Влез

View Full Version : Той не работи

Elinaaa
05-08-2012, 19:45
Здравейте !
Доста се чудех дали да пиша и накрая се реших.
Приятелят ми е на 26 години и не иска да почва работа !
Като излезем някъде или отидем на почивка аз плащам и тн... разбирате ме идва ми малко в повече.
Почти всеки ден е у нас,много ми е трудно да издържам още 1 човек :(
Обичам го ,но не знам как да постъпя ?
Говорили сме на тази тема много пъти и отговора е:
- не искам
Кажете този човек как ще издържа семейство след време?
Доста взех да се замислям за нашата връзка

SisiStrange
05-08-2012, 19:48
Аз не бих останала с човек без амбиции и капка мъжко его.

Violenza
05-08-2012, 19:53
Безполезен търтей. Защо изобщо го търпиш? Разбирам да е в някакво временно затруднение и да не може да си намери работа за момента, но усилено да търси такава, окей. Ама да живее на твой гръб и да се тръшка, че не му се работи?! Жалка работа.

Elinaaa
05-08-2012, 19:59
Не знам как да постъпя...
Всички около мен реагират по същият начин като вас!
Искам и аз се почуствам жена като излезем на мен ми става срамно ,че аз плащам сметката
Не казвам,че искам някой богат и да ми прави подаръци,искам нормално момче което да работи и да е по -самостоятелен...
Много съм объркана!
Свикнала съм с него ,а от друга страна не издържам вече

ledenakrasota
05-08-2012, 20:03
Защо изобщо трябва да издържаш или търпиш нещото?! Какво означава "не искам да работя"от мъж на 26 години?! :shock: Вече и 14-годишните изкарват пари. Разкарай го! Това е смешно просто.

anonymous708973
05-08-2012, 20:07
Защо не иска да работи? Притискала ли си го до стената?

Не че има значение. Направи си услуга и не се занимавай с безперспективен готованец.

Elinaaa
05-08-2012, 20:07
Той е свикнал всичко на готово да му се поднася
Може би неговите родители имат вина ,че така са го научили

DisappointedDreamer
05-08-2012, 20:08
Ще свикнеш и без него. Късай го. Такъв не ти трябва.

Elinaaa
05-08-2012, 20:09
Не знам как така изведнъж да му кажа край

ledenakrasota
05-08-2012, 20:10

Виж сега може да са го научили, но е пълно безумие да не пипне нищо като работа. :shock: Средно поне има ли?

ledenakrasota
05-08-2012, 20:11

Не е изведнъж. Нали едва вече го издържаш? Нещата се пропукват, та чак се образуват кратери. Същите и за секунди стават огромни дупки. :?

Elinaaa
05-08-2012, 20:11
Да само средно
Той,ако учеше поне щеше да му е оправдание

ledenakrasota
05-08-2012, 20:12
Моме, любовта е сляпа, но чак толкова...

anonymous708973
05-08-2012, 20:13

Мъж на 26-години не може да се оправдава винаги с възпитанието си. Ако нещо не ти харесва в начина, по който си възпитан, промени го.

marilyn
05-08-2012, 20:14
Изобщо не ти трябва този. На 26 години ще ми седи и ще разчита на гаджето си да го издържа... щото него го мързи. Хич не ти трябва да се занимаваш с човек без амбиции и самоуважение.
Как да му кажеш? Ами нещо от рода на: "Не мога и не искам да съм вече с теб, защото ти си ..." и му обясняваш това което обясни и на нас по-горе...

Elinaaa
05-08-2012, 20:15
как да прекратя така изведнъж тази връзка

xoxi
05-08-2012, 20:15
Аз не мога да си представя МЪЖ, който ще се остави доброволно жена да го издържа.
Лично аз не бих се занимавала с подобен човек.

