View Full Version : Как обичате да се разхождате, когато сте си у вас?
Как обичате да се разхождате, когато сте си у вас и дали сте хващали някой съсед/съседка да се разхожда гола или пък да прави други мръсотий при вдигнати щори Naughty Very Happy Лично аз обичам да си ходя по къси панталони, дори понякога само по бельо и често ми се случва особедно в Пловдив да видя някой облещен от съседният блок Lol Very Happy На мен лично ми се е случвало да хвана и едни съседи в действие и ми беше много забавно Lol те дори не разбраха, че някой ги гледа Very Happy Lol разкажете и ваши подобни случки? Very Happy
SisiStrange
05-08-2012, 04:27
Ем аз заради това, че гледам много растения, нямам пердета и редовно си се преобличам видимо. За щастие отсрещния блок е достатъчно далече и съм чак на третия етаж.
SmilezZz
05-08-2012, 18:07
С дрехи, които ми е удобно - спортни екипи, къси гащички, през уикенда по цял ден (докато не изляза някъде) съм по пижами, случвало се е и по бельо да се размотавам у нас. Иначе относно историите? Забелязвала съм съседи да правят някакви работи :D , а веднъж, когато бях на гости на една приятелка в друг град - имаше някакъв, който се разхождаше по терасата често гол.
nIkEnCeTy_bE
05-08-2012, 18:10
За съжаление нямам секси съседи, на които да се наслаждавам, съответно и те на мен. Иначе редовно се преобличам на вдигнати щори, по бельо/хавлия излизам на терасата. Но общо взето моята стая не се вижда от улицата. ;)
Сега в жегите си се разкарвам само по една стара туника.
Иначе когато е по-хладко, обувам и едни къси гащи.
Почти винаги се преобличам на пуснати щори, защото другите блокове са прекалено близо до моя и се вижда абсолютно всичко. Кой какво готви, кой как си е подредил масата, кой с какво бельо е...
Не обичам да правя шоу на съседите.
Веднъж от прозореца в кухнята видях как съседката от долния етаж се разкарва без горнище.
От тогава не обичам и на мен да ми правят шоу.
Nutella♥
05-09-2012, 11:36
С нещо удобно. Спортен екип и тениска/блуза.Когато е по-топло по къси панталонки и потник.През уикендите прекарвам целия ден по пижама. :D
heartshapedbox
05-09-2012, 11:56
Аз си обикалям по една дълга и широка тениска, чат-пат слагам и къси панталони.
Обикновено се преобличам на вдигнати щори, обаче съседния блок е п-далече и не се вижда (предполагам).
Аз също не съм хващала някои съседи по гореспоменатата причинна.
sladurka122
05-09-2012, 15:59
Аз пък предпочитам да си се разхождам в нас по пижама :дд Хубавото обаче при нас е, че съседите са ни доста нормални и не се слува нищо по интимно ...
an0niimka
05-09-2012, 17:14
С нещо удобно. Например някоя широка тениска или пижамка, а лятото ако е топло и няма никой вкъщи се разкарвам по бельо :D Повечето пъти се преобличам на пуснати щори, защото съседите са клюкари :D
xXxAngerfisTxXx
05-09-2012, 17:41
винаги вкъщи по боксерки... зима лято боксерки само. Не понасям дрехи ;d
summerxtime
05-09-2012, 17:48
по бельо. зимата с пижама :D
very happy, lol, naughty very happy, lol very happy, very happy lol...
fu-king potatoe
IWannaBeSedated
05-09-2012, 19:20
Обичам да се мотая из нас по пижама. Изключително удобна ми е :D А по принцип си седя с някаква по-широка тениска и анцуг :D
За щастие, нямам такива случки и се радвам, че не съм виждала съседите си без дрехи. :D
Най-редовно съм с боксерки или бикини и отгоре една тениска,няколко размера по-голяма,за да може да ми закрие поне дупето :D ,преобличала съм се на вдигнати щори,излизала съм по бельо на терасата най-редовно.Веднъж един прекрасен 25 годишен съсед,дойде и ми каза,че му харесва гледката на голите ми крака,но майка му била на гости и не било редно...толкова ме хвана срам,че спрях и да му се усмихвам за няколко месеца в асансьора :D
През лятото само по къси панталонки .. :D
През зимата - тениска и анцунг... :D
monini4ka
05-10-2012, 10:06
По пижама целогодишно и денонощно.. :D
По нощница, тениски и анцузи по принцип. Срещу мен има само няколко гаража, полянка и след това шосе. А и щорите ми са винаги спуснати, защото светлината ме дразни.