View Full Version : Пичове ХЕЛП нащи като се върнат ще ида на гелотината !!!!
Пичове ХЕЛП нащи като се върнат ще ида на гелотината !!!! Сутринта затворях джамейка (той е с двустранно отваряне падащо и нормално) той товагава беше в падащо положение и май не го бутнах до край и дръпвах дръжката надолу и сега седи в наклонено падащо, отварящо се положение и дръжката се локна и сега нито надолу нито нагоре и седи в положение сякаш горната панта се е откачила. Хелпите имам живот до обед 06.05.12 ;дд
Някой да преведе на български!?
SisiStrange
05-06-2012, 05:41
Мда, ще дойдат и ще те одерат жив, ще опънат кожата ти вместо прозорец... Едва ли ще ти се скарат за един джам. Кажи им да го оправят, не ръчкай ти да не го съсипеш повече.
След 3 опита за превод с гугъл преводача най сетне успях да дешифрирам поста.
Та и аз съм бъгвал моя прозорец така, оправя се като го бутнеш на вътре все едно е затворен и после завърти дръжката в хоризонтално положение.
По обяд ще мреш.
В училище така ли пишеш, бре?
dreamwalker
05-06-2012, 14:04
На гелотината ли ще идеш? :D Не го пипай повече! Ще стане още по-зле, случвало ми се е и на мен.
След 3 опита за превод с гугъл преводача най сетне успях да дешифрирам поста.
Та и аз съм бъгвал моя прозорец така, оправя се като го бутнеш на вътре все едно е затворен и после завърти дръжката в хоризонтално положение.
Тва е. И аз моят прозорец така си го оправих.
прецакал е прозореца, който е имал двустранно отваряне (нормално и само отгоре)
бутни го докрай, размърдай дръжката като го придържаш и я върни както е в затворено положение
спокойно,оправя се, и аз съм прецаквала моят така,ама нищо му няма
само внимавай да не падне, че да не се счупи стъклото
Оправиха го шнайдера ли там какво се бъгнал....Това била някаква джаджа отвътре на касата като я натиснеш ти дава ход за мърдане на дръжката ако е блокирала. Тъй де оправиха го. Мерси за съветите, но успях да се оправя.