Влез

View Full Version : безуспешни опити

xXxinsatiablexXx
05-05-2012, 21:54
Така ето и моят проблем, на 16 съм, имам си приятел от 7 месеца. От няколко дни се опитваме да стигнем по далеч от целувките и преградките, но не ни се получава... Проблемът е, че неможе да проникне а и аз съм инат не му давам да си играе с пръсти или език.. С няколко думи само хабим презервативи за нищо.. Пробваме отдоло отгоре И ПАК НЕ СЕ ПОЛУЧАВА .. За влажното достатъчно е ... дайте някакъв съвет чувствам се тъпо че не се получава той е толкова внимателен и търпелив, а на мене ми е неудобно че не се получава..!

ShtrudeL
05-05-2012, 21:57
Защо не му даваш поне с пръсти? :>

xXxinsatiablexXx
05-05-2012, 22:01
Просто не ми е приятно! А и колкото да е странно ме е ГЪДЕЛ и ме удря на смях..

ShtrudeL
05-05-2012, 22:03
втф 8-)

а как така неприятно? болезнено, или ъъ психически неприятно?

Едит: Мисля, да пусна тема за гъдела в секса 8-)

stambelan
05-05-2012, 22:03
Отиди в банята и си поиграй с твоите пръсти. Така другия път 3-те лева няма да идат на вятъра празни.

xXxinsatiablexXx
05-05-2012, 22:09
хахахаха Не ми е за парите за презервативите, ако трябва и 5 човала ще сменим, просто исках съвет.. А за неприятното просто не ми е хубаво като го прави се дърпам.. И забравих да спомена че се очаква той да ми е първия..! :х

HideBoy
05-05-2012, 22:12
Съгласен съм с стамбелан.
Как искаш да проникне като си суха отдоло ?
А дори и при някаква случайност да проникне ще те боли много да не говорим, че може и да получиш разкъсване.
Не само заради кефа се бара с пръсти и се "лиже" отдоло а за да може жената да се възбуди и да се овлажни по естествен път.
Другия вариянт е да закупите лубрикант най-обикновен от аптеката, приятелят ти да си намаже пениса с него и опитайте пак..

stambelan
05-05-2012, 22:15
хахахаха Не ми е за парите за презервативите, ако трябва и 5 човала ще сменим, просто исках съвет.. А за неприятното просто не ми е хубаво като го прави се дърпам.. И забравих да спомена че се очаква той да ми е първия..! :х "Очаква се" Точно на място го каза. Съвета е или да го оставиш той да си свърши работата или ти да я свършиш. Не спирай устрема на човека! За да не разбереш (неочаквано), че я е свършил другаде.

ilikeitdirtyX
05-05-2012, 22:16
Така ето и моят проблем, на 16 съм, имам си приятел от 7 месеца. От няколко дни се опитваме да стигнем по далеч от целувките и преградките, но не ни се получава... Проблемът е, че неможе да проникне а и аз съм инат не му давам да си играе с пръсти или език.. С няколко думи само хабим презервативи за нищо.. Пробваме отдоло отгоре И ПАК НЕ СЕ ПОЛУЧАВА .. За влажното достатъчно е ... дайте някакъв съвет чувствам се тъпо че не се получава той е толкова внимателен и търпелив, а на мене ми е неудобно че не се получава..!

Според мен, няма да е зле, да му позволиш поне малко да пробва с пръсти...
edit: защо не опитате с оралната любов? Поне от твоя страна може да му направиш хубаво :]

xXxinsatiablexXx
05-05-2012, 22:20
и да го оставя да си свърши работата с пръстите пак не се получава, дори днес пак не стана игра си търпях колкото и да не ми е хубаво... А и не съм суха, достатъчно влажна съм преди да почне...

HideBoy
05-05-2012, 22:25
Има го и вариянта ти да си много тясна а на него да му е много дебел.
С малко повече мъка ще се получи.
А и съм сигурен, че леко като те заболи го спираш за това не става работата.
Невъзможно е да си влажна и да не влиза колкото и да си тясна.
1-вото проникване боли аз лично когато спах с девствено момиче щях да колабирам като изпищя.
Така, че просто не го стряскай остави го 1 път е нужно да проникне и всичко е наред после болката отшумява и хубавото идва :)

