View Full Version : Безразличие - да бе, да !
balsamkata
05-06-2012, 14:10
Случвало ли ви се е да се целувате или да спите с някой, който ви е абсолютно безразличен? Много хора си признават, че са го правили, аз не съм и не мога да си представя да се целувам или да спя, с някой който ми е безразличен! Как е при вас????
SisiStrange
05-06-2012, 14:21
Теоритически мога, но не искам. Не би ми било толкова хубаво.
SlowDownBaby
05-06-2012, 14:52
Има ги много такива дето хормоните ги тресат.Никога не съм се целувала или спала с някой към който не чувствам нищо,но не искам,а и не бих и могла...
Glamour92
05-06-2012, 14:54
Като по-мъничка ми се е случвало.
Бяха времената,когато се чудих защо възрастните толкова много превъзнасят подобни неща.
Опитах,стори ми се безсмислено,а след години попаднах на момче,което успя да ме накара да си отговоря на горния въпрос.
Не, не бих се занимавала с човек,към когото не ми трепва сърцето поне мъничко.
Просто би било загуба на време и дори да ми хареса физически,едва ли ще го запомня задълго.
TheBeliever
05-06-2012, 14:54
Целувки на времето е имало такива - къде на шега, къде на игра. Но за да се стигне до секс трябва да има солидна доза привличане, поне сексуално. Иначе къде ще ми е кефа на мене?
Случвало ми се е и то не веднъж. И по-далеч от целувки съм стигала. (не говоря да е някой към който имам привличане, емоция, тръпка) Просто пълно безразличие... даже с първия си бях така, после се опознахме и някак си тръпката се появи след това. Но принципно не ми пречи...
И на мен ми се е случвало. Глупава работа.
DisappointedDreamer
05-06-2012, 16:23
Случвало ми се е, да.
Случвало ми се е да се целувам с някой, който ми е напълно безразличен. Дори неведнъж. :)
аз не бих.... не знам просто няма да ми е приятно...(ай цунка може) но секс не....
anonymous708973
05-06-2012, 18:49
Мне. Никога не ми се е случвало и не възнамерявам да ми се случи.
Никога не съм играла на тъпи тийнейджърски игри от сорта на "Шише", "Подаръци" и прочее.
djipsito
05-06-2012, 20:40
Случвало ми се е и без да играя на игри и не когато съм била на 15-16-17.. Ама не е за мен и си влязох в релси.
NomNomNom
05-06-2012, 20:55
Мая, я си представи, че недай боже ти родиш детенце, ама и с теб нещо се случи и те няма на този свят, недей така, детето достатъчно страда и ще страда за в бъдеще, че няма майчица. Какво значи чуждо, да не мислиш, че всичко около едно дете е кой го е направил? Обичта възниква в следствие на емоции с даденото дете, със споделения, общ живот, с радостите от успехите на някой от вас, с тревогите и трудностите, които преодолявате заедно. Това, че не си го родила, не означава, че не можеш да се привържеш и да му дадеш цялата си любов на която си способна! Мисля, че не обичаш истински мъжа до теб, иначе с радост би се грижила за дъщеря му!
Мне. Никога не ми се е случвало и не възнамерявам да ми се случи.
Никога не съм играла на тъпи тийнейджърски игри от сорта на "Шише", "Подаръци" и прочее.
Евала :)
д е с е т б у к в и...
justasmile
05-07-2012, 12:51
Целувала съм се с момче, които не харесвам... пък даже и ходихме ;х ужасно е !!! Никога повече !
SmilezZz
05-07-2012, 13:18
Тръгвала съм с момче, което не ми харесва и аз не знам защо - може би , за да се води, че не съм без хич. Но самата целувка - не, не ми се е случвало подобно нещо, няма и да се случи.
Не съм сигурна какво точно се има предвид под безразличие. Психичко или физическо? А може би и двете? Целувала съм се и съм спала с момче, към което нямам чувства, НО ме е привличало физически. Т.е. за мен е важно все пак да я има физическата тръпка. Въобще - някаква тръпка. Не мога с безразличен човек.
Случвало ми се е и без да играя на игри и не когато съм била на 15-16-17.. Ама не е за мен и си влязох в релси.
Same here ^
Да,преди и никак не се гордея с това.
rusoto_baby_f
05-09-2012, 02:15
Целувки на времето е имало такива - къде на шега, къде на игра. Но за да се стигне до секс трябва да има солидна доза привличане.....
д е с е т б у к в и
don't say anything.
05-09-2012, 05:24
Никога не ми се е случвало нещо такова, за секс да не говорим...
BrokenInnocence
05-12-2012, 18:13
Мда, случвало се е и го направих с пълното съзнание, че човека ми е напълно безразличен... Направих го, защото много ми се искаше да има тръпка и някакси си мислех, че ще се появи след време ако има повече близост между нас... Е, не се получи... ама бях млада и глупава.
footballitsmylife
05-12-2012, 19:41
ако ме кефи бих я праснал,не ми дреме даже дори и да не и знам името : )
MiMcHeToOo
05-15-2012, 17:47
На мен не ми се е случвало такова нещо. За да се целуна с някого трябва да го искам, щом го искам значи има привличане.
prinncess
05-16-2012, 11:28
И на мен ми се е случвало. Просто го правиш ей така.. за кефа :)
malkyytyy
05-16-2012, 13:17
Не съм сигурна какво точно се има предвид под безразличие. Целувала съм се с момче, към което нямам чувства, НО ме е привличало физически. И двамата знаехме, че го правим само заради усещането. Т.е. за мен е важно да има физическа тръпка, да изпитам привличането и желанието да го направя. Не мога с напълно безразличен човек.
Не, не ми се е случвало. Не виждам смисъл в това да целувам някой, който не ме привлича.