View Full Version : Немога да се справя .....
В темата си искам да изкажа мъката си , и по този начин се надявам да ми олекне , поне малко де :( . Всичко започна преди 2 години на 1 Април 2010г , и завръши преди около седмица. Това беше човекът когото найстина обичах , човекът на който давах всичко и правех всичко ... Тя ми изневери преди една седмица , не искаше да ме вижда, не ми пишеше , нито ми се обаждаше... на въпросът обичаш ли ме - отговорът е " няма да ти отговарям , нмз , лека " . Чувствах се адски гадно , усещах че има нещо , влизаше в тоалетната с телефонът си , абе беше адски съмнителна. Направи така , че една седмица не се виждахме аз си стоях в нас , започнах да се депресирам .. а тя по цял ден си беше навън с " няква компания " .. о,О
На въпросът с кого си , отговорът беше не те интересува. Преди една седмица за пореден път я извиках , бях купил закуски , кафе и цигарки .. писах и заповядай , купил съм еди кво еди що .. отговорът на смс-а ми беше не искам да те виждам , не ме е*е ко си купувал .. Вдигнах телефона и я напсувах.. / просто не се сдържах , дойде ми в повече / Минах на необвързан по тийн сайтовете , махнах общи снимки и си казах .. то и да сме заедно и да не сме пак не се виждаме ..
Минаха обаче няколко дена , видях я с друг . Прегърнати , усмихнати.. Почуствах се много гадно , стана ми по скоро мъчно. Постоянно съм и в профила във фейсбук , следя на всякъде всичко .. изгубихме всякакъв контакт , даже не се поздравяме защото и казах че начина по който се подигра с чувствата ми , начина по който ме лъжеше .. ми разби сърцето. Връзката ни беше разпокъсана , 2-3 пъти ме оставя тя , и после пак тя ме търси. Сега я оставих аз , мъча се да не се депресирам но не става. Постоянно я сънувам , излизам с мисълта да я видя някъде , да видя как ще реагира.. давах всичко за нас а тя не го оцени..
И да минем към въпроса с темата , искам да кажа че е много гадно чувство , имам усещането че няма да мога да го преодолея. Много съм слаб психически , излизам но пак немога да се отпусна .... Искам някой път да се метна пред някоя кола и всичко да свърши, боли ме а няма успокойтелно.. не искам да я забравя и искам да съм с нея .. въпреки всичко ;(((
Как да няма упойка, бре? Назначи едно кило ракия и да видиш, ама си го изпий от кеф, а не от мъка. Въобще не купувай нищо и не я кани никъде. Не я търси. Не се занимавай с нея.
Да те еба, ако се метнеш пред кола. После шофера да е виновен заради теб. Аз, ако съм на негово място ще сляза и ще ти счупя главата още толкова.
Ще дойде друга шундра. Сега си поредния влюбен до неузнаваемост човек. Ще ти мине и ще видиш, че не си е заслужавало. Даже ще ти е смешно.
Ако още пазиш цигарките... може да ги метнеш насам.
Явно ти се вижда като края на света, но съвсем не е. Радвай се, че по-рано сте се разделили такива госпожици нищо не заслужават. Горе главата и си намери друга, която ще и пука за теб.
Може да сте прави .. но болката е несравнима с това примерно да те боли глава .. или нещо от сорта. Коремът ми е постоянно на топка от притенсение каде е , с кой е .. постоянно я мисля , докато при нея не виждам нещата така. Щом ме заряза , заради момче което гледало гущери в тях ... и ушната му кал излизала от вън поради неналичието на хигиена .. и сякви такиа ддз.. би трябвало да съм я намразил , но упорствам.. е сега като се замисля че ще си излиза с момчета на плаж ще се снимат ще си ходят по кафенца .. ще я минат още много защото е лесна .. ми се къса сърцето .. по добре някой нокаут в бокса , отколкото това.. !
Стига я мисли. Къде може да е? При този. Какво може да прави? Да се чука с него! Предполага се, че вече са се наклецали, но не очаквай някой да ти го каже. Когато приемеш това в главата си всичко ще ти мине. Друг я чука и ти ще чукаш други, но ще си чист пред съвестта си, че не изневеряваш! :)
paradosou
05-06-2012, 08:21
Ауу, втриса ме като чета за подобни мръхли. По-добре е станало, че вече не си с нея.
