PDA

View Full Version : Предпочита да говори с нея,не с мен..

PricelessGirl
05-07-2012, 08:01
Здравейте,
ще започна направо.Приятелят ми не ми споделя достатъчно.Има една негова приятелка от скоро, с която споделя много повече.Казва ми,че са като брат и сестра и си споделят всичко.Дразня се,защото все пак аз съм му приятелка и той би трябвало да знае,че може да споделя всичко с мен и да се справяме заедно.Няма никаква причина поради,която да не ми споделя,никъде не съм гафила.Говорили сме на тази тема и отговора беше "Мразя да занимавам хората с моите проблеми,гледам да се справям сам" или пък "Никой не е длъжен да се занимава с моите глупости''. Наскоро имаше такъв случай,беше станало нещо,личеше си .. попитах го ,а той ми отговори,че не е нужно да ме занимава с неговите глупости и да забравя.Така и направих,видях,че не му е приятно да говори за това и не съм го питала повече.Знам,че и това момиче споделя много с него и може би затова и той споделя с нея,не знам.А аз никога няма да седна и да започна да го разпитвам за проблеми и така нататък.Просто исках да споделя,защото когато ми каже,че с въпросното момиче си споделят всичко,веднага щом е станало,на мен ми става гадно.Все едно с мен не може да сподели нищо,а не е така.

SmilezZz
05-07-2012, 16:22
На всеки би му станало кофти. Просто го увери в това, че ако ти сподели - въобще няма да те занимава с глупости. Покажи му, че наистина ти пука за него и даже би се почувствала добре, ако ти каже какво му има. Все пак сте заедно, по дяволите. Споделяйте си взаимно.

TheBeliever
05-07-2012, 16:32
Може би още не те чувства достатъчно близка, за да те "товари" спокойно с проблемите си.

пAteNцЕ
05-07-2012, 16:34
значи не иска да споделя и да товари хората с проблемите си но споделя на оная къде му е като сестра а?
ами виж са като искаш да ти споделя нещо, по-добре хвани ти да му споделяш първа така и той ще започне и ще избегнете проблема помежду ви. А колкото до момичето - дръж изкъсо нещата да не стане нещо зад гърба ти което ще те нарани после.....

ivcheto0o
05-07-2012, 17:17
Нормално е да ти стане гадно.Поговори с него,обясни му как се чувстваш от това,че споделя повече с друга.

marilyn
05-07-2012, 17:34
Предполагам, че не те чувства достатъчно близка, затова. Приятелите са друго. Моят най-добър фр ми е като братче, били сме в един клас преди и като завършихме се сближихме супер много. Той по едно време си хвана сериозно гадже, тя по същия начин се дразнеше, че той си споделя повече с мен, а не толкова с нея. Ами логично, с него колко се познаваме и колко сме близки, с нея се знаеше от няколко месеца има-няма. И двамата сме някакви недоверчиви ии споделяме лични неща само с отбрани хора. Аз го разбирам... аз също споделям много повече с приятелите си, отколкото с гаджета...споко, трябва да му спечелиш доверието. :)

SisiStrange
05-07-2012, 17:36
Според мен има нещо гнило. Няма такъв филм да не искаш да натоваряваш "хората" с проблемите си, а някаква рандом госпожица да слуша редовно словоизлянията ти. Гаджето не е гадже, за да се пишеш обвързан във фейсбук, а и за да се подкрепяте и да си помагате в трудни моменти. Мислиш ли, че може да я харесва като повече от приятелка?

li0n
05-07-2012, 17:57
Е той ако не и казва нищо повече за нея няма от къде да знае, дали я харесва повече. Но пък от друга страна ако държанието му към нея е станало по.. дръпнато?!, то тогава наистина си има повод за притеснения.

littlecrush
05-07-2012, 18:03
м има си и своето право да не ти казва .. и на мен като ми е кофти никой не знае .. още по малко приятеля ми .. чувствам се тъпо пред него да казвам такива неща .. не знам вероятно е въпрос на характер .. не иска да се засрами пред теб ...

TheBeliever
05-07-2012, 18:31
Според мен има нещо гнило. Няма такъв филм да не искаш да натоваряваш "хората" с проблемите си, а някаква рандом госпожица да слуша редовно словоизлянията ти. Гаджето не е гадже, за да се пишеш обвързан във фейсбук, а и за да се подкрепяте и да си помагате в трудни моменти. Мислиш ли, че може да я харесва като повече от приятелка?

Аз доколкото разбирам не става въпрос за "някаква рандом госпожица", а за много близка приятелка. Ако са на ранен етап от връзката си е напълно нормално да не са си толкова близки и да не обсъждат свободно проблемите си. Особено в тийн годините.

SisiStrange
05-07-2012, 18:38
Здравейте,
ще започна направо.Приятелят ми не ми споделя достатъчно.Има една негова приятелка от скоро, с която споделя много повече.
Това.

10 букви.

TheBeliever
05-07-2012, 18:42
Явно съм го пропуснала това.

А как така приятели от скоро, пък като брат и сестра? Авторке, я внеси малко повече светлина по въпроса. От колко време сте заедно, какви и от кога са му отношенията с тази въпросната приятелка и т.н.

PricelessGirl
05-07-2012, 19:42
С него сме заедно повече от месец,а с нея е приятел от лятото.Не са ''много добри приятели'',просто преди да се вземем с него тя го занимаваше и искаше да е с него,но той отказа.Сам ми е казвал,че тя споделя всичко с него,дори и най-малкото което стане,веднага му казва,явно той прави същото.Нямам против да си пишат,въпреки знам как тя продължава да го харесва и се прави на загрижена да не ми аз да се дразня,че му пише,търси го и т.н .. просто на моменти се чувствам изолирана.Примерно,когато с него се скарахме последния път,той и е казал всичко и тя уж се опитвала да му помогне,нямам представа,а аз не знам нищо.

TheBeliever
05-07-2012, 19:49
Явно за времето от миналото лято до сега, тя е успяла да му стане по-близка, отколкото ти в този един месец. Съмнявам се да има нещо към нея след като вече веднъж я е отрязал.

PricelessGirl
05-07-2012, 19:55
И аз се съмнявам,да има нещо повече.Сериозен човек е и още в началото поговори с нея и й обясни,че няма да се получат нещата,тъй като той харесва мен.Просто на моменти си мисля,че тя го прави нарочно за да го спечели един вид.Единия път като стояхме точно след като се скарахме и той й сподел ми каза,че тя му мрънкала,че той не й сподел нищо,а тя му казвала всичко.

fenkaaa
05-08-2012, 13:06
На всеки би му станало кофти. Просто го увери в това, че ако ти сподели - въобще няма да те занимава с глупости. Покажи му, че наистина ти пука за него и даже би се почувствала добре, ако ти каже какво му има. Все пак сте заедно, по дяволите. Споделяйте си взаимно.

Десет букви.