Влез

View Full Version : Превод на английски..!

flyfity8
05-07-2012, 15:33
Бихте ли ми помогнали с превода на този текст..благодаря предварително!

В нашия труден и объркан живот, такива хора – истински приятели се намират все по-трудно. Те стават все по-малко.Самото общество и времето в което живеем, прави хората злобни и завистливи.
Според мен човек трябва да има поне едно голямо приятелство, на което да може да разчита винаги. Аз го имам, то не е само едно и това ме прави щастлив и свободен духом. И в лоши моменти, когато сякаш целия свят се срива под краката ми моите прятели са насреща да ми помогнат и да ми вдъхнат вяра и надежда в живота.
За къде сме ний без най-добрите си приятели. Те са част от смисъла на нашия живот. Правят го по-щастлив, по-богат и по-възвишен! И колкото повече такива приятели имате, толкова по-богати духовно можете да се чувствате.
Хора опомнете се! Нали чрез своите приятели вие живеете и се радвате на малкото щастливи моменти, които ви се случват в нашата измъчена държава. Не оставяйте истинските приятели да изчезнат и да бадат заменени от двулични лицемери, които гледат само собствената си изгода или да извлекат полза за себе си от всяка ситуация и за сметка на някой друг. Не оставяйте алчноста и зависта да ви заслепят. Уважавайте и почитайте добрите си приятели, постарайте се и вие да бъдете добри и повярвайте ми така животът ви ще стане по-лесен и по-щастлив!

flyfity8
05-07-2012, 16:08
Molq pomgaite...trqbva mi za ytre!!

flyfity8
05-07-2012, 16:16
Molq pomgaite...trqbva mi za ytre!!

DisappointedDreamer
05-07-2012, 18:52
1. Пиши на кирилица.
2. Напъни си мозъка и си го преведи.

DisappointedDreamer
05-07-2012, 19:03
In our difficult and confusing life, real friends are harder and harder to find. They become less and less. The society and time we live in turn people evil and envious.
I think that everyone should have one big friendship, that he could always rely on. I have that, and it is not only one friendship, which makes me happy and free spiritually. In bad moments, when I feel like the world is falling apart beneath my feet, my friends are always there for me to help me and give me faith and hope in life.
What would we do without our best friends. They are part of our life. They make our life happier, richer and more noble! And the more friends like this you have, the richer you can feel spiritually.
Remember! Through our friends you live and enjoy the few happy moments you are received in our tortured country. Do not let your real friends disappear, do not let them be replaced by hypocrites, that think of only themselves. Do not let greed and envy blind you. Respect your good friends, and make sure you are good towards them, and trust me - this way your life will be much easier and happier.

Преведох ти го, обаче не ми харесва.