TheBeliever
05-08-2012, 20:18
Какво "семейство след време"? След колко време още? Той е на 26, хората на тази възраст за деца мислят, нашият НЕ ИСКА да работи и чака на гаджето си да му плаща сметките. Не бих оправдала подобно поведение у жена, още по-малко у мъж.
Срам те е да плащаш? Няма нищо срамно в това. Срамното в случая е да се примиряваш с този безделник и да го носиш на гърба си.
Обирай си крушите докато е време.

Elinaaa
05-08-2012, 20:22
И приятелите ми казаха същото докато е време да се отдръпвам от него

DragonLady
05-08-2012, 20:25
Изобщо не ти трябва този. На 26 години ще ми седи и ще разчита на гаджето си да го издържа... щото него го мързи. Хич не ти трябва да се занимаваш с човек без амбиции и самоуважение.
Как да му кажеш? Ами нещо от рода на: "Не мога и не искам да съм вече с теб, защото ти си ..." и му обясняваш това което обясни и на нас по-горе...
+1
И моят мъж е на 26, но поне има амбицията след като си вземе и последните изпити от настоящата му и последна сесия пак да си намери работа. Мъж без амбиции е по безполезно и от употребената салфетка ... За такъв да не ти пука грам, ако щеш и по скайпа и по тела го зарежи, но го разкарай час по скоро.

ledenakrasota
05-08-2012, 20:26
И приятелите ми казаха същото докато е време да се отдръпвам от него

Ти би казала същото на своя приятелка изпаднала в същото положение. Прочети си темата от гледната точка на страничен наблюдател, а не автор и ще получиш отговора.
В момента просто те е страх и те гложди вътрешното объркване. :)

Elinaaa
05-08-2012, 20:29
ledenakrasota : В момента просто те е страх и те гложди вътрешното объркване.

Май така се получава

ledenakrasota
05-08-2012, 20:34
ledenakrasota : В момента просто те е страх и те гложди вътрешното объркване.

Май така се получава

Затова направи каквото ти казах с темата. Прочети я все едно друг я е писал и дай воля на емоциите си- възмущение, яд е т.н.
На ясна глава по-лесно и трезво се взимат решения, а не под ефект на емоцията. :) Избистри си нещата. Не е трудно. Лесно е.

Не си парцал, а едно прекрасно същество. Ако човекът до теб те обича, няма да допусне да се чувстваш по този начин. :)

shmatarok
05-08-2012, 20:39
Омг. Как не си се усетила по-рано?
Нито образование, нито работа, и к'во, по цял ден лежи у вас и играе на компютъра ли?

Казваш му, че връзката ви е изчерпана и искаш нещо повече от мързелив лентяй и плужек и го гониш да си търси друго жилище. Боже, боже, какви паразити има. :X

Goddess
05-08-2012, 21:07
Отвратително. Мъж да чака жена да му плаща сметките и да зависи финансово от нея, не защото така е заставен поради някакви причини и обстоятелства, а защото не искал да работи. Ей така, не иска. Ебаси лайното...Изобщо недей да търпиш такова нещо. Дали ще е изведнъж, дали постепенно - разкарай го. Няма за какво и за кога да отлагаш.

Furious?
05-08-2012, 21:20
Интересно.Женската солидарност винаги ми е правила впечатление почти колкото женската злоба.Как една не си представи обратната ситуация - ако той изкарваше достатъчно пари , за да ви прави скъпи подаръци и да не работите , вие дали бихте били мераклийки да се потите на нивата ? Аз лично никога не бих бил като него от срам момиче да ми плаща сметките , но пък има ако не месеци , то седмици , в които нищо не може да ме накара да седна на компютъра и да работя и ми е мързеливо.Ако не бях финансово обезпечен от страна на родителите ми , това значеше ли , че няма да ме каните да излизаме , защото не мога да си го позволя ?

