View Full Version : Бръснене на крака :X
Gabcho_WE
05-06-2012, 18:34
така, значи искам да си обръсна краката(момче съм), но мисля че баща ми ще ме прибие :D се едно ми е казвал ми е да не си ги бръсна :D работата е там, че ако ги питам и кажат не съм закопан от всякаде, другият начин е без да ги питам, ма после кат' ме видят ще има викане...
пс:искам савет :D
ппс:не са ми нужни коментари от сорта- тфа е гейско...
Ами виж, ако не са ти много не ги махай- аз мойте ги махнах без баща ми да знае ...
първо аз ги махнах на ръцете после на краката [просто така се чувствам по-добре] не да почнете да пишете.....
можеш също така да му кажеш, че не е било като 1 време да ходят с косми..
или ги минавай с машинка, ако са твърде гъсти - аз някой път като нямам време така ги махам на краката ..
ама са лятото като дойде ... но на ръцете задълже ги махам ... :D
Gabcho_WE
05-06-2012, 18:45
е мойте са си за бръснене :D аз за морето 100% съм ги махнал, но се чуда дали да ги питам или без тяхно знание :D
Ами зависи от родителите ти, и на мене ми викаха да не се бръсна и т.н.
но после свикнаха с времето ... :D
Незнам според мене е некво смешно да си с къси панталони и да ти стърчат космаците... :D
-meGusta-
05-06-2012, 18:56
Ами обясно на баща си,че така се чувстваш по-добре,по се харесваш..няма защо да ти се кара..не знам де,аз съм момиче,на момчетата може да им се карат :D но това не е например да си направиш татуировка или пиърсинг..какво толкова..зависи на теб как ти е по-комфортно :)
ултра гей.
на мене ли ?! :D:D
явно доста бъркаш .. :)
това, че някой се бръсне не означава - че е пед*л ...
А и не всички жени са с еднакъв вкус, така че...
И какво кой от 2-мата ще избереш ... :D
-само давам пример...
http://www.segabg.com/pic/7645/510227-l.jpg
http://hotnews.bg/uploads/tinymce/ivsmusi2.jpg
DisappointedDreamer
05-06-2012, 19:14
Грешно е да сравняваш двама мъже на различни възрасти, пък и с различни стилове.
И аз мисля, че е гейско. Предпочитам космаци.
Авторе, на колко си? Кажи на баща ти, че космаците ти тежат и запотяват.
Еми всекой с предпочитанията си .. :D
виж сега, мойто момче, не ми поставяй нещата по тоя начин
очевидно е че Буги има свръх окосмяване, което не прави момчето отдолу по-яко или нещо такова
пък и най-малкото-говорим за крака, а ти такава снимка НЕ си дал
ето ти мъжe с косми по краката,коiто изглеждат добре
http://static6.depositphotos.com/1167812/653/i/950/depositphotos_6535164-Attractive-young-man-in-swimsuit.-Studio-shot-over-white..jpg
http://greginhollywood.com/wordpress/wp-content/uploads/daniel1-400x600.jpg
http://www7.pic-upload.de/24.11.11/1dczyatwof.jpg
^даже това ми изглежда по-добре от това:
http://davidgodden.com/wp-content/P90400132.JPG
Май беше по-добре да не коментирам тая тема ... :D
Gabcho_WE
05-06-2012, 19:26
на 15 съм :)
пс: 99% от хората който смятат, че е гейско бръсненето на крака имат точно 2 косъма по тях ;)
Не просто всеки 1 човек избира какво да прави със себе си ...
Тва, че се бръснеш краката и ръцете не означава, че си обратен и т.н..
просто според мене така изглеждам по-добре ...
или напр. като си 1-ви номер в главата, че си некакъв затворник...
както излизам от СУ на метрото и полицайте ми викат - какво досие имаш ... :D
DisappointedDreamer
05-06-2012, 20:17
Тоникю, харесва ми как мислиш.
И да, имам точно 2 косъма по краката. И знаеш ли защо? Защото съм момиче.
пс: 99% от хората който смятат, че е гейско бръсненето на крака имат точно 2 косъма по тях ;)
Не се чувствам като член на 1% малцинство.