ShtrudeL
05-05-2012, 22:26
Всъщност и на мен в началото ми беше повече неприятно от пръстче, от колкото от същинската част. :> ^^
Карайте го неежничко и внимателно и т'ва е. <3

xXxinsatiablexXx
05-05-2012, 22:31
Не го спирам, аз самата почвам да се отказвам вече, а за него незнам... Не е човешко не съм някоя ннеориентиранаа.. познавам си тялото, само немога да разбера възможно ли е да се стягам несъзнателно.. и кажете някоя поза за улеснение на проблема :Д

stambelan
05-05-2012, 22:31
и да го оставя да си свърши работата с пръстите пак не се получава, дори днес пак не стана игра си търпях колкото и да не ми е хубаво... А и не съм суха, достатъчно влажна съм преди да почне...
Играта си е игра, работата си е работа ;)
По специализираните "железарии" се продават уреди за дефлорация, ако не е майстор Тричко, така и така си давате парите за балони, купете си едно "желязо" :)

ShtrudeL
05-05-2012, 22:33
Не го спирам, аз самата почвам да се отказвам вече, а за него незнам... Не е човешко не съм някоя ннеориентиранаа.. познавам си тялото, само немога да разбера възможно ли е да се стягам несъзнателно.. и кажете някоя поза за улеснение на проблема :Д

бъди отгоре :>

бля
мен винаги първите няколко секунди ме 'боли', но пък ми харесва точно това, чудя се дали съм наред понякога с главата, ама е брррр <3 ^^

HideBoy
05-05-2012, 22:34
Еми възможно е разбирасе.
Ако те е страх дали ще боли може и несъзнателно както казваш ти да се стягаш.
Въпреки, че си нямам на идея дали жените могат да се стягат точно пък там.
Съвета ми е пак ти казвам вземете лубрикант.
За поза кучешка ще е най удачна в случая.
Това е от мене дано съм ти помогнал! Лека :).

xXxinsatiablexXx
05-05-2012, 22:35
HideBoy мерси много и лека вечер :)

xXxinsatiablexXx
05-05-2012, 22:37

пробвахме И ПАК НЕ СЕ ПОЛУЧИ

ShtrudeL
05-05-2012, 22:44
ама как така не се получава :>
Не може да не се получава. Явно нищо не правите, или се дърпаш за нищо. Изтърпи мъничко на лека болка, ако пък тооооолкова боли (което не ми се вярва) спрете за малко и пробвайте пак. :>

xXxinsatiablexXx
05-05-2012, 22:50
Явно МОЖЕ.. първия път пробвахме аз да съм отдоло.. не стана някъде около 15 мин мъчене просто не влиза и това е после отгоре пак не стана.. Вече ме е яд на мене си че съм голям карък. Имам чувството че съм единствената при която не се получава.. Говорим за това но и съм срамежлива не ме е страх от болката а се притеснявам по един друг начин..

PetarN
05-05-2012, 22:54
Какво точно не се получава не мога да разбера ? Ако си отпусната и влажна, а той е твърд и готов, НЯМА как да не се получава. Пийнете по едно малко, може и голямо, вземете си лубрикант и опитайте пак.

xXxinsatiablexXx
05-05-2012, 22:59
Пф незнам как да обясня по точно кое не се получава ПРОСТО НЕМОЖЕ ДА ПРОНИКНЕ..! Другото което е, че не е от най-големите слимари. Дебел му е, а и на дължина не е малак... Толкова много четах за тези неща, че вече ми омръзна.. А и се чувствам готова... незнам какво да мисля вече.....! :х

cartoonnetwork
05-05-2012, 23:02
Така като те гледам тази работа не е за теб "чудото" секс !
Не ставало бля пляс тряс/ Уж съм влажна пък не става :D или на твоя малкия джо е мека китка ??!

xXxinsatiablexXx
05-05-2012, 23:08
Така като те гледам тази работа не е за теб "чудото" секс !
Не ставало бля пляс тряс/ Уж съм влажна пък не става :D или на твоя малкия джо е мека китка ??!

да дойдеш да видиш мека китка ли е ? чудо рработи глупости.. и такак като ме гледаш ВИЖДАШ ЛИ МЕ?- защото аз те виждам и ми се струва че си от тези с мазоли по рацете ;) (не искам да съм груба, просто не се изказа на място) ;-)

cartoonnetwork
05-05-2012, 23:12
Мда само от тези с мазолите съм това че си садната и не знаеш как се прави секс е друг въпрос май ти се засегна ;)
Уж се чустваш готова пък не става ? не влиза еми като не знае къде да го вкара ние ли сме ти виновни ? казаха ти лубрикант , капутче, и т,н или чакаш да дойде някой да ви свърши работата !?