NomNomNom
05-08-2012, 21:45
Интересно.Женската солидарност винаги ми е правила впечатление почти колкото женската злоба.Как една не си представи обратната ситуация - ако той изкарваше достатъчно пари , за да ви прави скъпи подаръци и да не работите , вие дали бихте били мераклийки да се потите на нивата ? Аз лично никога не бих бил като него от срам момиче да ми плаща сметките , но пък има ако не месеци , то седмици , в които нищо не може да ме накара да седна на компютъра и да работя и ми е мързеливо.Ако не бях финансово обезпечен от страна на родителите ми , това значеше ли , че няма да ме каните да излизаме , защото не мога да си го позволя ?

Мило сладко същество, ОЧЕВАДНО Е, че ситуацията не е такава. Той не желае да работи никога. Мързела не е извинение.
Аз съм за сметката да се дели. Ако единият чака винаги на готово - да го духа, никой не му е длъжен. Независимо дали е жена, или мъж. В случая мъжа го духа, защото е путка.
Всъщност не е путка, а е хитър. Може да си вземе богата жена и да се кефи на живота.

TheBeliever
05-08-2012, 21:49

Както казах и по-горе - не оправдавам паразитните отношения при никакви, освен екстремни, обстоятелства.
Да, аз не искам някой да ме издържа, да ми плаща сметките и да ми купува парцалки, докато си лежа на д-то по цял ден. Не се чувствам добре да искам пари от родителите си на тази възраст, какво остава да чакам парички за дрешки и кафенца от момчето до мен. И вярвам, че голяма част от момичетата на моята възраст разсъждават по този начин.
Затова осъждам подобни прояви, както от момичета, така и от момчета. Не може да си здрав, прав, можещ млад човек и да лежиш на гърба на някого, било то гадже или родител. Самостоятелността е нещо, на което държа прекалено много, както у себе си, така и у хората около мен.

Cold_Tearsss
05-08-2012, 22:01
С този човек нямаш бъдеще. Съвета ми е да се спасяваш. ;)

SisiStrange
05-09-2012, 04:00
Както казах и по-горе - не оправдавам паразитните отношения при никакви, освен екстремни, обстоятелства.
Да, аз не искам някой да ме издържа, да ми плаща сметките и да ми купува парцалки, докато си лежа на д-то по цял ден. Не се чувствам добре да искам пари от родителите си на тази възраст, какво остава да чакам парички за дрешки и кафенца от момчето до мен. И вярвам, че голяма част от момичетата на моята възраст разсъждават по този начин.
Затова осъждам подобни прояви, както от момичета, така и от момчета. Не може да си здрав, прав, можещ млад човек и да лежиш на гърба на някого, било то гадже или родител. Самостоятелността е нещо, на което държа прекалено много, както у себе си, така и у хората около мен.
Ахам. И аз мразя да искам пари от някого. То е ясно, че в повечето случаи накрая мъжа изкарва повече пари, но да седя по цял ден на гъза си и да не правя нищо? Аз да не съм нещо опразнена откъм цели и мозък? Ако ще приятелят ми да изкарва милиони, пак ще работя нещо. Най-малкото, за да се чувствам аз добре.

don't say anything.
05-09-2012, 05:22
Аз не бих останала с човек без амбиции и капка мъжко его.

Абсолютно. Не може една жена да бъде мъжа в къщата и като цяло, във връзката.

DisappointedDreamer
05-09-2012, 06:21
И вярвам, че голяма част от момичетата на моята възраст разсъждават по този начин.

Че и по-малки от теб разсъждават по същия начин. Аз че съм на толкова години и ме е срам да поискам от родителите си 5 лева, става ми АДСКИ неудобно дори някой да ми подари един малък и незначителен подарък, какво ли пък остава ако някой трътльо ми дава пари да харча на поразия. Ужас. Дори и да се омъжа за богат човек, никога не бих си стояла вкъщи само защото съпружето ми има пачки - ще работя и аз.

IseeDEADbodies
05-09-2012, 07:23
With all my respect.. К'ъв е тоя бездарник с който си се захванала ? Не ти трябват такива лентяи и готованци около тебе !!! Още по-малко пък за приятел и потенциален мъж след време !!!