Бръсненето на краката не е гейско, защото оставаш без косми. От мъжка гледна точка проблемът е, че в главата ти намират място такива мисли. Предпочитам да мисля за по-смислени неща от това къде имам косъмчета, кога да ги махам, дали ме харесват по единия или по другия начин и да си губя времето в щипане на краката. Достатъчно ми е да си бръсна брадата и хуя. Вярно, че е въпрос на как се възприемаш, но не се изисква много да се възприемеш по-космат.
Едно момче нежно ли трябва да е ?
Това, че се бръснеш или просто, искаш да изглеждаш добре - не те прави нежен...
[пак ще го кажа] всеки си знае сам за себе си ... :)
[аз мразя космите и за тва ги премахвам] не се чувствам добре така...
Веждите оправяш ли си?^
Ултра не, МЕГА гейско е момче да си бръсне космите по краката. И да, нежни сте.
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/561831_403098273044568_100000331962113_1292675_167 7794887_n.jpg
Кажи ми, че пича най-отдясно не е "нежен/гей".
Момчета с обръснати крака или ръце и оправени вежди НЕ са момчета!
strawberry88
05-07-2012, 10:06
^+++++Точно!!!
Да ама нe чак до такава степен, колкото момчето отдясно на снимката.. :D [малко по-нормално за момче] :D
www.prikachi.com/images/88/4737088F.jpg
Ок, тези не ти ли мязат на мъже нали са обезкосмени... :D [видях я тая снимка в некаква снимка от диско некъде]..
^^ Малко много говориш за момчета/мъже
ЛЕЛЕЛЕЛЕ, ТВЪРДО ХЕТЕРО СЪМ..........
ПРОСТО ВСИЧКИ МИСЛЯТ, ЧЕ КАТО СЕ БРЪСНЕШ СИ ПЕДАЛ ... :@:@:@:@
затова постнах снимката .. :@
А ти на какъв се праиш на 43г. влиза в форум за TEEN... :@:@
Savage14
05-07-2012, 11:24
Да точно така като се бръснеш си педал!
Ако си спортист е друго, но те не се бръснат, а си правят лазерни епилации, защото спорта им го изиксва!
Абе всички сте некакви надъхани пред монитора ... се мислиш за некакъв побойник..
хода на фитнес вече над година... да но това няма нищо общо със бръсненето...
какво имаш се за некой непобедим ли ?! - [не ме интересува какво тринираш]
има адски много хора който се бръснат и не са педали ... и ако ги видиш просто ше мълчиш като мизерна пу*ка...
Абе ей, само коментираме. Я охлади страстите.
Savage14 никъде не ти се е надъхвал нито нищо, просто изрази личната си гледна точка (съчетана с факти за спортистите..).
И е много прав!
Плюс това тук говорим за момчета на 13-14-15-16... до 25 (примерно) годишна възраст.
Постнал си ми някакви нацепени батки на по 30 години. Но иначе този в средата и този най-отляво точно на пе*али ми приличат. :)
Момченце, нито за веднъж не съм коментирал сексуалната ти ориентация, не знам за какво я намеси... Не съм на 43 години, и това би трябвало да ти е пределно ясно.
Много на агресия го избиваш! Започваш да се правиш на побойник и тн, след като никой не го е споменавал нито за секунда това.
Дай го по-полека! Това е форум, и всеки си изразява мнението!
Savage14
05-07-2012, 11:57
Няма такива, които си епилират краката, скубат веждите и не са педали, НЯМА!
Ако съм на мястото на баща ще те бия много
Ако видя брат ми, баща ми или приятеля ми обезкосмен и с оправени вежди.... Ще се самоубия!
хаха, то ако не се харесваше от момичетата нямаше да го правят по-голямата част от момчетата така, че...
Savage14
05-07-2012, 12:12
Пич никой не те спира да се бръснеш, давай щом искаш да ставаш гей, никога не е късно : )
50% от момичетата не харесват такива момчета. Другите 50%.. те си знаят. :)
Ge7OverHere
05-07-2012, 15:07
вие сте адски спрели.. човека ще прави квото си иска. ако иска и прическа ше си направи на краката. баси. било гейско.. в някой форум утре ако ви пишат, че ходенето с косми е гейско - кво? ще се обръснете ли? прекалено много ви вълнува чуждото мнение.. най-добре е всеки да ходи както се чувства добре. а ако някое момиче харесва момче, то едва ли ще е защото има или няма косми където и да било..
