Влез

View Full Version : Искам тройка!

DontSpeak
05-06-2012, 20:46
С приятеля ми сме от година и нещо заедно, обаче вече ми писна да правя секс с него и искам някой друг така за разнообразие :) пробвали сме 100 пози, различни места, сметани глупости ама накрая *бането си е едно и също, едни движения прави, аз се опитвам така малко да раздвижа нещата ама той си знае там нещо и не се съобразява....не искам да му изневерявам или да късам с него и го врънкам за тройка, даже му казах да си избере той с кой ама не, не можел да гледа и глупости... та въпроса е как да го накарам да го направим :)

DragonLady
05-06-2012, 20:50
Щом той не иска, няма как да го накараш насила. Защо не му кажеш, че искаш малко разнообразие в секса, като опишеш точно от какво ти е втръснало, какво ти липсва и тн.

den4o7
05-06-2012, 20:52
Хаха, а защо да не е с 2 момичета и той ;) Няма да ти е приятно да клати другата нали?

PetarN
05-06-2012, 20:53
Щом ти трябва друг, за да разнообрази секса, значи връзката закъсва. По добре си го обсъдете това и му кажи, че искаш повече, отколкото да рискувате с тройка. Риск си е, защото когато една двойка викне трети човек, много неща се объркват след това :)

DontSpeak
05-06-2012, 20:54
Ние правим различни неща просто накрая сеска е еднакъв....всеки си има някакъв "стил" на еб*ане и едва ли има как да го промени...всяко момче е*е по различен начин....

DarkTemplar
05-06-2012, 20:55
Абе и аз искам, ама.. :D

DontSpeak
05-06-2012, 20:56
Хаха, а защо да не е с 2 момичета и той ;) Няма да ти е приятно да клати другата нали?
Еми аз вече съм правила тройка и не ми е това проблема, че няма да ми е приятно просто си падам по мъже повече :)

DarkTemplar
05-06-2012, 20:58
Според мен доста трудно ще го навиеш, особено ако на него не му липсва нищо в секса ви. Дали ще е мъжко его, привързаност или друго, все нещо ще го спре.

На колко сте и от колко време сте заедно?

anonymous708973
05-06-2012, 21:00
От година и нещо, не е като да им е писнало след 20 години секс.

Права си за това със стила, ако не ти харесва, разделяйте се, защото, рано или късно, ще скочиш на чужд... пенис.

ShtrudeL
05-06-2012, 21:00
Остави го. Направи му услуга. Не толкова защото ти е писнало, а защото искаш друг/и във ВАШАТА връзка. :>

DontSpeak
05-06-2012, 21:07
е аз искам 1 път, да ми мине мерака, иначе не искам да се разделяме, сеска с него е хубав ама то например да ядеш само пържоли ще ти омръзне :Д

DarkTemplar
05-06-2012, 21:09
Ти хубаво искаш, но развръзката "и вълка сит, и агнето цяло" е по-скоро изключение, отколкото правило. А жените някак по презумпция се надявате на нея.