Nakadah
05-09-2012, 07:26
Лесно е да го зарежеш... Защо не се опиташ да го тласнеш в друга посока? Като например да спреш да му плащаш неговата сметка?

От друга страна, никво достойнство няма пича...

Elinaaa
05-09-2012, 07:50
shmatarok - Да по цял ден играе на компютъра,даже в домакинските задължения не ми помага :(

Goddess -той в началото ме лъжеше ,че работи но не му давали пари (когато още не бяхме на сериозно)
ние сме от 4 години заедно и постепенно се разбра ,че ме е лъгал и даже няма намерение да почва

Elinaaa
05-09-2012, 07:51
Nakadah -ще огранича обажданията не знам как много ми е трудно
TheBelieve-правилно!
IseeDEADbodies -Лошото е ,че в началото не го разбрах
DisappointedDreamer-Много си права ,не може да се разчита само на родителите
Cold_Tearsss -Знам ,че няма бъдеще :(
don't say anything. -съгласна съм !

Извинете ме за поста

blaaablaaablaaa
05-09-2012, 08:01
<<< Кажи му алтернативата - или почва работа, за да не ти виси повече на врата, или чао. >>> Ама нали не се шегуваш? Защото такъв мъж е... всичко друго, но не и мъж. Наистина, как ще издържа семеиството си така?!? Не казвам, че трябва да е единствената работеща фигура, а поне малко да помага. Наистина думата за такъв като него е търтей.

Elinaaa
05-09-2012, 08:10
blaaablaaablaaa -как ще се шегувам за такова нещо мен даже ме беше срам да пиша за това
не искам мнения от семейството си за приятел ,но този път исках да знам и тяхното мнение
и те са го разбрали ,че няма да го бъде !
Казаха ми по добре сама от колкото с него

Nakadah
05-09-2012, 08:13
Много е трудно е просто оправдание. Ако има воля има и начин, а да не говориме и, че вие момичетата/жените сте много добри в манипулирането стига да го искате...

Elinaaa
05-09-2012, 08:15
Nakadah -трябва да го хвана в крачка да направи нещо ,по-лесно ще е

antineutral
05-09-2012, 08:17
В случая единственото себеуважение, което можеш да спасиш, е твоето. Помисли над въпроса как си изтърпяла подобно отношение 4 години и защо все още го търпиш и какво смяташ, че ще спечелиш, ако продължавате така. Обикновено тези неща се изглаждат с опитване.

Elinaaa
05-09-2012, 08:20
antineutral -нищо не печеля от тази връзка това ми е ясно

antineutral
05-09-2012, 08:26
Щом не печелиш - ножицата :)

Elinaaa
05-09-2012, 08:34
Благодаря на всички ,че се отзовахте толкова бързо
исках да чуя и чужда гледна точка , не само на хората около мен !
Много ви Благодаря

assd
05-09-2012, 08:37
ти не му трябваш. ще си намери някоя друга, по-богата, която не да му плаща сметките, а да му купи кола и да го води по почивки.
аз също търся такава. за кво да работим като има богати жени?

umri
05-09-2012, 08:42
Мило сладко същество, ОЧЕВАДНО Е, че ситуацията не е такава. Той не желае да работи никога. Мързела не е извинение.
Аз съм за сметката да се дели. Ако единият чака винаги на готово - да го духа, никой не му е длъжен. Независимо дали е жена, или мъж. В случая мъжа го духа, защото е путка.
Всъщност не е путка, а е хитър. Може да си вземе богата жена и да се кефи на живота.

Хитър, но на дребно. Ако няма образование, не си търси работа и не работи на тая възраст, при положение, че няма откъде да вземе пари.. нищо не го оправдава. Най-лошото е жена да те издръжа. Убива самочувствието, а някои хора не биха го позволили никога, дори жената да иска.

blaaablaaablaaa
05-09-2012, 08:44
Остави го да се оправя сам в живота - така ще си вземе поука - бутни го от гнездото, ако не полети, лошо за него.