Момчета без косми по краката ме о-т-в-р-ъ-щ-а-в-а-т.
Може да е прекрасен в лице, ама ако е обезкосмен по краката или ръцете.. Ще се откажа!
thegreenzombie
05-07-2012, 16:01
а става ли, така и така 'момчетата' са започнали да си бръснат краката, да си правят чупки на веждите и да си лакират ноктите на краката, момичетата да пуснат бирени коремчета, да си плетат плитки на краката и храчат на всеки ъгъл? ...
приемете го.. днешните момчета, които се смятат за мега вървежни и етц., са си педалчета, от където и да го погледнеш..
а става ли, така и така 'момчетата' са започнали да си бръснат краката, да си правят чупки на веждите и да си лакират ноктите на краката, момичетата да пуснат бирени коремчета, да си плетат плитки на краката и храчат на всеки ъгъл? ...
приемете го.. днешните момчета, които се смятат за мега вървежни и етц., са си педалчета, от където и да го погледнеш..
Напълно подкрепям мнението ти! :D :D :D
Гейско е, гнусно е и отблъсква.
SmilezZz
05-07-2012, 16:09
Вярно е, че всеки сам решава, но понякога се прекрачва една граница - нека остане мъжкото достойнство, ако мога така да се изразя. В последно време момчетата станаха по-нежни , дори и от момичетата. (Не визирам всички , само да се уточним).
Но както и да е.
Обясняваш им така и така, възприемам се по-добре без косми и се чувствам наистина добре. С времето ще свикнат, а пред свършен факт няма какво да направят.
ronyrony
05-07-2012, 16:19
когато човек е сигурен в нещо за себе си го прави и не се допитва до останалите, може да бъде само едно различно мнение но ще го има ,повечето прибягват до промяна във вида си само ,защото е масово.. създават теми... теми ,търсят отговори и се надяват да са положителни за да убедят себе си ,че това което правят е правилно ,давайки пример със запитване към момичета... и ето ти разлика момиче и жена, онези на 15 -16г. здраво ги тресе хормона и им е все едно с какъв човек си лягат...
SisiStrange
05-08-2012, 04:39
И аз не ги харесвам тези неща. Не знам дали точно гейски, но определено ми изглеждат изнежени. Като видя някой с розова тениска и епилирани крака, с тънки вежди, как си слага "мъжки" гланц да не са му напукани устните, лошо ми става.
Камо ли пък да си харесам такъв за гадже. Никакъв шанс. Аз съм момичето, би следвало аз да ходя на козметик, не заедно един на друг да си епилираме краката.
sarin4eto
05-08-2012, 05:11
За мен няма чак толкова голямо значение :) повечето момчета които са около мен са с бръснати крака и това НЕ ги прави хомосексуални ... приятеля ми си бръсне краката ... и какво гей ли е ?
Какви са тези глупости ? Дали някой се епилира или не си е негово решение и това не го прави гей или не знам си какъв... няма смисъл да спорите за глупости ... всеки си има глава на раменете ;)
О боже мой! Аз съм момиче и на необръснати крака ми е гадно ( при момчетата ), обичам момчета без косми по крака, личат се мускули едно друго .. а за ръцете сега е др въпрос, ама и там като видя някой с косми ама яката косми направо (пуке)
^ то по аватара най- мн си личи, ако питаш мен :D ..
Да, а представяш ли си, отиваш си ти на козметик и виждаш приятеля ти да чака да влезе 'щото и той има час там. Няма ли да е странно малко?
_Samantha_
05-08-2012, 13:24
Няма такива, които си епилират краката, скубат веждите и не са педали, НЯМА!
Ако съм на мястото на баща ще те бия много
Ами всъщност има. Плувците например се обезкосмяват, тъй като така тялото им се плъзга по-плавно по повърхността на водата :)
_Samantha_
05-08-2012, 13:26
Иначе не смятам обезкосмяването на краката за гейско, но ръцете и веждите.. ъъъ ОПРЕДЕЛЕНО !