NomNomNom
05-06-2012, 21:10
Хмм, наистина сте в интересна позиция, сякаш нямата ход на действие. Първо: в никакъв случай не ви критикувам. Не се съгласявам с някои от горните коментари – на г-жа Борисова и г-жа Иванова. Човек не може да заповяда на сърцето си кого да обича, така че и вие не можете да заповядате на себе си да обикнете това дете. Но! Вие сте длъжна, докато сте негова съпруга, да полагате грижите за това момиченце и да не му отказвате справедливото внимание и нежност. Знам, че ви е много трудно, че се чувствате напрегната, сякаш използвана, но ако не сте справедлива, нежна, общителна и внимателна, не само ще отблуснете момиченцето, но и неговият баща. Детето се нуждае от жена, за съжаление майка му вече я няма, така че бъдете вие тази. Колкото до обичта, ако Всевишния е решил, вие един ден ще обикнете това дете, сега е твърде рано, смятам, но дори и да не стане никога така, това не ви пречи да бъдете винаги добра към нея. Справедливостта е много важна също, както вече споменах, особено ако все пак имате и ваше собствено дете. Второ: Съпругът ви не иска да имате общо дете, защото смятам, че се страхува, че вие няма да сте справедлива еднакво към двете, както и да полагате грижи еднакво за тях. А когато това започне да се усеща, ще имате наистина проблем. Мисля, че ако успеете да будете към това момиченце добра и нежна, ако вложите цялото си старание в този момент към нея, той ще се съгласи да имате ваше дете. Друга възможна причина за отказа му е, че той наистина не желае повече деца, особено след като е заживял отново с малко дете и ако имате някаква предистория, примерно! Т.е да кажем, чувства вина спрямо майката, че я е изоставил приживе с детето. Сещам се и още нещо. Вероятно се чувства притиснат някак, ако вие сте настояли прекалено или е потиснат, че не се е получило докато сте опитвала да забременеете и сега, след като неговото е вече у вас, му е нещо като легална причина да не живее под напрежение дали ще ви направи дете или не, след като дълго не сте заченала. Трето: Говорете с не него, сериозно и много спокойно, без истерии, нерви, условия и т.н. Настройте се за този разговор отдалеч и много внимателно. Ако той откаже да говорите по темата, оставете го, почакайте и пак опитайте, но при отказа му кажете, че имате намерение да обсъдите това в по-подходящ момент, просто му дайте да разбере, че сте решена това да се обсъди, а темата е именно ваше общо дете. Обяснете му съвсем просто нещата, а именно, че нямате нияо против, надяавам се, да отгледате неговото дете, но искате да имате и свое, искате да познаете тайнството на майчинството още от зачеването и растежа на плода в утробата и че това е нещо, което смятате, че той няама право да ви отнема, след като вече е станал един път баща. Нито вие сте виновна за това, нито той, но и никой няма моралното право да наказва другия с егоистични желания. Помнете, че решението за общо дете е на двамата, не поемайте самоинициативи за забременяаване и т.н., не му извивайте ръцете, но ако е категоричен в нежеланието си, а вие също в намерението да родите, то нямате друг изход освен да се разделите. Знам, че звучи ужасно, но това се преживява. Но, не смея да твърдя. че ако се откажете от собствено биологично дете, ще го преживеете. За една жена това е много, много голяма дилема. Последно: Не мисля, че ви има нещо на инстинктите, или че сте ненормална и т.н., напротив, обясних защо сте чувствате така, а именно, че не можете и при най-добро желание да заобичате някого, дори и това момиченце, ако Бог не преобърне сърцето ви. Ако беше толкова лесно ние хората да обичаме по заповед, нямаше да има толкова много нещастия в личните ни отношения. Според мен е жизнено важно в този момент от вашия съвместен живот да забравите за кратко вашето его и да направите всичко възможно за това момиченце и също да спасите връзката с вашия съпруг. Но, не се отказвайте и ваше собствено, за да не съжалявате един ден, когато стане късно за това. Има вероятно жени, който все пак, с някаква духовна сила, успяват да се откажат, да родят, но…аз лично не познавам такива, а познавам много и от най-различни религии и култури. Така че помислете най-напред за себе си какво точно и как го искате, дайте си време, не нервничете, не избухвайте, а дайте внимание и нежност на това момиченце. Останалото ще се нареди от само себе си, ако Бог е рекъл. Няма да се изненадам, ако я обикнете, но не го приемайте като задължение, защото е дъщеря на съпруга ви и защото обществото ви осъжда, а правете всичко доброволно, за нея, защото е човешко същество, защото е специална и защото вие не искате някой да постъпва така с ваше дете. Малката ще ви разбере, че се стараете, а децата оценят само искреността. Правете каквото правите за нея, от позицията на нейна приятелка, на жената, на която тя ще може да се довери, а не на заместничка на майка ?, защото никой никога не може да замести майката. Ако се справите с тази задача, детето ще ви обикне, а заедно с това и бащата, по особен начин. Вие ще бъдете за тях незаменима, а ако спечелите малката на своя страна с ваяата нежност, нищо чудно сама да си поиска братче или сестриче. От грижата и справедливостта към това дете, вие само може да спечелите, жалко, че звучи толкова грубо, но се надяавам да бъда разбрана правилно. Просто златното правило е, СПРАВЕДЛИВОСТ, нежност, грижа, внимание и обич, колкото и малко да е тя. Ако сте директна, не лъжете, не манипулирате, не истерясвате и сте СПРАВЕДЛИВА просто ще се изненадате колко бързо могат да се разрешат проблемите ви. Снабдете се с търпение, към съпруга, към момиченцето и към самата вас. Не пришпорвайте нещата и действайте с цяалото спокойствие и духовна сила, които можете да извадите от себе си и…Бог да ви помага!

anonymous708973
05-06-2012, 21:10
Аз понякога я ям със салата, друг път - с картофи, трети път - директно сурова. А понякога е толкова трансформирана, че мяза на крилца или ребра.

