PDA

View Full Version : Относно тривитаминола :)

Viv4yS
05-04-2012, 18:44
Наскоро разбрах, че с тривитаминола косата расте бързо и днеска си го взех и сега ако може някой да ми каже как се прилага? Благодаря предварително! :)

Elinaaa
05-04-2012, 18:49
Аз не съм много доволна капеше ми косата от него!
Мисля ,че има същата тема може да се разровиш и да прочетеш мнения :)

3oPuTy
05-04-2012, 19:48
Колко мързелив трябва да е човек,че да пуска тема без преди това да е потърсил малко инфо ... В Гуугъл само като напишеш "маска с тривитаминол" и ти излиза и рецептата,и десетки теми ... :?

marin4itu
05-05-2012, 07:55
За маска разгледай форума. Използвай тривитаминола веднъж на седмица, че дори и на две, защото ще започне да ти пада косата.

bet3to
05-05-2012, 10:02
В зависимост от дължината на косата си, определяш количеството тривитаминол ... за къса коса 1с.л, за по-дълга 2 с.л. Моята коса е до раменте и слагам
2 с.л. тривитаминол
2 с.л кисело мляко
1 с.л зехтин
1 жълтък
1-2 с.л хининова вода
Правя си маската вече 3 пъти (веднъж седмично) и мога да кажа, че съм доволна. Само веднъж съм си слагала в маската хининова вода, защото установих, че ми се омазнява от нея, но това си е до човек, просто трябва да опиташ на теб как ще ти действа :)
Попринцип в повечето случаи се слага и алкохол в нея, обаче от него много гадно ми мирише косата (пробвала съм с ракия) и затова не си слагам.Иначе ако решиш да си сложиш сложи 1 с.л.