View Full Version : Странно..
Такаа.. Моето не е точно проблем, но все пак искам да попитам, ако на някой му се е случвало нещо подобно. По принцип продължителността на МЦ ми е 7-8 дни винаги, а последния път, когато го правихме с приятеля ми беше, когато бях неразположена и то няколко пъти го направихме (не един след друг, а в различни дни). Последно го направихме, когато ми беше 6-ти ден от цикъла и вече нямах нищо, нито дори капчица, а това за мен е странно след като продължава 7-8 дни.. Та според вас нормално ли е?
P.S От скоро започнах да водя полов живот.
SmilezZz
05-07-2012, 13:33
Абсурд е продължителността на МЦ да ти е 7-8.
МЦ - менструален цикъл, най - често периода е 28 дни. Ти говориш за менструацията.
И другото, което е: С каква продължителност е менструалния ти цикъл? Кога беше рисковия полов акт? Или ми изясни какво искаш от нас ?
Ами по принцип не ми е редовен и ми идва или на 31 дни или на повече ама е различно ама винаги ми продължава към 7-8 дни като на 8-мия леко цапа още.. И този път беше странно, защото продължи само 6 дни. А иначе го правихме с презерватив.. Просто бях чула, че със започването на половия живот и цикъла ти се променя и се чудя дали е от това..
DisappointedDreamer
05-07-2012, 13:40
Секс по време на цикъл намалява драстично болките и течението. Няма какво да се чудиш.
Секс по време на цикъл намалява драстично болките и течението. Няма какво да се чудиш.
десет букви
barbiee96
05-08-2012, 20:26
И аз съм чувала, че ако го правиш в последния или предпоследния ден може да ти спре по-рано .. Нормално е тва.
DragonLady
05-08-2012, 20:57
От както започнах да правя секс и в менструация забелязах, че намаля течението, болките продължителността. От 7 дни стана на 5, като 5тият е условен.
anonymous708973
05-08-2012, 21:00
От както започнах да правя секс и в менструация забелязах, че намаля течението, болките продължителността. От 7 дни стана на 5, като 5тият е условен.
Мдам.
Как ми трябва един секс в момента...