Влез

View Full Version : Говорене на английски в Youtube - мнение ми трябва.

nickysFX
05-06-2012, 13:30
Като цяло съм го сложил това в няколко форума и приятел ми каза,че мога да го постна и тук и реших да го направя.
Ще правя такъв клип 1 път в седмицата,обаче не съм сигурен дали английския се разбира и т.н , понеже българите си имаме един гаден акцент.Като го пратих на няколко приятели да ми кажат мнение,те казаха ,че акцента си е доста добре,не е български и всичко е точно,но те са приятели и няма какво друго да кажат.За това..

http://www.youtube.com/watch?v=U-QMUQhYy6M

DisappointedDreamer
05-06-2012, 13:37
Страхотен ти е английския, споко.

Its so cold in my heart
05-06-2012, 13:37
Все едно, че не си българин :D

mlakniwe
05-06-2012, 14:01
Аз се пробвах преди на тая програма, но не мога нищо да направя, много ми е сложна, английския ти е супер и аз знам английски доста добре, но няям никъв акцент

Nutella♥
05-06-2012, 14:02
Страхотно си говирш ! (:

Chacho
05-06-2012, 14:07
Супер се справяш, няма да имаш проблеми. Иначе като градивна критика, мешаш акцентите (брит. и амер.) и леко бъркаш някои звуци на моменти по същата причина (които са някъде между бълг. и брит./амер.). Моят акцент е по-лош от твоя. За видеотата няма да ти трябва, но ако го ошлайфаш още съвсем малко, ще говориш почти неразличимо от англоговорящ.

bloodyF
05-06-2012, 19:04
супер готино е ^_^
и имаш хубав глас и хубав акцент като цяло
разбира се всичко

nickysFX
05-06-2012, 19:48
мерси много!
От сега нататък ще пускам по 2 видеа на седмица,едно такова и едно късометражно филмче.Ако има някой в тубата,може да subscribe-ne дори :Д
..
е ,мерси много отново :) . ако има още мнения би било найс,но мисля,че е достатъчно.

Ge7OverHere
05-06-2012, 20:49
Videocopilot style. Яко е. Прави по-често, ако имаш възможност, за да имаш повече subscriber-и. Английския е най-малкия проблем. Гледал съм какви ли не.. По-скоро си измисли теми : )

Nakadah
05-07-2012, 00:06
Определено имаш акцент и определено ми е некво странно да те слушам. Също така правиш елементарни грешки като: "it's not gonna workS" 1:44/4:13. От друга страна нямам проблем да чуя това което казваш, но определено трябва да си организираш презентацията малко по-добре.

Chacho
05-07-2012, 00:10
мерси много!
От сега нататък ще пускам по 2 видеа на седмица,едно такова и едно късометражно филмче.Ако има някой в тубата,може да subscribe-ne дори :Д
..
е ,мерси много отново :) . ако има още мнения би било найс,но мисля,че е достатъчно.

С времето мненията ще се появят в самата туба. Успех!