В момента най-голямата услуга, която можеш да си направиш, е да спреш да се вкопчваш във всичко свързано с нея.
С времето нещата ше се уталожат, ше се появи и друго момиче и като цяло пейзажът ше е различен. :)
Баткаа погледни от добрата страна на нещата , шаврантииката се е разкарала сега си свободен ! ПРАВИ СИ КЕФА !
И още нещо , не ги взимай толкова присърце тия жени , не си давай сърцето, защото виждаш какво става ! Не позволявай да си играят с чувствата ти ! Няма да ти отмине веднега , но не прави глупости , няма да помогнат . Просто знай че има по-готини и по-стойности от нея ! Смело напред !
старая се и го искам .. но сърцето си иска нея. И въпреки всичко което ми направи , умирам за нейната усмивка .. за нейната целувка. Това е истинска обич ,поне за мене. Правех всичко необходимо когато бяхме заедно , сега страдам .. защото найстина я обичам. Всички ми казват че има куп други момичета , еми да има .. но не искам да се занимавам с други , а си искам моето .. или поне доскоро беше мое. Сега ходи с някакъв уруфляк .... и ме хваща яд на всичко това !
Точно щото си правил всичко за нея и си я глезил сега е постъпила така ! Разбери , че като почнеш по тоя начин да и ходиш след гъза и омръзваш , защото тя взима превез над теб има контрол и като това продължи дълго време и става скучно , защото се губи интригата . Следващия път като се хванеш с момиче , направи така че тя да те гони и да прави всичко за теб .
И мадами спестете си коментарите просто това е самата реалност .
marin4itu
05-06-2012, 08:47
Всяко зло за добро. Карай малко по-позитивно. Недей да си мислиш колко ти липсва, колко невероятна е и т.н.. Тя не те заслужава, подиграла се е с теб, няма място в живота ти. Ще си намериш някоя, която ще те заслужава и ще оценява това, което правиш за нея.
marin4itu
05-06-2012, 08:50
Точно щото си правил всичко за нея и си я глезил сега е постъпила така ! Разбери , че като почнеш по тоя начин да и ходиш след гъза и омръзваш , защото тя взима превез над теб има контрол и като това продължи дълго време и става скучно , защото се губи интригата . Следващия път като се хванеш с момиче , направи така че тя да те гони и да прави всичко за теб .
И мадами спестете си коментарите просто това е самата реалност .
Какво да си пестя коментарите.. Любовта, връзката между двама души не е игра на котка и мишка.. Когато двама души са заедно и им е хубаво правят всичко един за друг. Не си казват "Аз сега ще направя така, защото иначе ще й стане скучно и няма да ме иска.." Това са пълни глупости! Човек трябва да бъде себе си, като иска да изненада половинката си, да го направи, като му идва от вътре да е мил с нея, да бъде.. Според мен просто си по-малък, за да ги разбереш тези неща, или просто не си имал пълноценна връзка..
Аз правя почти 18 , тя е на 15.. и да беше ми се качила на главата , защото го позволих. Видя че може да прави всичко , което поиска .. и да получава всичко , та именно затова постъпи така. Кофти ми е , многоо страдам , преди време се бяхме разделили за 2 месеца , бях с друго момиче .. но не успях да я забравя.... и ми става още по - кофти когато си помисля колко време трябва да мине още , за да се оттърва от мисълта за нея, въпреки че съм сигурен че един ден ще ме види на улицата и ще почне пак да се върти около мене , и да ми се моли , но тогава аз трябва да бъда силен и да кажа > не , аз си имам приятелка и съм много по щастлив с нея , отколкото с теб ! .. а дали ще стане .. :(((
^ Eто виждаш ли просто знаех че е станало така , взимай си бележка следващия път и знай какво не трябва да допускаш ;) .Продължаваш ли в същия дух и следващите пъти ще бъдат със същата развръзка .
Marin4itu Не съм казал грам да не си мръдва пръста , но да не прекалява (лигавенето не води до нищо хубаво ) ! Любовта не е игра , но връзката до голяма част е , за да я задържиш трябва да знаеш как да играеш ;)
marin4itu
05-06-2012, 09:52
Добре бе, момчета, към мене пък ако се държат по-резервирано, би ми било по-кофти, отколкото ако се държат добре. Ако един мъж се държи като нормален човек, уважава ме, би могъл да ме задържи по-успешно.. И съм сигурна, че има и други момичета като мен.