xXxinsatiablexXx
05-05-2012, 23:23
Не съм се засегнала.. И неможеш да докажеш, че незнам как се преви при положение че още не съм го правила.. Друг е въпроса че с уста и ръце го дигам на 7мото небе хахах, а и ако чаках някой друг да ми върши работата нямаше да си правя труда да се мача от няколко дни ; )

cartoonnetwork
05-05-2012, 23:27
Еми ако искаш първият път да е с него давай по смело , няма да е болка за умиране я къде къде по болезнени неща има :D :)

xXxinsatiablexXx
05-05-2012, 23:30
Е давам бе човек КОЛКО ПОВЕЧЕ ДА ДАВАМ, мисля че вече споменах че и за болката не се притеснявам :Д

ShtrudeL
05-05-2012, 23:58
брех какво мАчение :/

SmilezZz
05-06-2012, 06:40
Или нещо не го правите, както трябва или просто ти не си готова, и се стягаш и дърпаш несъзнателно. Не знам. Дай му да пробва с пръсти. Вярно, в началото е някак си странно, но после се свиква. Просто му позволи да го направи и всичко ще е както трябва.

someonerandom
05-06-2012, 06:51
Той като се заиграва с пръсти сухи ли са му пръстите?Ако те са сухи,а ти не си овлажнена може наистина да ти е неприятно.

anonymous708973
05-06-2012, 07:41
Еее, нененене. Пистолет да ми бяха опрели в главата, нямаше да се навия да съм отгоре тогава.

Авторке, минала съм през абсолютно същата гадост... накрая стана, ама след като бях убедена, че ще трябва да ходя на хирург да ме оправи. Никак не е смешно, знам. Пробвайте, друго решение няма. Със сигурност се стягаш несъзнателно, ама не си виновна ти и колкото и да ти повтаря да се отпуснеш, няма как да стане. След няколко пъти ще се получи. Дано докато дойде тоя момент, не си се отказала от това момче.
(Ама хабенето на гуми наистина е тъпо.)

ShtrudeL
05-06-2012, 07:50
Еее, нененене. Пистолет да ми бяха опрели в главата, нямаше да се навия да съм отгоре тогава.

На мен пък тъЙ ми беше по-удобно. :> Така сама си контролираш проникването. Вярно, че малко болеше, ама аз явно съм мазохист и толко ми беше писнало да не се получава, че не ми пукаше особено и въпреки болката (която всъщност на моменти ми хареса ^^) бях упорито и си се сложих като презервативче и бам 8-)

xXxinsatiablexXx
05-06-2012, 08:40
Колко ще боли... нали е временна тая болка... няма как да правим нещо грешно, но вече ми писва от опити, а той е потресен, че не става и не става след толкова пробване...

alchy
05-06-2012, 08:43
В тебе не е проблема, проблема е в него! Ако той не може да го намести и да проникне, къде е тръгнал да прави секс.. никак не е трудно, нужно е ти да се отпусниш, а останалата работа е негова.. много ми е интересно как не става и не влиза.. трябва да намери начин твоя герой :)

xXxinsatiablexXx
05-06-2012, 09:02
В тебе не е проблема, проблема е в него! Ако той не може да го намести и да проникне, къде е тръгнал да прави секс.. никак не е трудно, нужно е ти да се отпусниш, а останалата работа е негова.. много ми е интересно как не става и не влиза.. трябва да намери начин твоя герой :)

НЕ сме търсили вината един в друг, решихме, че ще пробваме докато стане... А кога ще се получи никой незнае.. :х

Anonys
05-06-2012, 09:14
Кажи му да си намаже и пръстите с лубрикант, да се отпуснеш, кажи му да те излиже и тогава да пробва.

xXxinsatiablexXx
05-06-2012, 09:21
Кажи му да си намаже и пръстите с лубрикант, да се отпуснеш, кажи му да те излиже и тогава да пробва.

Това с "излизването" НЯМА ДА СТАНЕ...! Кажете нещо и за лубрикантите какъв да вземем ?

alchy
05-06-2012, 09:36
Пробвайте, пробвайте докато не стигнете до успех. Малко по малко трябва да влезе малчугана ^^

П.С Лично аз не бих си взел лубрикант каквото и да стане. На чисто действам :)

xXxinsatiablexXx
05-06-2012, 09:49
Ще пробваме да, все някога ще стане.. И все пак няма да е лошо някой да каже мнение за лубрикант ... :)

BrokenHearth
05-06-2012, 10:08
Просто не ми е приятно! А и колкото да е странно ме е ГЪДЕЛ и ме удря на смях..