Знаеш ли кое е сбърканото в теб, tonique. Не е това, че си бръснеш краката и ръцете. Сбърканото е, че го правиш, за да се харесваш на момичетата. Сбърканото е, че отделяш прекалено много време, за да одобри някой друг външният ти вид. И още по-сбъркано е, че толкова занимава това нещо съзнанието ти, че изпитваш вътрешната нужда да отговаряш на всеки коментар, защото за теб консенсусът по този въпрос е жизнено важен да излезе такъв, какъвто го виждаш ти.
Това ли е най-важното? Да мислим за краката, веждите, ръцете, брадата, гърдите, гъза и къде ли още не и да прекарваме редовно часове в епилации, бръснения и маски? Сигурен съм, че ще намерите подходящите думички да го представите така, че това е възвишена грижа за себе си, че е начин да се чувстваш добре в собствената си кожа и, че не си безразличен към външния си вид, което звучи толкова завидно. Аз обаче имам надежда, че не сме стигнали до етапа, в който вглеждането в собствената ни физическа красота и нарцисизма няма да управляват мозъците ни, и да ни карат да си изменяме постоянно вида; а все още сме във времето, в което е важно да имаш ясна представа за себе си и нуждите ти, и се набляга на характера, взаимоотношенията и личните дела.
Да си бръснеш краката е окей. Да говориш толкова много за това и да се отдаваш на подобни занимания - не.
" Да бъдеш мъж не означава просто да имаш К*Р .... "
Против съм...
YoAnA_kiiss
05-08-2012, 15:32
Според мен не е гейско момче да си бръсне краката, но САМО краката, но лични аз предпочитам да не са с бръснати крака. Само, че има и др. случай преди време видях момче, на което краката не му се виждаха от косми (не преувеличавам) в такъв случай трябва да си ги махне (мое мнение)
Не само, го правя заради момичетата - голям процент така повече се харесвам ... :)
някакво неудобно ми е с косми .. :D а и вече си ги махам почти 3 години.. :D
beach.ch
05-08-2012, 18:28
ОМГ всеки да си прави квото си иска. Само едно нещо ще кажа на момчето направиоло темата- ако решиш да почнеш да се бръснеш ще трябва да го праиш цял живот. Почнеш ли, космите се втвърдяват и сгъстяват. Аз лично, предпочитам момчета с косми по ръцете и краката, защото за мен тва е по- скоро признак на мъжественост.. :)
Хаха тва за втвърдяването изобщо не е вярно - това е до организма..
Бръсна си ръцете почти 3 години и 3-4 дена нямам поникнат косъм... така, че :| - :D
а на краката доста по-бързо ми растат отколкото на ръцете.. иначе като ме мързи се минавам с машинката 1-ви номер и готово .. :D
Savage14
05-10-2012, 09:25
Абсолютен гей
Абсолютен гей
Хаха, ако определяш, кой е педала по бръсненето - доста бъркаш... :)
100% хетеро съм -
Гей освен избор на това, къде ще си топиш хуя е и модел на поведение и мислене. Суетата е предимно женско качество.
Изнежи се младото поколение. Първо гърдите, после краката, след това ръцете и накрая почват веждите да си скубят. Не го приемам това с махането на косми от крака и най -вече от ръце, ама вие си знаете. И не нямам 2 косъма на краката и никога не съм ги махал, пък съм нямал никакви проблеми...
beach.ch
05-10-2012, 18:28
Хахаха да, точно от организма ще да е...
Ти обръсни ги два- три пъти с бръснач и гледай тогава организми..
Savage14
05-10-2012, 18:41
100% хетеро съм -
Добре :D :D :D
предполагам и подписа ти е някаква случайност... :D
Честно казано не е смешно...
Моментална смърт за такива като тебе!
sashko705
05-10-2012, 19:27
Savage14 прекалено си краен.. Щом си е избрал да бъде гей, нека да е така... :D
Добре :D :D :D
предполагам и подписа ти е някаква случайност... :D
Честно казано не е смешно...
Моментална смърт за такива като тебе!
Точно подписа не мога да го сменя ... откогато излезна песента и смениха скина на форума...
