Влез

View Full Version : Не мога да го разбера !

anisummer
05-05-2012, 08:23
Здравейте,
искам мнението ви по един въпрос. .Запознахме се преди няколко месеца с едно момче и впоследствие разбрах, че учи в моето училище. Винаги като се видим се усмихваме един на друг. Аз лично много го харесвам, обаче... разбрах , че си има приятелка. Той беше с нея , когато ме видя да слизам по стълбите и направо изражението му се промени и стана супер сериозен. На мен ми стана супер тъпо и даже не го погледнах. Интересното е , че по коридорите като ме види ми се усмихва супер...ъхм..ентусиазирано, не просто проста усмивчица, ами излъчва съвсем друго. Вчера аз случайно си се бях загледала по коридора и погледите ни се сращнаха и той се закова на място...много е странно като се видим Даже приятелките ми , без да съм им казвала нищо за него, се изненадват как ме е изгледал и колко щастливо ми се е усмихнал . Просто аз не мога да разгадая какво се случва.Някои ще кажат ,че просто си въобразявам. Е , какво мислите?

granger
05-05-2012, 08:45
Една усмивка може да значи и много и малко. Не си набивай филми в главата. Момчето си има приятелка и най-вероятно ти се усмихва от учтивост.

bebeemalko
05-05-2012, 09:31
Може би от учтивост, но си му и симпатична, а ако бях аз бих си признала че го харесвам (ако го харесваш), защото иначе ще си набиваш още филми, а ако те харесва ще направи нещо. Може да те харесва, но да не е сигурен за теб и за това да не зарязва другата, а може и да не знае дали точно те харесва... абе има мн варианти, но по-добре най-скоро си изясни ти дали го харесваш и направи нещо защото най-тъпо е да стоиш и нищо да не правиш и да питаш по форума. ;) Късмет

SmilezZz
05-05-2012, 11:53
Най-вероятно си му симпатична и да не знае какво да прави. Объркал се е един вид, все пак си има и приятелка. Не знам и няма как някой да знае какво се върти в неговата глава, така че или действаш, или въобще не се занимаваш с него и не се забъркваш в техните отношения.

kinkygirl
05-05-2012, 15:11
съгласна съм с другите,момчето май е кривнало от пътя с гаджето като е почнало да се заблява и по теб..В това няма нищо лошо.. :) Ако го харесваш просто общувай с него и по този начин ще разбереш има ли нещо..Въпреки че би било доста тъпо да ги разделиш..ама на някои хора като са им слаби ангелите,не значи и че ти ще си виновна,но все пак направи си сметка щом е обвързан и се заглежда по други дали и ако тръгне с теб няма да прави същото..Ако много го харесваш се впусни в приключението.. :))