Elinaaa
05-09-2012, 08:50
много сте прави ще действам вече

Furious?
05-09-2012, 08:50
Хитър, но на дребно. Ако няма образование, не си търси работа и не работи на тая възраст, при положение, че няма откъде да вземе пари.. нищо не го оправдава. Най-лошото е жена да те издръжа. Убива самочувствието, а някои хора не биха го позволили никога, дори жената да иска.

Ако щещ вярвай , когато брат ми сгази лука и му резнаха квитанциите преди години , курви го издържаха.Живееше бахти паразитното мързеливо съществуване - почти му завидях :D

Elinaaa
05-09-2012, 09:11
Furious? -не бих завидяла за такова нещо
лично мнение

alchy
05-09-2012, 09:15
Действай и си опичай мозъка, то бива бива, ама това което прочетох е до гуша.. срамота.. може да сте от много време заедно, да го обичаш, но той да не влага нищо...... просто направи крачка и кажи "стига толкова" или си сядаш на гъза или филма приключва.. Много жалко, но факт е че трябва движение да има!

Elinaaa
05-09-2012, 09:32
alchy -Прав си той не влага нищо .Никога не е казал айде да излезем или да отидем на кино,да ме изненада с нещо
винаги аз правя крачка

DarkTemplar
05-09-2012, 10:12
Боклуците някак по презумпция имат късмет в живота (или по-скоро във връзките).

Ако и той е от Своге, го прати да бачка в шоколадовата фабрика. 8-)

Elinaaa
05-09-2012, 11:10
:)...........

SmilezZz
05-09-2012, 15:19
Как ли? Просто му го казваш в прав текст, че не мислиш да имаш бъдеще с човек, който не е самостоятелен, а живее от гърба на другите. Добре, ако е във временно затруднение , е нормално да му помогнеш, ама мъж на 26 да не иска да работи, да живее и вас , и на всичкото отгоре всичкото ти да му плащаш - това е прекалено. Остави го, не заслужаваш такъв човек без амбиции и подобни.

djipsito
05-09-2012, 17:07
Чакала да го хване в крачка... Ква крачка ? Сядаш и говориш къв ти е проблема, всичко точно и ясно и така. Или те притеснява, че после ще тръби, че си материалистка и си му била шута щото няма пари (което ще е върха на сладоледа :lol:)?

Elinaaa
05-09-2012, 18:45
djipsito -това за материалистката не ме притеснява да говори каквото иска
Просто искам да не съм толкова рязка

djipsito
05-09-2012, 18:54
С обсебващите типове трябва да си рязка, щото колкото по-мека си, толкова повече се възползват и лесно те разколебават, а по тва което пишеш също се вижда, че скланяш лесно глава...

Ако искаш да си свободна, действай смело, бъди категорична и най-вече - ДРЪЖ СИ НА ДУМАТА! Иначе ще се мотаеш така още дълго..

IWannaBeSedated
05-09-2012, 19:04
След толкова много мнения не се ли убеди, че трябва да го оставиш веднъж завинаги?

Elinaaa
05-09-2012, 20:30
IWannaBeSedated -да убедих се!

ledenakrasota
05-09-2012, 20:32
IWannaBeSedated -да убедих се!

Айде, действай! :) Чакаме резултати. :)

tuzaro
05-09-2012, 20:33
Е тва мъж ли е, жена да му плаща сметките... Махай го и взимай мене и без тва съм свободен.

Elinaaa
05-09-2012, 20:47
ledenakrasota -утре ще говоря с него

tuzaro-Без това имам познати от Пловдив :) :D

tuzaro
05-09-2012, 20:53
Давай да оправяме нещата, и аз нямам постоянна работа ама изкарвам пари ;д

alchy
05-10-2012, 13:52
Дано следващия ти приятел да се окаже човек който да влага във връзката!!

