Влез

View Full Version : Ако може някой да ми помогне..

teckpow
05-07-2012, 19:29
Здрасти, искам да ви разкажа за нещо.Влюбен съм в едно момиче, обаче не мога да ходя и да говоря с нея, защото всичките й приятелки ме мразят и няма начин да се сближа с приятелките й,но сме добри приятели с братовчеда му.Момичето е с 1 година по-малка от мене.Кажете ми дали имам шанс с нея?Бива ме в говоренето, някой момичета са ми казвали че има хубав поглед и ми казват, че съм бил забавен.

Благодаря предварително на всички

kinkygirl
05-07-2012, 19:36
ами според мен не трябва да ти пука от приятелките и! ;) просто отиди при нея и я заговори,ако те е срам пък и пиши в Fb или skype и я покани да излезете за да прекарате малко време заедно :) ..Няма да имаш шанс с нея ако не опиташ.. :) Действай преди да си я изпуснал! Айде успех! :))

anonymous708973
05-07-2012, 19:38
Ако я харесваш, пука ти, че те мразят. Събирай си топките и отивай.
Естествено, възможно е да има причина да ти имат зъб, ама... действай.

tonique
05-07-2012, 19:40
Ако чакаш, тя да направи първата крачка.. :D [трудно] е има ги и такива но не са всички момичета...
ама така като те гледам си на 13г... ти си знаеш :)

Lucho
05-07-2012, 20:08
ДА, категорично, щом е по-малка от теб с 1 година имаш реален шанс. Просто си изиграй добре картите. И да, ти направи първата крачка.

teckpow
05-08-2012, 07:03
Благодаря на всички ви, не ме е срам да ходя при нея и да я заговоря, проблемът е че приятелките и ме мислят за такъв, който се мисли за голяма работа и се чудех дали и тя почнала да мисли както тях.Но последния път като я видях ме гледаше право в очите и не отделяше поглед от мен.

Torn
05-08-2012, 07:20
Абе какво ти пука за приятелките ти .. с нея ли искаш да си или с тях ?

DisappointedDreamer
05-08-2012, 09:06
^ Точно. Ти с тях ли ще излизаш или с нея? Тц. Събирай си парцалките и куража, и ходи я заговори.

SmilezZz
05-08-2012, 10:50
Опитай, да не ти пука за приятелките й, макар че ще опитат да я разубедят и да й променят мнението, относно теб. Да не ти пука особено. Пиши й във фейсбук , покани я на среща и виж как ще се развият нещата.

IseeDEADbodies
05-08-2012, 11:00
И последно т'ва същество от какъв пол е? Че нещо си противоречиш на места. И к'во те ебе за приятелките му/й... оО Нещо не намирам връзката.

Hayashi
05-08-2012, 11:11
Тя на 12 ли е? о-о
Колко сладко. xD

In*The*Face
05-08-2012, 11:19
Благодаря на всички ви, не ме е срам да ходя при нея и да я заговоря, проблемът е че приятелките и ме мислят за такъв, който се мисли за голяма работа и се чудех дали и тя почнала да мисли както тях.Но последния път като я видях ме гледаше право в очите и не отделяше поглед от мен.

Могат да те мислят за какъвто си искат. Отиди и заговори момичето. Ако и тя е останала с подобни впечатления за теб дори ще и стане приятно, че "голямата работа" я заговаря. После ще имаш достатъчно време да покажеш какъв си всъщност.