възможно да изпитам друг вид оргазъм освен клиторен, ама се притеснихх далии може завинаги да си остане така .. ? :D Ще е много кофти тръпка, ако е така.. :D :(Още си на 16, да си говорим кво ще е завинаги е несериозно. ;)
Дано като започнеш да свършваш и вагинално да си успокоиш душата.
Дано като започнеш да свършваш и вагинално да си успокоиш душата.
Дайй боже всеки му! :D :D :)
DarkTemplar
05-09-2012, 22:26
По-скоро на всяка. При нас и да искаме, няма как. :D
и взЕми го агитирай тоя твоя да се научи как да бачка с езика си, че е срамота. пък ще му е полезно и в бъдеще. ;)
dream1707
05-09-2012, 22:41
И аз не съм... от година водя полов живот, не мога да се оплача, че сексът не е хубав... Но просто не мога и не мога да го достигна и това е .. Дори и самичка не съм го достигала ...
Има жени които наистина не могат, силно се надявам да не съм от тях де ;сс
DisappointedDreamer
05-10-2012, 05:28
^ И клиторен оргазъм ли не можеш да достигнеш?
Ее с удоволствиее, амаа аз ли трябваа да го уча?? :? :D
oceanborn
05-11-2012, 09:47
Аз лично изпитвам удоволствие от секса,но никога досега не съм имала какъвто и да е оргазъм... :(( Правя секс от 2 години,но все още не съм се отчаяла,може би всичко ще си дойде с времето
Scarface_
05-11-2012, 10:16
90 % е всичко е в главата на човек , нагласа , др което е парньора - дали те възбужда , как го прави и т.н ... жените ,които никога не получават оргазъм са доста малък процент според мен ... някои получават по 1 оргазъм на секс други по 20... мисля ,че с времето всичко ще се нареди , но и вие трябва да се постараете ;)
djipsito
05-11-2012, 13:15
Не съм чела коментарите, щот ме мързи. Пиша само да ти кажа да внимаваш пред кви мъже ги споделяш тия работи, щото ще седнат да ти се правят на оборотни, че не си прайла никъв секс и не знаеш кво е тва секс.
А по темата, проявявай и ти инициатива, тря да помагаш. Не може всичко да ти го прави той. Пипай се, а у.. вагинално и аз не съм свършвала, ама клиторния оргазъм не е за изхвърляне.
Или си купи секс играчка. Топчетата, дето се пъхат стягат вагината и помага (или поне така казват, като забогатея, ше си купя и щи кажа).
DarkTemplar
05-15-2012, 18:40
Ее с удоволствиее, амаа аз ли трябваа да го уча?? :? :D
Е кой да го учи, комшийката ли? :D
Шегата настрана, но имаш 2 варианта - или се научава с твоя помощ, или го заменяш с някой вече научен, който знае как да достави удоволствие на една жена. ;)
Ilikeliljon
05-15-2012, 18:54
Наздраве за клиторния оргазъм
nymphadora
05-15-2012, 19:24
Аз съм свършвала няколко пъти вагинално-е няма такова блаженство,честно.Не може да се сравнява с клиторния,поне според мен.
Наздраве за клиторния оргазъм
:D А наздраве! :D
Аз съм свършвала няколко пъти вагинално-е няма такова блаженство,честно.Не може да се сравнява с клиторния,поне според мен.
Аз не знам.. надявам се да разбера :) Ма... май-май няма да е скоро.. като стана на 40 ще пиша тук да ви се похваля :D :D