View Full Version : Харесвам едно момчее.......
sladuranata2002
05-04-2012, 20:21
Та харесвам едно момче и се чудя дали ме харесваа...акоо не ме харесва да променя ли нещо у себе си... не знам той по принцип харесва забавни момичета, НО НЕ ЛИГАВИ!!!Според мен азз съм такава.Би ли ме харесаал азз съм блондинка той е брюнет, имам сини очи той кафяви, аз съм с бчла кожа той съвсем малко по-мургава.Според вас харесва ли ме да променя ли нещо у себе си?ПОМОГНЕТЕ!
стани азиатка или мюсюлманка това харесват момчетата
Е, ние не можем да знаем дали той харесва момичета като теб /за външния вид/. За характера знаем какво харесва /уж/, но не знаем ти каква си всъщност. И между другото - грешен раздел. :)
sladuranata2002
05-04-2012, 20:24
а нещо нормалноо
ShadowTHG
05-05-2012, 09:03
Няма смисъл да се променяш за някого.Стои каквато си , ако не те харесва така не се занимавай.И виждам че не си много сериозна а лигава (поне по начина по които пишеш) .
Ххахаха ти тъпа ли си ? Даде ни 2 външни вида и питаш дали ще те хареса :D:D:D:D Малееее малее..
Може ли да си толкова забила ,а?! Да питаш такива простотии?!? Откъде можем ние да знаем какво харесва той, дали брюнетки , блондинки, или каквото и да било. И за къв кур ще се променяш заради някого. Ако те хареса - ще те хареса за това ,което си,а не за това ,което се преструваш ,че си!
Ххахаха ти тъпа ли си ? Даде ни 2 външни вида и питаш дали ще те хареса :D:D:D:D Малееее малее..
Едит: забравих, че си блондинка :D:D
SmilezZz
05-05-2012, 12:51
Я, кажи сега на колко години си , чАдо?
Осъзнай се. Той нищо не прави, нито ти. Вместо да се чудиш дали те харесва, му пиши и го покани да се поразходите някъде! Не се променяй , заради някакъв си там. Бъди себе си и ако ще те хареса, нека затова да е.
zlatity99
05-05-2012, 20:22
Боже то бива да си проста ами ти вече прекаляваш ... Първо - Ние не ви познаваме и не искаме ..... Второ - Няма смисъл от номерца за да те хареса - бъди естествена и 3то- не се променяй заради някакъв сопол ... О и на колко си бе ?? на 10 ???
Няма значение, ти си на 10...
Aanonim4eto0o
05-06-2012, 15:19
Да пази Господ ..
Абе мила,ти малоумна ли си или да? .. Откъде да знаем дали те харесва.. Като те гледам нямаш повече от 10 годинки ..
а и между другото .. сбъркала си раздела! ;)
IWannaBeSedated
05-06-2012, 18:12
След няколко годинки ще ти е смешно какво си написала сега.