PDA

View Full Version : Помощ ..

djudje70
05-07-2012, 11:56
Здравей те! Аз съм на 15 и съм момиче. Имам си сериозен приятел. Тъй като двамата прекарваме много време заедно, а през останалото говорим по телефона, сме изчерпали всички възможни теми. Превърна ни се в нещо като "традиция", всяка вечер като си легнем да си говорим по телефона, обаче вече не измисляме за какво. Забелязах, че му харесва когато измисля нещо с което да го занимавам, като например:
- Сега, ако беше при мене, щеше да ни е много хубаво, щяхме да се гушкаме ... И някакви такива работи. На него му става интересно и започва да ме допълва и ни върви разговора.

Иии молбата ми е, знам, че може би сте минавали през това, дайте ми съвет, как да постъпя, как да ми хрумнат неща или ако може дайте теми, за какво си говорите с вашите гаджета .. ?

Благодаря предварително ии съжалявам, ако темата не е подходяща за този раздел, но не знаех къде да я напиша, а не намерих други подобни .. :))

SmilezZz
05-07-2012, 13:43
Винаги е възможно да измислиш нещо. Но може би по-добре би било да направите нещо различно, хем да я върнете тръпката (ако е започнала да изчезва) или просто, не знам как да се изразя. Може да се откажете от тази "традиция" за определен период от време. Друго не се сещам какво би помогнало.

AliceSw
05-07-2012, 13:51
В главата ми се крещи телефонен секс преди лягане, ама е интересно, само ако достатъчно дълго сте правили нормален и знаете добре какво ви харесва и възбужда...

пAteNцЕ
05-07-2012, 16:41
ми разчупете нещата де да знам ....откъснете се мааааалко само (не напълно) или примерно отидете на някое място на което не сте били преди и после разкажете впечатленията си....пък ако е и подходящо мястото се награбете стига някой да не ви хване :D

In*The*Face
05-08-2012, 13:51
Аз с мъжа ми си говоря за това как ми е минал работния ден и как неговия, така че не съм критерии, но в твоя случай и приказки под Шипковия храст пак вършат работа. Къде искаш да пътувате заедно, ако сега имахте много пари какво щяхте да направите, как нямаш търпение да отидете на басейн и Господиии колко много неща. Просто му разказвай всичко, което ти щукне в главата. Споделяй му мечтите, желанията, сънищата си ако щеш. Не би трябвало в една връзка да има неловко мълчание и изчерпани теми. Просто се отпусни.

Torn
05-08-2012, 14:06
Брей теми на този свят колкото искаш ... ако толкова неможе да измислиш в фб постоянно постват какви ли не статайки и ако някоя ти се стори интересна може да го питаш за мнението му и т.н. :)