Влез

View Full Version : Защо на мен ???

Its so cold in my heart
05-07-2012, 04:06
На осми март изгубих едната си прабаба от Русе ,а тази нощ почина другата ми прабаба , която живееше при нас. Тя се задушаваше и не можеше да говори имаше и сърцебиене. Извикахме бърза помощ, но тя не дочака линейката. Дойде нейната дъщеря тоест баба ми и я питахме какво иска.Тя не можеше да говори, но сякаш се опитваше да каже нещо. изведнъж спря да кашля и ...... Толкова бях разстроена, че започнах да викам и да рева ;((( Не е честно !!! Помня как постоянно я карахме да ни разказва истории от детството си и толкова сме се смеели. тя имаше една кушетка на която обичахме да лежим и казваше така: Ей, тази кушетка много я харесвате, като умра ще ви я завещая. Когато я изнесоха от вкъщи аз погледнах небето и видях месечината. Тя беше толкова ярка, че в този момент си помислих: Сигурно при такова пълнолуние небето се отваря и ангелите ще дойдат да вземат баба ми и ще я отнесат при съпруга и при сина й.

П.С:Това е моята история. Никой не е длъжен да пише коментари просто трябваше да споделя с някого.

DisappointedDreamer
05-07-2012, 06:12
Много тъпо заглавие. Ние всички сме загубили някого, не се случва само на теб. Ще ти мине.

valdesbg
05-07-2012, 07:16
Ъм.. хубу. Другия път си направи дневник.

mMemories
05-07-2012, 07:38
ауч...тва предното беше леко злобарско ;д
иначе...съболезнования за баба ти :((

DisappointedDreamer
05-07-2012, 07:44
Не е злобарско. Честно е и валдес е прав. Всички сме губили близки, но не пишем по форуми, питайка, ама защо АДЖЕНА НА МЕН??

valdesbg
05-07-2012, 08:02
Честно казано много слабо ме вълнува кой е загубил възрастния си роднина. Случва се, нормално е, ако всеки почне да се оплаква как еди кой си е починал.. нали се сещаш че ще има поне 10 страници САМО с това.

А и темата е безсмислена, защото нищо не можем да направим а да изказваме съболезнования за човек когото не познаваме, на човек когото не познаваме е меееега фалшиво.

SmilezZz
05-07-2012, 17:29
Става въпрос за прабаба - възрастна жена, тя и да искаше нямаше как да живее повече, няма начин , за да е безсмъртна. И не се случва това само на теб - на всеки ни се е случвало да загубим роднини, особено на млади години, а не вече баби и прабаби. Осъзнай се просто. Вярно е, че е гадно и няма какво да правиш, но... Съжалявам, че стана и малко грубо.

Моите съболезнования.

granger
05-07-2012, 17:34
Съболезнования, болка е да загубиш близък човек.

Djenka
05-07-2012, 19:15
Вярно е, че боли, но трябваше да кажеш тези неща на някой, който е познавал баба ти. Знам, че ти е тежко, всички (може би) знаем какво е да загубиш близък човек, но не сме тръгнали да пишем по форуми. Смъртта е част от живота, все някога идва и ние няма какво да направим. :)

Зайче..
05-07-2012, 19:20
Имам приятелка на моите години (13г.), която загуби майка си, когато беше втори клас. Има толкова по-тъжни случаи от твоя. Просто вдигни глава и продължи напред. Все пак живота не спира дотук. (:

Goddess
05-07-2012, 19:26
Жената е доживяла да види не само внуците, а и правнуците си. Не всички имат това щастие, изживяла си е живота. :)
Съболезнования.

bloodyF
05-08-2012, 08:50
съболезнования
и спрете да бъдете гадни, в крайна сметка има и по-лабилни и крехки хора, не може всички да са 'твърди' като вас...
явно просто е имала нужда да сподели и то не с приятелите й..

DisappointedDreamer
05-08-2012, 09:25
Ааааа, сорка. Не виждам как авторката ще се почувства по-добре след като сподели такова нещо във ФОРУМ с НЕПОЗНАТИ. Ама май получи каквото искаше - цяла камара хора се изредиха да и изказват своите съболезнования, което както каза Валдес, е мега фалшиво.

Както и да е.

Hayashi
05-08-2012, 11:08
Вие сте отвратителни. Все едно тинеджърските вълнения на 13-годишни загорели пикльовци са много по-смислени и по-важни.
Моята прабаба също почина преди няколко години. Въпреки че беше стара, въпреки че има и много "по-гадни" случаи на мен пак ми беше гадно.

Един човек никога не си отива напълно докато има хора, които го помнят!!

In*The*Face
05-08-2012, 11:41
Колко злобни душички има тука, направо лошо да ти стане!
Какъв ви е проблема навас какво заглавие е избрала и какво е написала? Някой да ви е карал да четете или пишете в темата? Всички сте велики, умни, силни и преживели какво ли не, ама когато не сте на мястото на автора. Нормално е когато човек загуби близък да си зададе въпроса защо на мен. Не че е единствен, не че неговата болка е несравнима, но в този уязвим момент е точно така. Добре, че обаче ви има вас в тийн форума, за да придадете свръх светлина върху ситуацията и да обясните колко нормално е да умират хората. Ми нормално е, да. Ама на 1-ви, 2-ри ден от загубата не се замисляш за това, защото ти е болно. Сигурно знаете какво е да ви боли, а? Или сте забравили понеже сте големи, всезнаещи, силни и можещи всичко. А да изказваш съболезнование не е фалшиво, а човешко. Човещина е думичката която ви бяга. На мен ми олеква като пищя и троша, на друг като пише, на трети като се затвори в себе си. Кои сте вие да казвате кой как трябва да изразява и да се разтоварва от мъката си?! Просто, та чак гнусно!

Съболезнования за загубата ти. Много е трудно да загубиш близък човек, но и тази болка отминава.

valdesbg
05-08-2012, 12:44
Ин дъ фейс - някои от нас пишем така точно защото сме преживяли това няколко пъти. Примерно.

In*The*Face
05-08-2012, 13:01
Ин дъ фейс - някои от нас пишем така точно защото сме преживяли това няколко пъти. Примерно.

И готино ли беше?! Щом пък ще сме толкова директни та чак вулгарни...всеки човек рано или късно претърпява подобна загуба в живота си. Някои го приемат по-мъжката, на други им е по-тежко и не виждам нито смисъл, камо ли пък човещина да нападаме хора, които са оязвими. Ясно е, че болката ще отмине, но момичето е загубило близък човек и последното от което има нужда е подобни изказвания. Понякога е по-добре за човека на отсрещния компютър да не се изказваш, да подминеш темата му, от колкото да го заливаш със сърказъм и обиди. И в други теми ми е правило впечатление, но те са били за гаджета, проблеми в училище и съм ги подминавала, но в тема пусната по този повод си е изродия.