Тоест... приятелят ти е дебелоглав, проблемът далеч не е в това, че всяко момче си има стил в леглото, който, според теб, омръзвал.

DarkTemplar
05-06-2012, 21:34
Според мен ако твърдо си решила да правиш тройка с 2ма мъже, по-добре приятелят ти да не е един от двамата. Освен ако не ти се влиза във филми/драми.

SmilezZz
05-07-2012, 13:40
Искала тройка?!? Не можеш ли просто да му обясниш какво не ти харесва в секса и съм напълно убедена, че той ще се опита по абсолютно всякакъв начин да оправи нещата. Вместо да искаш друг във вашата връзка, можеш да направиш това, което казах преди малко.

А на теб би ли ти станало приятно, ако той ч*каше друга, а ти си задължена да гледаш? Кофти, а?

AliceSw
05-07-2012, 13:46
Ако бях мъж и приятелката ми заяви такова нещо след малко повече от година, ще я пратя майната и...разделяйте се, ако е по-прост си му изневерявай и се крии...ей заради такива хора не обичам връзките, преебавате нещо, което трябва да е красиво по принцип.

marilyn
05-07-2012, 15:53
Трудно ще го убедиш. Аз не те упреквам, че искаш тройка, няма нищо лошо, просто явно той като не иска... как ще го навиеш? Пробвай все пак да поговорите, кажи му, че искаш това разнообразие...

SisiStrange
05-07-2012, 17:43
Лол. Ти всъщност имаш ли чувства към това момче? Не вярвам.

draid
05-07-2012, 18:24
Ти да видиш, тя била правила и искала с 2-ма мъже, ама може и той да иска да прави 3-ка, а тогава ще сте 2 жени. И ако не те жегне нищо в това че той, както ти доста вулгарно се изразяваш за момиче, я ебе. Забрави нищо няма да излезе.

cartoonnetwork
05-07-2012, 21:44
Направо една Оргия си направете 8-)8-)

IseeDEADbodies
05-08-2012, 08:12
Искането е безплатно, мацко ...
А иначе той като не ще, не мисля че има к'во да се направи по въпроса. Live with it.

П.П. - За протокола, тройка само с едно момиче и аз не бих правил :lol: Още по-малко пък, ако момичето е приятелката ми, просто никакъв шанс.

zlatex
05-11-2012, 11:17
Като не иска тройка,организирай му четворка с някое приятелско семейство.Четири е повече от три.:)

fullflash
05-13-2012, 20:09
Незнам коя луда глава ще се навия просто на такова нещо.

Scarface_
05-13-2012, 20:17
щом си стигнала до там нещата няма да се оправят ... остави го и си направи 3йката да ти мине мерака ... даже качи снимки тук веднага ще се намерят желаещи и така ... и не отговори на колко сте всъщност ?

magita
05-15-2012, 06:51
о айде айде. Почти всеки иска тройка и защо па да не иска. Дали ще е с момичета или с момчета се тая на който както му харесва.

Тъпото в темата е, че го иска поради причина 1годишен секс. Както каза пантерката не е като да сте правили 20г. секс.
А още по-глупавото е, че искаш нещо от приятеля ти при положение, че той е твърдо против и няма как да се навие. Отивай при друг или други и тва е

dqdotomi
05-15-2012, 07:05
Мога да помогна!

dqdotomi
05-15-2012, 07:18
Сега... за да се съгласи да направите тройка,трябва първо той да не се притеснява от това,че може да харесаш повече другия и да го зарежеш !После,най-добре да е някой непознат от друг град или нещо такова,за да не се срещате повече.И не на последно място - да не е по-красив от него!Обясни му,че искаш да го получиш едновременно и отпред и отзад.Лошото е , че може да развие комплекс за малоценност .Най добре ще е ако го приеме като част от игра ! В краен случай мога да предложа себе си,тъй като съм на 40 ,дебел и грозен !

Torn
05-15-2012, 07:23
Не си добре...

KRAKOMOBILA
05-15-2012, 07:35
Тройката е хубаво нещо - само, че ако нямаш връзка. Ама нали се сещаш, че ако до тук връзката ви е била добра - от тоя момент нататъка нещата ще вървят само надолу. Дори само с това, че си му го заявила, че искаш тройка и то с двама мъже.. малко или много си го засегнала.
Според мен на теб просто ти се чука с двама... и нямаш абсолютно никакви чувства към човека до тебе. По-добре го зарежи и си прави тройката.

Иначе това ме уби "В краен случай мога да предложа себе си,тъй като съм на 40 ,дебел и грозен !" - :D Като за добро утро е направо страшно. :D