View Full Version : Отчаян съм хора :{{{
Razni gluposti
05-06-2012, 21:21
Моят проблем е доста сериозен. Да се представя първо аз съм на 18 от Град Благоевград 12 клас съм абитурент ... и така преди 2 години и половина някаде аз се върнах от Испания и почнах да уча в една гимназия от там се запознах с едно мн хубаво момиче с което вървяхме година и полвина и сме в един клас. Преди една година скъсахме заради едно неино бившо всичко стана така : бащаи и почина от инфаркт докато ние си бяхме още гаджета мн и беше мъчно всяка вечер плачеше по телефона и така 3 месеца минаха и се пооспокоиха работите. От там след 2 месеца се скарахме много лошо и един братовчед ми сообщи че бившото и се е хвалел че всяка вечер са говорели по телефона някви си такива и аз отивам при него да го распитам и тои ми каза че да вярно е тва, показа ми телефонните разговори всичко .... аз максимално се ядосах скъсах с нея тя ми звънеше една семица да се здобрим обаче аз си бях обещал че поече няма да и проговоря . Мина 1 месец и тя тръгна с бившия и . Аз си върях с други и така. По едно време взеха мои фр да ми казват че тя още си била влубена в мене и някви такива аз си казах да се спасява. Обаче сега нзм какво да правя имаме общи приятели всеки ден се виждаме (гаджето и е някаде по англия на работа и тя ми каза че постоянно се карат) събота и неделя ме вика на дискотека играе с мене по дискотеките една дума натисками се ама нзм кво да правя аз си нямам гадже и като чели старите чуства не обханаха пак мн я искам обаче нзм кво да правя мн време страдах заради нея и сега нзм дали искам да се върна пак на това положение, ако че всички те ми фр казват че се е променила че сега ако си тругнеме ще сме много по добре обаче аз все още мисля дали да и кажа че я обичам или просто да взема да и пиша някви смси (не сме си писали от като тръгна с гаджето и ) даите савет моля ви се. Какво означават тия работи дето ги прави дали още ме иска да ли е способна да остави гаджето и заради мене оня е голям боклук иначе и е мн влубен в нея (даже ме е заплашвал да не се занимавам с нея ). Нзм нзм простооо
marin4itu
05-06-2012, 22:27
Има си гадже, пък ти се натиска.. дали се е променила, според тебе? Тая явно обича да се връща при бившите си..
Научи се да пишеш по-грамотно!
Начеее мога да те дам еден многу хобаф савет и той е да се наочиш да пишиш по грамотну че на матурите тряба да ге опанеш..р'зиръш ли мъ ?
shmatarok
05-06-2012, 23:44
Начеее мога да те дам еден многу хобаф савет и той е да се наочиш да пишиш по грамотну че на матурите тряба да ге опанеш..р'зиръш ли мъ ?
:lol: :lol: :lol: +1
Авторе, много не ти разбрах историята ( 8-) ), но от картинката, която схванах - първо, тя ходи с теб и говори там с бившия й бла бла, тръгва с него един месец след като сте се разделили; сега него го няма, а тя се натиска отново на теб. Мдаа, наистина има промяна... - обръща внимание сега на теб, не на него. 8-)
Съветът ми е да не се занимаваш повече с нея, от внушенията и думите на останалите си мислиш, че пак развиваш някакви чувства. ;)
ilikeitdirtyX
05-06-2012, 23:47
!!
Hедей момко, ке после и за лицето ш' страдаш :)
SmilezZz
05-07-2012, 17:32
Дали се е променила? Аз лично се съмнявам - има си приятел, независимо , че е в Англия, а се натиска с други. Явно просто е недорасла пикла с извинение и не знае какво иска. Продължи си напред със свястно момиче, което ще те оцени.
П.С - И пиши по-грамотно, че матурите скоро наближават. СДОБРИМ и т.н., мързи ме да ти поправя всичките грешки.
Razni gluposti
05-07-2012, 20:27
бързах : ) извиняваите
Razni gluposti
05-07-2012, 20:29
мн мн не съм свикнал да пиша на кирилица на компа :Д
Razni gluposti
05-07-2012, 20:32
иначе мерси за съветите днеска се нацупи яко че я одрязах да варвиме на кафе след даскало. Да си е*е маиката...
Начеее мога да те дам еден многу хобаф савет и той е да се наочиш да пишиш по грамотну че на матурите тряба да ге опанеш..р'зиръш ли мъ ? :Д мн ме кефи тоя коментар :Д
DragonLady
05-07-2012, 20:34
Дали се е променила? Аз лично се съмнявам - има си приятел, независимо , че е в Англия, а се натиска с други. Явно просто е недорасла пикла с извинение и не знае какво иска. Продължи си напред със свястно момиче, което ще те оцени.
П.С - И пиши по-грамотно, че матурите скоро наближават. СДОБРИМ и т.н., мързи ме да ти поправя всичките грешки.
+1
Не ти трябва пак да и се оплиташ в мрежите от настоящи и бивши на тая. Тегли и една майна и си продължи напред. Има къде къде по свестни момичета.
Мисля, че ти трябва едно свежо начало.
In*The*Face
05-08-2012, 13:14
Знаеш ли на моята теза има хиляди противници, но аз съм на мнение, че ако двама свободни човека, които са имали връзка и са се разделили, но въпреки това нещо продължава да ги тегли един към друг, това означава, че още не са доизживяли тръпката си. Или иначе казано гаранция, че един от двама ви няма пак да е прецакан - никой не може да ти даде, но след като все още имаш чувства - изживей ги до край. Може и всичко да се сасипе на втория ден или пък връзката ви да продължи дълго време. Това никой не знае.