View Full Version : Кога се разбира, че свършва момичето???
Въпрос към всички. По кое се разбира , че свършва едно момиче.. , бих искал да видя няколко мнения от двата пола.
Благодаря!
DragonLady
05-07-2012, 23:51
Усеща се по езика на тялото на момичето. Всеки по опитен мъж ( или такъв, които поне веднъж в живота си за извесно време е водил редовен секс ) може да разбере кога приятелката му свършва, и не става дума само за стоновете и при достигане на оргазъм.
почва да трепери като пералня
DisappointedDreamer
05-08-2012, 06:07
Не само по езика на тялото, но и по начина the pussy squeezes the dick 8-) дано сте ме разбрали.
Не само по езика на тялото, но и по начина the pussy squeezes the dick 8-) дано сте ме разбрали.
Разбрахме те хахахахах
IseeDEADbodies
05-08-2012, 08:07
Хаххаха, добре бе ! ;д
DisappointedDreamer
05-08-2012, 08:09
Хаха, ми да. Смисъл казвал ми го е бившия ;)
IseeDEADbodies
05-08-2012, 08:14
^ Повдигна ми интереса :lol: :lol:, ебавам се xD
И все пак - доста са признаците, а и при различните момичета има различни "симптоми", така да се изразя xD
Кои са тези симптоми?? Много ми е интересно какво ще кажат момичетата по темата ??
ShtrudeL
05-08-2012, 20:52
Глупости. Женските имат свойството да се преструват и може никога да не разберете.
Аз лично го намирам за излишно, но ги има всякакви.
Щтрудел, ти какво усещаш или кой е признака че си свършила, ако може да попитам?
Аз като жена усещам пулсациите същите, повишаване на температурата и не мога да си кажа името, дори и да имам желание да говоря, ставам в пъти по-влажна от по времето на секса...иначе от мъжки коментари - след оргазъм ставаме безумно тесни /и чувствителни - може допирът да е неприятен чак за нас/
rusoto_baby_f
05-09-2012, 01:22
почва да трепери като пералня
да беее точно като пералня...само не разбрах при пране или центрофуга..
dimitar_ak
05-09-2012, 05:44
Това е нещо, което не може да се сбърка. Ако се колебаеш дали е стигнала до край, значи най-вероятно не е.
Моето момче усеща по пулсациите и съм била ставала по-гореща "там" 8-) А при много силните оргазми се насълзявам, така че там няма лъжа и измама 8-)
Да добавя, че обикновено спират дъх и си стягат продължително тялото.
Scarface_
05-09-2012, 09:15
тялото и започва да трепери достатъчно силно,не мога да и запуша устата , стиска ме за ръцете все едно се дави , усещам много силни пулсации в кухините и , понякога се разплаква , 5 мин след това само диша учестено , след това ми реди думи-колко ме обича ,колко съм добър и т.н , отива и се изпикава :Д г.д тва е
DisappointedDreamer
05-09-2012, 09:16
Да добавя, че обикновено спират дъх и си стягат продължително тялото.
Точно това което и казах - тялото пък и там долу, абе всичко, се стяга. Мхм.
Scarface_
05-09-2012, 09:21
и й изхвърчат очите :Д
тялото и започва да трепери достатъчно силно,не мога да и запуша устата , стиска ме за ръцете все едно се дави , усещам много силни пулсации в кухините и , понякога се разплаква , 5 мин след това само диша учестено , след това ми реди думи-колко ме обича ,колко съм добър и т.н , отива и се изпикава :Д г.д тва е
оу. sounds nice .. <3
оу. sounds nice .. <3
Schlicken sie nicht! Oder wohl, wie's dir gefaehlt.
Мхмм. Кратко и ясно.
Chacho, дай превод на първото изречение, bitte.
Schlicken не е реален глагол, идва от "шлик", което трябва да е звука от едно характерно за жените потъркване там долу.
Момичетата много често симулират оргазъм , за да не обидят половинките си.
Някои се свиват, други охкат , друг път не показват, че са стигнали до оргазъм :D