и по-точно на ебавка го сложих..
Да умра викаш,а пиши на лично ... :)
е такива просто като тебе ме изкарват извън нерви затова по-добре да спра да пиша ...
Savage14 прекалено си краен.. Щом си е избрал да бъде гей, нека да е така... :D
А ти какво метал ли си бе, какво се правиш по форуми - можеш и ти да пишеш на лично ..
да не оспамвам темата
Човек не знам какъв си като ориентация, но просто с такива изказвания и този аватар е нормално много хора да не искат да ти повярват, а това със заплахите го остави някъде, много знаете пред клавиатурите.
Човек не знам какъв си като ориентация, но просто с такива изказвания и този аватар е нормално много хора да не искат да ти повярват, а това със заплахите го остави някъде, много знаете пред клавиатурите.
хаха и какво му е на аватара да няма патки на него... ?! :D
а това със заплахите изобщо не ми пречи ...
А нищо му няма на аватара, айде със здраве.
tonique, не намираш ли за странно, че всеки втори пост в женска тема е твой? Кой се опитваш да убедиш? Нас, които не познаваш и никога няма да ни видиш на живо или тебе самия? Никога не съм се замислял колко косъмчета имам на краката ми и честно въобще не ми дреме!
Не искам да наливам масло в огъня и за това няма да говоря за аватара ти...
С най-добри чувства,
Nakadah
Savage14
05-11-2012, 08:39
Пълно е с такива педали като него, които си скубат веждите епилират си краката и слушат Азис пък обеснявай, че не си гей...
Все пак...сега е "модерно" да си бръснем краката...РОФЛ :D
tonique, това, че си бръснеш краката не е толкова смешно (и гейско :D), колкото поведението ти и опита ти да се харесаш на някоя, като си обръснеш краката, също така и да ни убедиш (най-вече да убедиш себе си) в твоя аргумент, който го няма...такъв комплексиран тип поведение/характер е често срещан в днешни времена...too bad
Аз пък мисля че едно момче тр да си бръсне краката само ако е спортист или ако наистина е супер обрасъл :D Иначе ми харесват повече и изглеждат по-мъжествено (хД) с косми, разбира се, нормално окосмени!
АБЕ SAVAGE14 ЩЕ ТЕ ПОМОЛЯ ДА СИ ЗАТВОРИШ УСТАТА...
това, че слушаш Азис не те прави пед*л.. или, че се бръснеш и т.н.
error92 според тебе е нормално да си с косми.. и не го правя за да се правя на модерен, а и така се чувстам адски по-добре отколкото с косми... какво ви боли кой е с косми и кой не гледайте себе си ..
И какво ще кажеш, че всички се бръснат за да се харесат на момичетата, а не за себе си.. :D
Моля да престанете да пишете по тая тема, че вече ми омръзна да ме обсъждате ...
StillShady
05-11-2012, 17:51
ултра гей.
недей дава мнение пък ти ма маймуно ходи си космата като ти харесва и недей коментира хигиеничните хора
StillShady
05-11-2012, 17:53
ходете си космати като горили като ви харесва особено лятото дето се потите супер много свине такива и ви залепват гаднните косми ужас който не се бръсне е гаден първобитник!
BarcaGirl17
05-11-2012, 17:53
Иначе не смятам обезкосмяването на краката за гейско, но ръцете и веждите.. ъъъ ОПРЕДЕЛЕНО !
+1 за мнението и за аватара.
sashko705
05-11-2012, 21:41
ходете си космати като горили като ви харесва особено лятото дето се потите супер много свине такива и ви залепват гаднните косми ужас който не се бръсне е гаден първобитник!
ПХАПХПАППХАПХПАПХППАПХПАП ХПАПХПАХПАПХПАПХПАХПАПХПА ПХАПХПАПаоудухахскджффрха йк фбжкгфбйксадбфк лбсдфклйабндфл хабодхаоидо... А ненененненненнен не мога просто хахахахахахахахахахахахах ахахахах.... Кой по дяволите се поти по краката, ге(ни)й?
beach.ch
05-12-2012, 05:39
Поне ще се потят мъжествено :D:D
Айде сега по- спокойно я карайте.. Като не си гей, какво се палиш толкова. Бръсни се и си гледай живота :)
Поне ще се потят мъжествено :D:D
Айде сега по- спокойно я карайте.. Като не си гей, какво се палиш толкова. Бръсни се и си гледай живота :)
Щото си мислят, че като се бръснеш си педе*ас което не е вярно..
