View Full Version : ПОМОЩ!
dessy_9814
05-05-2012, 07:21
Здравейте, аз съм нова в сайта и се извинявам ако вече има такава тема. Много съм объркана. От около 2-3 седмици харесвам едно момче което е от на една моя приятелка класа, а аз съм с една година по малка от него и постоянно разпитвам приятелката ми за него. Учим в едно и също училище и много пъти се засичаме, но нито здравей, нито здрасти разминава ме се ей така и не знам как да си изразя чувствата си към него. А според мен е много тъпо на живо дори да не се поздравяваме, да му пиша в facebok или skype, аз съм си малко срамежлива и не знам какво да правя. Има и един проблем учим в едно даскало но не е от моя град и примерно няма как да излизаме заедно и т.н. и Ви моля за ПОМОЩ. Благодаря предварително!
Започни от там, следващия път като се разминете просто му кажи здрасти и му се усмихни.
It's so simple.
Колкото до излизанията, поне на училище ще сте заедно, с времето ще измислите как да излизате. Нека се стигне дотам, пък ще се оправите. Сега иди пред огледалото и се усмихни 250 пъти. Следващият път го срещаш, усмихваш се и казваш здрасти.
dessy_9814
05-05-2012, 08:38
благодаря :):):):):):):):)
SmilezZz
05-05-2012, 12:27
Просто го поздрави. Проблемът не е кой знае какво, все ще намерите начин, за да се виждате и извън даскало. Стига да стигнете до този етап.
dessy_9814
05-05-2012, 12:48
Благодаря Ви за съветите полезни са, но незнам какво да правя ако например видя го, поздравя го, а той нищо... и ще изглеждам много тъпо :(
Untouchable_
05-05-2012, 13:12
Защо пък да изглежда тъпо.. :)) Просто си учтива, това е всичко... Ако не те поздрави ... харесай си някой друг.. :D
Благодаря Ви за съветите полезни са, но незнам какво да правя ако например видя го, поздравя го, а той нищо... и ще изглеждам много тъпо :(
Ще си стоиш вкъщи и ше мачкаш марулята. Квото и сега правиш.
Както се пееше в една песен: "РИСКУВАМ, да те имам". Рискувай, мацка.
dessy_9814
05-05-2012, 17:10
Благодаря! Ще РИСКУВАМ! :)