Elinaaa
05-10-2012, 19:29
alchy -Много благодаря !

Хора той не разбира ,че му го казвам на сериозно
мисли ,че се базикам .
Днес пак ще е у нас какво да направя???????????

ledenakrasota
05-10-2012, 19:32
alchy -Много благодаря !

мисли ,че се базикам .

Ако има ключ от вас, му го взимаш. Гониш го със скандал. Абе, моме, скарай се! Изкарай това, което си таяла вътрешно. Кой знае колко плахо си му го казала, за да не те вземе на сериозно . Стегни се и викай, ако трябва да се разкара от живота ти. :?

Goddess
05-10-2012, 19:37
alchy -Много благодаря !

мисли ,че се базикам .

Ми покажи му, че не се базикаш. Казваш му, че не искаш да идва у вас. Или просто като дойде, направи последен опит да проведеш този разговор, ако не разбере, кажи му да си тръгне. Ако и тогава се направи на ударен, може да си сигурна, че си се хванала с най-най-малоумния наглец. Ама не бъди мекушава и не си замълчавай, само защото той ще се прави, че не те разбира...

Clown
05-10-2012, 19:38
твърде добра си с него , пък може и да пробваш да го заведеш на един психолог може проблема да не е в мързела .

Elinaaa
05-11-2012, 09:04
Спахме в различни стаи ,днес си тръгна !
Аз му казах днес по-добре е да се разделим докато не си намериш работа!
Той отвърна,че съм се шегувала с него и че не може да почне работа с шеф!
Чудя се дали да не го излъжа,че ще пътувам някъде....?

kalpazanka
05-11-2012, 09:32
^Преустановяваш всякакви контакти. Не му вири носа и не му давай отчет къде ходиш.

katerina petrova166
05-11-2012, 09:47
Виж сега...Този не е за теб!Разбери го.Какъв е този мъж на 26 години да не иска да работи???Ти осъзнаваш ли,че на такъв човек няма как да разчиташ?Моят приятел учи и работи.Вярно...Случва се да закъса с парите и му давам пари,когато няма,но като вземе заплата веднага ми ги връща.Приятелят ти е пълен търтей!

djipsito
05-11-2012, 12:50
Голяма си бъзла.

DarkTemplar
05-11-2012, 12:53
Доста е тревожно на 23 да разсъждаваш като 16 годишна.

shmatarok
05-11-2012, 13:11
Я се стегни и му бий шута като хората, какво се лигавиш. На него ли оставяш вратички, на себе си ли... И той пък вместо да се стресне малко продължава с простотиите. Пф.

CrazyBabyDoll
05-11-2012, 13:13
Мацка изобщо не трябва да се притесняваш за това как да го разкараш.Давай директно .Този няма бъдеще,няма амбиции,няма цел в живота, едва ли ти си така и искаш човека до теб да е такъв.Махай го от главата си ,че да не си създаваш повече главоболия.То бива любов ,любов ама имам чувството ,че вече се възползва от тебе .Ще видиш,че като се разделите колко ще ти е леко,ще срещнеш човек ,който наистина ще го е грижа за тебе ;]]

ledenakrasota
05-11-2012, 13:50
Спахме в различни стаи ,днес си тръгна !
Аз му казах днес по-добре е да се разделим докато не си намериш работа!
Той отвърна,че съм се шегувала с него и че не може да почне работа с шеф!
Чудя се дали да не го излъжа,че ще пътувам някъде....?

омг :shock: Ти чуваш ли се?!
Продължаваш да допускаш една и съща грешка отново. :? Човек ще каже, че ти харесва. Сори, но си го заслужаваш. Тогава просто спри да се оплакваш. :?

