View Full Version : HELP!!!! Моля ви помогнете ми!!!!!!!!
anelka_99
05-08-2012, 11:37
Аз съм момиче на 13 и харесвам едно момче също на 13. Той е на около 10 километра от моя град.Той ме варзприема само като приятел , а аз искам нещо повече!!!!!!!!
Но той явно не иска да има нещо повече с теб /позната ситуация/ нещата не опират само до твоето искане важно е и 2та да искате тази връзка иначе тя се превръща в бреме ........Според мен забрави за него няма смисъл да те тормозиш допълнително не е последния я ще имаш ошще толкова много момчета в живота си :)
Ехх това ако е проблем и то на 13 здраве да е ..
In*The*Face
05-08-2012, 14:02
Ами опитай се малко по-така. Ако те възприема само като приятел, значи ти си дала някакво основание. Дръж се малко по-като дама. Попитай го дали не иска да излезете след училище да пиете по нещо, защото няма какво да правиш, а не ти се прибира и така. Лека по лека му покажи, че го харесваш поне малко.
ledenakrasota
05-08-2012, 14:28
Покажи симпатиите си. Не ти ли отвърне със същото, продължаваш напред.
SmilezZz
05-08-2012, 15:08
Фактически си стигнала до извода, че няма какво да правиш - след като той няма никакви симпатии към теб и не те харесва. Продължавай напред, па и си само на 13 години.
Така на коментари не знам дали ще мога да ти помогна.Момче съм и съм на 13 и съм помагал на поне 20 момичета на тема момчета.Дай ми някаква връзка за да ми разкажеш със всички подробности и аз ще ти помогна.