Влез

View Full Version : Чувствам се тъпо...

azdatqne
05-07-2012, 20:41
Така... приятелката ми НЕ Е девствена ,но аз съм.. малко ми е тъпо ,че тя има повече опит от мен и няма да мога да я задоволявам първите няколко пъти..въпроса ми е, дали някой е бил в подобна ситуация и какво мога да направя за да не се изложа .... ?

DragonLady
05-07-2012, 20:48
Това че не си правил секс преди, не означава, че няма да я задоволиш. Ако искаш от начало я остави тя а води, а после ти поеми "волана". Отпусни се и недей да го мислиш толкова. А ако стане така, че свършиш много бързо, винаги има втори тек - пикаеш, подмиваш се, нов презерватив и айде пак.
Иначе и аз съм била в подобна ситуация като вашата. Момчето повярва в себе си, и успя да ме задоволи отчасти ( не стигнах до края при първият ми път с него, но при следващите да ), даже и не свърши бързо.
Така че просто си повярвай и бъде уверен в себе си!!!

granger
05-07-2012, 20:49
Като го знае това, ще знае да не очаква много. Пък и едва ли ще е пълния фал , при положение ,че тя е по-опитна. Просто я остави тя да води.

alchy
05-07-2012, 20:55
Вярвай в себе си и го прави с мисълта , че си най-добрия "звяр" в леглото!!!

marilyn
05-08-2012, 07:50
Те повечето момчета се чудят как да забършат някоя по-опитна, а ти се оплакваш! Тя като знае, че си девствен няма да очаква чудеса. Ще се оставиш тя да те води ии такам. От опит ти го казвам. Просто се успокой и не му мисли мнгоо. :)

leadyflame
05-08-2012, 08:00
Щом знае, че си девствен следователно е наясно, че няма да очаква чудеса. Ти бъди спокоен и действай така както го усещаш, нещаа ще си дойдат на мястото с практиката.

IseeDEADbodies
05-08-2012, 08:16
Е то така е по-хубаво според мен. От колкото и двамата да сте девствени, щото така повечето пъти е пълен фейл xD Пък така поне мацката може да те "напътства", "да води" и прочие. Само няма да се притесняваш ;)

azdatqne
05-08-2012, 12:43
мс за отговорите обаче аз не съм и казвал ,че съм девствен..просто не е ставало въпрос не ,че крия.
Пародията е ,че във връката ни аз съм двигателя ,тя е малко по срамежлива и не говори много ,та не знам какво ще стане в секса дали тя ще ми казва или ще се прави на ударена...

In*The*Face
05-08-2012, 14:08
Колкото повече го мислиш, толкова повече сам притесняваш себе си. Трябва да се отпуснеш и да оставиш нещата да се случват сами. Няма смисъл да планираш всяко движение, жест или дума, защото в най-добрия случай ще излезеш абсолютно дърво, ако вървиш по план, а в най-лошия няма да успееш да направиш нищо и ще се сдухаш тотално. Това, че мацката не е девствена не я прави опитна. За всичко трябва време. Не го мисли. Всеки е имал своя пръв път. Опитай се да се насладиш на момента.

SmilezZz
05-08-2012, 16:18
Просто бъди уверен в себе си. И нещата ще се получат, даже повече от добре.

georgi.anev3
05-09-2012, 12:27
Е няма смисъл да се притесняваш.Тя ще води,освен,ако тя не разчита ти да я водиш.Ако води тя,няма за какво да се притесняваш,но ако водиш ти,то това вече си е проблем!!!Помисли