Savage14
05-12-2012, 10:40
Я се погледни бе бръснеш си краката, слушаш Азис, носиш лилави фланелки пък обесняваш, че не си гей...
Хаха.. Краката са ми с косми, гъсти са, но пак казвам, че е гейско ?
Едит : @tonique брат, кой си тръгнал да залъгваш, че като си избръснеш краката- не е гейско ? Всички можем да потвърдим обратното, така че по-добре си замълчи в тази тема и щом смяташ, че другите са глупаци, има една поговорка "Убий простака с мълчание" :)
Първо не нося лилави нито розови тениски супер противни са ми ...
имам 2 блузи който са с лилави и то само по яката и по края на ръкавите супер малко...
Да бръсна се и не ми пречи даже си ми е много по-добре отколкото да седя с косми...
гледай себе си недей да обсъждаш другите....
до Anonys - Ок като отидеш във някой фитнес гледам, че си фен на фитнеса ...
какво там всеки 2-ри си премахва космите на ръцете и краката и какво педали ли са според тебе... много разбирачи са всички ...
UnkNoWn12
05-12-2012, 12:56
Просто ми е много интересно как това дали си бръснеш краката определя какъв си! Аз също си ги бръсна, просто защото иначе АЗ не се харесвам (тъмни и гъсти косми на светла кожа). Така, че бръсненето не е никакъв проблем - казваш на вашите, че си го решил и това е! :) Проблем е, обаче, че не го правиш, за да се харесаш на себе си, а на другите ;)
shmatarok
05-12-2012, 13:18
Абе, гейско или не, предпочитам момчета без или с малко косми по краката. По ръцете - окей, ама конкретно за крака.. предпочитам да се вижда кожа! :D
За скубането на вежди обаче направо не ми се коментира - т'ва ми е толко противно, че няма накъде повече.
Авторе, ако наистина си го решил, направи го, но за да се чувстваш ти добре, а не да ти пука какво говорят другите. ^^
sarin4eto
05-12-2012, 13:45
Абе, гейско или не, предпочитам момчета без или с малко косми по краката. По ръцете - окей, ама конкретно за крака.. предпочитам да се вижда кожа! :D
За скубането на вежди обаче направо не ми се коментира - т'ва ми е толко противно, че няма накъде повече.
Авторе, ако наистина си го решил, направи го, но за да се чувстваш ти добре, а не да ти пука какво говорят другите. ^^
напълно съм с теб... мразя космати крака :д
tonique, не намираш ли за странно, че всеки втори пост в женска тема е твой? Кой се опитваш да убедиш? Нас, които не познаваш и никога няма да ни видиш на живо или тебе самия? Никога не съм се замислял колко косъмчета имам на краката ми и честно въобще не ми дреме!
Не искам да наливам масло в огъня и за това няма да говоря за аватара ти...
С най-добри чувства,
Nakadah
А ти какво си правил в женски форуми :D (в кръга на шегата). По темата- бръсна си краката с ножче, защото ходя на плуване и си е леко неудобно. Според мен няма нищо лошо. Няма смисъл да ти е гадно, защото няколко ограничени индивида ти казват, че е гейско. А това момче според мен си е чист неосъзнат педал(от най лошите). Още като му видях аватара и ми се повдигна. На всички ни омръзна от изнежени момченца като тебе.
Абе ей пед*л мазен от София ли си пиши ми на лично да ти го .... омръзна ми от вас ...
какво мислите се за някакви висши същества ли какво ти пука за аватара ми...
Гледам и ти си на мойте години ако си от София - пиши веднага не ми дреме какъв си ..
Да видиш кой е изнежено момченце..
thegreenzombie
05-12-2012, 17:54
Абе ей пед*л мазен от София ли си пиши ми на лично да ти го .... омръзна ми от вас ...
Гледам и ти си на мойте години ако си от София - пиши веднага ни ми дреме какъв си ..