:razz: :razz: :razz:

xXxinsatiablexXx
05-06-2012, 10:16
:razz: :razz: :razz:

НЕЩО избухваш от смях, а ?

alchy
05-06-2012, 10:20
Защо ти в лубрикант.. нали се подвлажняваш.. а и презерватива е хлъзвах, трябва да влезе без проблем.
Иначе на Durex http://www.durex.com/bg-BG/Products/Lubes/PublishingImages/DurexPlayChery.png ще свърши добра работа :)

xXxinsatiablexXx
05-06-2012, 10:27
alchy мерси много ;* проблема е, че колкото и да съм влажна и с презерватив... НЕ ВЛИЗА.. ;Х

Anonys
05-06-2012, 10:31
Как 'ше не влиза бе момиче.. Не го правите правилно.. Кажи му на тоя "Мъж" малко да напъне..

PullMeCloser
05-06-2012, 11:16
Защо не искаш да те лиже?

alchy
05-06-2012, 11:27
Успех и кажи после какво е станало :))

Anonys
05-06-2012, 11:58
Защо не искаш да те лиже?

Може да не си е мил зъбите :D

xXxinsatiablexXx
05-06-2012, 15:37
Може да не си е мил зъбите :D

хаххахахаха НЕЕЕЕ просто немога да се отпусна от това :ДДД

flamesoulbgr
05-06-2012, 17:22
Бааах мааму тоя твоя да не боде на друго място бе как няма да влиза толкова време. Май някой хич го няма в секса ;)

anonymous708973
05-06-2012, 19:05
Защо ти в лубрикант.. нали се подвлажняваш.. а и презерватива е хлъзвах, трябва да влезе без проблем.
Иначе на Durex http://www.durex.com/bg-BG/Products/Lubes/PublishingImages/DurexPlayChery.png ще свърши добра работа :)

Яки са тия, ама са неизгодни. Взимай Дюрекс 2 в 1, 400 мл е, за 13-14 лв, става и за масаж.
Маце, не знаеш кво изпускаш, дай му да ти направи кефа!

xXxinsatiablexXx
05-06-2012, 19:25
давам му... пък и не е малко момчето на 22 е, че да не знае какво да прави... :х

alchy
05-06-2012, 21:32
Всякакви ги има.. защо аз примерно МОГА и знам какво правя.. просто не е сигурен и не може да намери начин да проникне, жалко.. но дано успеете! УСПЕХ !

xXxinsatiablexXx
05-07-2012, 19:07
И днес пак... дори и на задна НЕ СТАНА влезе малко и до там..

DragonLady
05-07-2012, 19:46
Лубрикант и да действа. Един път да ти го вкара целият до края и повече няма да имате проблеми. Прости потрай малко, а не се свивай като те заболи.

anonymous708973
05-07-2012, 20:24
И днес пак... дори и на задна НЕ СТАНА влезе малко и до там..

Като влезе малко, нека да започне да...ъъъ, пружинира напред-назад... излиза-влиза, всеки път малко по-навътре и ще стане.

alchy
05-07-2012, 20:59
Тцтцтц направо ми е чудно как не иска да влиза... :X Мъчете малко по-малко и ще стане накрая :)

cartoonnetwork
05-07-2012, 21:36
Явно имаш Вагина като на петокласничка !
Не влиза бе не влиза сменяй пола, или спри да се обесняваш ... 8-)

xXxinsatiablexXx
05-08-2012, 12:24
хахахах потресена съм вече....

DarkTemplar
05-08-2012, 12:29
Купи си тирбушон.

dimitar_ak
05-08-2012, 12:32
Май и кавалерът не е много опитен (може и да е девствен). Ако е достатъчно твърд и си помогне в насочването с ръка няма начин да не влезе. Най удобно е в мисионерската.

blader
05-08-2012, 13:52
Сериозно...като го вкара малко и 3-4 санта да е няма проблем...той вече е влязъл...да почне както казаха да се движи лекичко напред-назад(внимавайки да не го извади че то ако толкова трудно влиза смятай...) ще те наболява точно няколко секунди и ще усетиш как се отпускаш от самосебе си а той от своя страна ще почне да влиза все по-навътре и по-навътре и всичко ще е точно...може би първите пъти ще е така ама не мисля че има проблем при положение че ще се получава(sun)...
Няма как да ти го бутне целия от раз...не знам дали това се опитвате да постигнете...
И всичко ще ви е много по-хубаво като му позволяваш повече неща...въобще си позволявайте взаимно защото хората неслучайно са ги измислили разните му изпълнения с език 'n' stuff...