View Full Version : Едно бившо гадже...
Разбрах, че едно бившо гаже замисля сватба. По принцип с нея сме в добри отношения (с баща и сме много големи приятели), като я видя си говорим, не е като да се подминаваме като непознати. Та в главата ми изникват някви странни мисли, ако се омъжи примерно както е замислено, аз ще съм последния с който е била преди да има мъж, което по някакъв начин не знам защо ме кара да се чувствам горд ;д Дали ще ме покани на сватбата евентуално, щото и младоженеца го познавам, горе-долу добре ;д Дали и на мене не ми е време да се замислям за някои по сериозни неща в живота?
DarkTemplar
05-07-2012, 20:47
Според мен ти е рано, ако си на 21 (както пише в профила ти). Поживей си още няколко години, след това известно време на семейни начала с някоя и чак тогава се бракувай. Ти си знаеш де, но според мен нещата трябва да са горе-долу в тоя порядък.
valdesbg
05-07-2012, 21:38
Мое и да те покани. Ама то така или иначе ще се нашиеш на куче. Инак време ти е вече.
anonymous708973
05-08-2012, 05:42
Нормално е да се чувстваш горд, мъжка му работа :д
Ако сте се разделили с добро и те покани, отивай, няма лошо. Обаче не ти е време... наживей се хубаво, намери точно тая, която търсиш и която те допълва, пък се оженете. Голяма част от разводите стават именно защото хората са се оженили млади въз основа на едната химия и дива любов, а по-късно откриват, че далеч не е толкова розово. Пък на 23-4 години с развод... не е яко. :)
DisappointedDreamer
05-08-2012, 06:05
Инак време ти е вече.
Нъц *клати глава* Ако си на 21 въобще не ти е време. Както казаха и другите преди мен, поживей си, учи работи прави каквото там ще правиш, хвани си приятелка, поживейте известно време заедно, и чааак тогава му мисли за брак.
Дали ще те покани... зависи, примерно ако сватбата е в мн тесен кръг навярно не. А може и да те покани. Въпросът е дали ти ще отидеш. :D
Иии ако си на 21 наистина според мен ти е рано. Поживей си, гледай си кефа, за къде да бързаш?
In*The*Face
05-08-2012, 11:51
Бивши на сватбата, имаше такъв епизод в "Как се запознах с майка ви"....да, може и да те покани. А за подобна крачка не смятам, че времето се определя според годините. Ако си на 21, обаче си имаш сериозна приятелка, която те обича, ако се чувстваш понаживял или просто не си падаш по по-разюздения начин на живот, ако си подредил приоритетите ти и знаеш точно какво и с кого го искаш - ок. Ако не, изчакай. Когато дойде моментът сам ще разбереш. Най-тъпата грешка е да се жениш, понеже ти е време например.
Дам за толкова сериозна крачка в живота ти е още рано но все пак ти си знаеш най добре а доколкото дали ке те покани на сватбата може би
Не бе мейна, не мисля да се жена. Мисля си дали не е време да се замислям по сериозно за живота,а не да го карам от днеска за утре.
Странно е да се запитваш като цяло, а не за отделните сериозни неща.
mimess93
05-09-2012, 20:16
"Дали не е време" .. за сериозните неща няма неподходящо време. Човек трябва винаги да мисли за "сериозни връзки" бъдещето" и т.н До като си живеем волно, между другото трябва да обръщаме внимание и на важните неща и хора в живота си, тъй като годините минават адски бързо, до като ние си правим некви планове времето лети неусетно.
0тносно сватбата гледай да не стане, както във филма "Как се запознах с майка ви.." .. ако си го гледал .. хаха ще бъде интересно сигурна съм. ;p
Аз мисля за сериозни връзки, ама нещо ги няма подходящите жени
valdesbg
05-09-2012, 20:41
Време ти е тузи, време ти е.
DisappointedDreamer
05-09-2012, 20:43
Време ти е тузи, време ти е.
Не ти е време!
mimess93
05-09-2012, 20:43
Сериозни жени , или като цяло сериозни хора ИМА. Това, че попадаме на "несериозни" не трябва да ни отчайва. И аз лично никога не съм слагала мъжете под общ знаменател, само защото съм била с някъв идиот. Различни хора, различни идеали..все пак. :)
Абе и аз съм попадал на няколко сериозни, ама тея малките като видят пари и стават луди майна ;д
mimess93
05-09-2012, 20:47
И не само малките.. Друг път си крий парите, като ги избираш. Тогава е въпроса коя ще избере теб. (не тях)
Важното е купон да става, всичко ще си дойде с времето
mimess93
05-09-2012, 21:06
разбира се .. :)
твърде рано
мъжките се женят към 27-8-9,тоест се запознават с 'жената' примерно 4-5 години по-рано, което прави 23-4, което пък значи че не ти е време, дишай
а ако те поканят на сватба-яко, уважи ги, само гледай по никакъв начин да не показваш,че си оправял булката в някоя част от живота й..
и все пак, ако е на твоите години, не й ли е малко рано за женитби?!
аз мисля, че жените се омъжват поне след 24-5 , знам ли..
IseeDEADbodies
05-10-2012, 09:43
Бе не искам да те обиждам, но на 21 да живееш от днес за утре си е несериозно. Ама то зависи и какво разбираш под това, 'щото ми се струва, че може да се тълкува по различни начини. Иначе с последния ти коментар съм съгласен, по един или друг начин, с повече или по-малко усилия - нещата винаги се нареждат.
DisappointedDreamer
05-10-2012, 11:36
твърде рано
мъжките се женят към 27-8-9,тоест се запознават с 'жената' примерно 4-5 години по-рано, което прави 23-4, което пък значи че не ти е време, дишай
а ако те поканят на сватба-яко, уважи ги, само гледай по никакъв начин да не показваш,че си оправял булката в някоя част от живота й..
и все пак, ако е на твоите години, не й ли е малко рано за женитби?!
аз мисля, че жените се омъжват поне след 24-5 , знам ли..
Че и по-късно се женят мъжките. Та, тузаре, рано ти е.