и какво ако е от София.. ще му дадеш безплатен абонамент за кола маска ли?
SisiStrange
05-12-2012, 17:55
Да си педал не значи задължително да искаш мъже и да спиш с такива. То е по-скоро стил и маниери. Най-близкия ми приятел е истински гей с мъж за гадже, а си е космат и се облича като момче.
sashko705
05-12-2012, 17:56
Ама tonique толкова много хейт отнесе, че си смени аватара... Аахахаха
Не тебе кво те интересува, ма ку*во смотана ...
Ама tonique толкова много хейт отнесе, че си смени аватара... Аахахаха
Е то ми омръзна всички да ме обсъждат... :D
да се събудат и да се погледнат пред огледалото и да излезнат от виртуалния свят..
thegreenzombie
05-12-2012, 18:05
Не тебе кво те интересува, ма ку*во смотана ...
к'во, и мене ли ще ме биеш.. ам, напиши си го като хората, звездичките не помагат :д
пф, благодаря ти, че ми помогна да преоткрия себе си.. ндаа
знаеш ли колко ме боли ку*а за твоето мнение ... ?!?
thegreenzombie
05-12-2012, 18:16
знаеш ли колко ме боли ку*а за твоето мнение ... ?!?
е няма как да знам колко, но очевидно има за какво да се оплакваш, след като продължаваш да ми коментираш мненията
beach.ch
05-12-2012, 21:36
ОМГ от някво бръснене на крака тука го обърнахте на бойни срещи..
Обезкосмявам се само на 2 места, но мога да ти гарантирам че никога няма да лъхна на пот или даже да взема да се потя. Това че вие сте нечистоплътни и намирате вина за вашето безсилие в космите си е чисто ваш проблем. Ау които не се бръсне е гаден, ужасТ.
Гледам и ти си на мойте години ако си от София - пиши веднага не ми дреме какъв си ..
Големи биячи се извъдихте тука бе ....
SisiStrange
05-13-2012, 05:24
Абе бияч. :D Ще му разтегнат тениската и ще се шокира. :D Не, виж сега, tonique, никой не мисли, че си хомосексуален. Поне аз не мисля. Обаче, който каквото ще да ми говори, едно момче (не сядам да обяснявам за мъжете) по-скоро ще предпочете да го фраснат в лицето, отколкото да се появи с тесни дънчици, зализана косица, гладки крачета и блузка от тези, които приятелките ми носят като захладнее. За Азис хич и няма да коментирам, там е ясно. Тъй че може и да не си гей, но определено нещо не ти е в ред. Ако беше заявил, че се бръснеш, а на аватара ти имаше снимка на нормално момче твоя възраст, нямаше никой да ти скочи.
След маникюрчито- може :D tonique, просто като те види човек и му става ясно какъв си. Мисля че вече достатъчно се написа по въпроса. Никой няма против това, че се бръснеш, а това че си типичен селянин. Първо поколение с излъскани обувки. За жалост тук се напълни с такива като тебе. Преставам да пиша по тази тема. И на мен ми омръзна.
По добре обръснати, по приятно е ;)
Особено лятото.. айде зимата не ги барам ама лятото редовно с машинката :)
Savage14
05-13-2012, 10:19
Много ли си тарикат по форумите?
Thrombocyte
05-13-2012, 10:55
Потта се отделя от жлези, а не от самите косми... Принципно наличието на такива може да е предпоставка за възникване на кожни проблеми в дадената област и да засили неприятната миризма. Що се касае до антиперсперантите - при мен само тея с талк имат желания ефект, докато другите рол-он, дезодоранти и т.н влошават ситуацията .
Темата е толкова тъпа, колкото бяха и по-старите й вариации, пускани през далечните 2005-2006г. Туй, че си махаш космите на краката не те прави педал, туй че си с косми не те прави мъж.
Пусти народ, не се отучи от шибания егоцентризъм.
Не, но ще те помолим да пишеш на кирилица.
New_Teen_Mashine
05-20-2012, 13:56
Космите си имат своята функция не е редно да се махат на тези места това че някои момичета харесват това не значи че трябва да се съобразяваме с това.
Аз лично не ги бръсна и не мисля да го правя....