Иначе, авторе, твоята е още малка, не знае какво иска, сега й е момента да живее. И аз съм била на 15, нищо че беше отдавна, но знам какво е.
Добре бе, момчета, към мене пък ако се държат по-резервирано, би ми било по-кофти, отколкото ако се държат добре. Ако един мъж се държи като нормален човек, уважава ме, би могъл да ме задържи по-успешно.. И съм сигурна, че има и други момичета като мен.
Ма той ще се държи като нормален човек бе mari , просто ще покаже че има стойност и не е лесна плячка или гъзолизец . Тебе ако някой те обсипва с внимание , мисли си само за теб , и един вид си е посветил живота на теб заебавайки своя собствен , дали ти би било приятно дълго време, ще ти е интересен ли ? Ще е една играчка в ръцете ти и рано или късно това , което имаш ти омръзва и поглеждаш към тия , който неможеш да усмириш и трудно биха били твой .
Да бе само че приятелката ми се оказа лесна , незнам заради това че е малка или не ...
Е има и много като нея , казваш и много си хубава и веднага влюбена .. ужас някакъв.
Гепи нещо около твоята възраст 17-18 ... изобщо не се занимавай с 15 годишни
Добре бе, казваш, че е лесна и я псуваш? И си я искаш обратно? Лелеее..Голяма любов!
То пък нали не го заслужава след курвенското и дъжание ...
Добре бе, казваш, че е лесна и я псуваш? И си я искаш обратно? Лелеее..Голяма любов!
Как да не я напсува бе ? Ти прочете ли тя к'ви работи е правила... Ако бях на твое място й тегля шута и толкова.. Болка, не болка т'ва е положението.. Яяяя, ти да не си някой боклук, че така да се държи с тебе.. Заслужаваш повече.. !
Ок, айде, напсувал я е.. Обаче казва, че е лесна и си я иска обратно? Това ми е странно..
Ще ти тежи.. но ще мине. И аз съм преживял подобна случка, 1-2 седмици ми е супер кофти, но си казах, каквото беше, беше! Друга ще срещна ^^
Only time will heal (wait)
marin4itu
05-06-2012, 13:15
Ма той ще се държи като нормален човек бе mari , просто ще покаже че има стойност и не е лесна плячка или гъзолизец . Тебе ако някой те обсипва с внимание , мисли си само за теб , и един вид си е посветил живота на теб заебавайки своя собствен , дали ти би било приятно дълго време, ще ти е интересен ли ? Ще е една играчка в ръцете ти и рано или късно това , което имаш ти омръзва и поглеждаш към тия , който неможеш да усмириш и трудно биха били твой .
Е аз не говорех чак за таква крайност, дето едва ли не би се самоубил заради мен. Такива момчета са си направо путки за мене.
djipsito
05-06-2012, 13:29
Ако тва на снимката си ти, като навършиш 18 се обади, ща избавя от мъката ти. ;д
Момчета като теб за наизчезване! Като гледам к'ва е курва - не ти трябва! Казваш, че е на 15 - ми на тази възpаст и тя не знае какво иска ;) Според мен, някой ден, когато осъзнае какво е загубила, ще иска да се върнe при теб, а ти ще си имаш друга, която те заслужава! :) Така че не се впрягай - Времето лекува :) :D
SmilezZz
05-06-2012, 13:41
Наистина е гадно това, което си преживял и изпитал, но трябва тя да съжалява, че те е изгубила. Без обяснение или каквото и да е, тя прекъсва всякакви контакти - щом иска нека върви на майната си, не заслужава никакво внимание, когато дори не се е сетила да каже така и така нещата няма да се получат, искам да се разделим. А тя псува и подобни. Да не ти пука. Още повече , че с лекота е захвърлила две годишна връзка - явна не й е пукало достатъчно, та още една причина да не се депресираш. Тя не е нито първата, нито последната. Ще има друга и то такава, която ще те оцени. Сега горе главата и продължаваш смело напред.
омг виж какво хубаво момче си (ако това си ти на пика ест.) ... не си струва да съжаляваш за някого първо който не е порасал за сер връзка, второ кът първото :Д.... просто има някой хора които не им е дошъл акъла и ги сърби :)
SisiStrange
05-06-2012, 16:59
Не разбирам хора, които ги тъпче някоя лигла, държи се зверски гадно с тях, изневерява им, а те си я искат. Такава аз, ако бях мъж, нямаше да я погледна пак.
И не, не искаме да ни тъпчат, да играят и не знам си какво. Аз обичам да ме уважават, да се разбираме и проблемите да се решават с разговор. Не с надиграване и мръсни номера.
Времето лекува, а това момиче очевидно не заслужава вниманието ти. Сега ти е трудно да го приемеш, но ще видиш, че до няколко седмици вече ще си значително по-добре. И колкото и да не ти се излиза навън с приятели се постарай. Няма смисъл да седиш у вас и да мислиш за нея.
Да , определено се оказахте прави че времето лекува.
Измина около седмица от както съм без нея , чувствам се добре , не съм в постоянен стрес , на 17 съм а имам проблеми със сърцето , и от често вдигане на нервите ми причерняваше, и то доста сериозно, чак ми изписаха хапчета. Има едно - две момиченца се въртят около мене , не смятам да си пропускам шанса. С нея нямам никакъв контакт , даже не я засичам на спирката сутринта докато чакам автобус .. явно е сменила графика и хваща следващия ;Д . Но това са съвсем различни неща от темата. Как съм я търпял ли ? .. хмм
Бая трудничко ми беше , много хора ми го повтаряха че съм бил мазохист , не
- просто я обичах.. обичах и позволих да ми се качи на главата , с мисълта че така няма да ми се " кара " .... защото дори да е виновна , за себе си беше права. Адски инат , братче !
Е , вече е няма .. и понякога страдам но знам че трябва да продължа напред.
п.п. Август правя 18
п.п.2. ДА , снимата е моя , не съм фейк :)
Благодаря на всички от сърце ,
Поздрави
Едно голямо браво пич, затова че не седиш да се оплакваш , а правиш нещо и продължаваш напред :) евала просто :)
rusoto_baby_f
05-09-2012, 01:42
Времето лекува, а това момиче очевидно не заслужава вниманието ти. Сега ти е трудно да го приемеш, но ще видиш, че до няколко седмици вече ще си значително по-добре. И колкото и да не ти се излиза навън с приятели се постарай. Няма смисъл да седиш у вас и да мислиш за нея.
На същото мнение съм!
Просто на скоро преживях нещо подобно на твоята история, изневяра и т.н.
Така, че много добре знам как се чувстваш..
Аз не бих казала, че съм го преодоляла и преживяла.
Просто се опитвам да продължа напред.Все пак живота продължава, а и вярвам, че след време помним само хубавите моменти..Поне, аз не гледам на моята връзка като на грешка..А като изпитание, направи ме по силна.И ме научи да не се доверявам напълно на хората.Така, че за теб тепърва предстоят все хубави неща..Предстои ти бал, някъде мернах, че си на 18 почти, ако не се лъжа..
I az go prejiwqwam weche.. wchera shtqh da gi nabiq i dwamata ,ama karai. DAje my e pusnala , a hodqt ot sedmica i dwa-tri dni... nqmam nerwi da se zanimawam.. kakto i da e jiwotyt produljawa.. proshtawah proshtawah , obichah - namrazih :)
DisappointedDreamer
05-10-2012, 12:15
^ Тук се пише на кирилица.
И какво от това, че му е пуснала след 7-8 дена? Голям човек е, хванала се с момче, той и е приятел, какво е лошото да му пусне само 7 дена след като са тръгнали?
Междругото много тъпо си постъпил. Мязаш ми на мъж под чехъл, на мухльо. Хубаво, тя ти е изневерила (или ти поне така казваш), отбягвала те е, безразлична е била спрямо теб, и ти вместо като зрял човек да я попиташ какъв и е проблема и защо така се държи, и дали иска да се разделите, си се покрил за 1 седмица, а накрая дори си я напусвал.
Нямаш никакво право да я съдиш и да и държиш сметка за това кога е пуснала на новия си приятел.