Elinaaa
05-11-2012, 14:47
Бях много ясна и сериозна!
Стана му много криво ...
Мисля,че беше до тук

alchy
05-11-2012, 16:41
Евала, повярвай ще срещнеш човек който ще го е грижа за теб и взаимно ще си помагате в живота и ще се наслаждавате на всеки един миг заедно! Добра стъпка направи , че го заряза. Успех и умната момиче :) (hug)

Elinaaa
05-11-2012, 16:57
И аз мисля ,че вече всичко ще е по-различно :)
Благодаря на всички за куража !
Сега още не мога да осъзная че вече няма да сме заедно ,но ще излизам повече и няма да мисля за него

alchy
05-11-2012, 17:03
:P Живота е пред теб, не си малка предполагам?

Elinaaa
05-13-2012, 09:06
Не сме се чували от последният път!

Не ми липсва ,излизам и се чувствам добре :)

TheDevilInMe
05-13-2012, 11:19
Не сме се чували от последният път!

Не ми липсва ,излизам и се чувствам добре :)

Евала, мацка ! Чудесно си постъпила, хубаво е че се наслаждаваш на живота без него, така и трябва, след време ще се появи някой свестен, който наистина си заслужава. :)

пAteNцЕ
05-13-2012, 11:24
има вариант да те използва и ако примерно нямаше работа нямаше да е с теб щот така няма кой да му прави кефа а той да и седи с краката на масата....хвани му бий шута този няма амбиции за малко...другият вариант е да поговориш с него и да му обясниш че ти идва в повече и да хване да си намери работа че не може така той е мъжът и тнн....

пAteNцЕ
05-13-2012, 11:25
аа вие сте се разделили пх че съм и аз :D
евала че си го разкарала!

Elinaaa
05-13-2012, 13:28
Да разделихме се :)

DragonLady
05-13-2012, 13:39
Браво на тебе мацко!!! Е това е силната жена - живее си живота както си иска и не се занимава с лентяй и боклуци! Дано скоро да откриеш човека за теб, такъв които те заслужава, уважава и обича такава каквато си!

Goddess
05-13-2012, 14:47
Браво на тебе мацко!!! Е това е силната жена - живее си живота както си иска и не се занимава с лентяй и боклуци! Дано скоро да откриеш човека за теб, такъв които те заслужава, уважава и обича такава каквато си!

+1
Правилното решение си взела, недей да имаш и капка колебание в това. :)

Elinaaa
05-13-2012, 15:58
DragonLady

Goddess

Сега имам нужда от подкрепа в началото ....
Благодаря ви!!!

Joc
05-13-2012, 16:19
и аз мога да те подкрепям .... в самотните нощи :Р

Elinaaa
05-13-2012, 17:12
хахах ............

kalpazanka
05-14-2012, 06:52
Браво за решението! Бъди твърда и занапред не допускай подобни мекотели да ти дишат от въздуха :)

Elinaaa
05-14-2012, 09:46
Да вече ще внимавам :)

sapphirr
05-14-2012, 10:16
Здравейте !
Доста се чудех дали да пиша и накрая се реших.
Приятелят ми е на 26 години и не иска да почва работа !
Като излезем някъде или отидем на почивка аз плащам и тн... разбирате ме идва ми малко в повече.
Почти всеки ден е у нас,много ми е трудно да издържам още 1 човек :(
Обичам го ,но не знам как да постъпя ?

Говорили сме на тази тема много пъти и отговора е:
- не искам
Кажете този човек как ще издържа семейство след време?
Доста взех да се замислям за нашата връзка

Любовта си е любов.паразита-паразит.Задай си въпроса защо обичаш този човек и с какво той е наистина ценен за теб.
Защото хора като него,живеят на нечий гръб докато са живи.От това,което описа като "съвместен" живот с него,си представих мекотело,влачещо се като сопол,закачило се безвъзвратно за десния ти ръкав и завързало единия си крак за хладилника ти...

Elinaaa
05-16-2012, 14:51
Има негови работи у нас
поисках да му го върна и отговора беше -Какъв ти е зора

Как да разбирам това?

marilyn
05-16-2012, 14:54
Има негови работи у нас

Как да разбирам това?

Хвърли ги през прозореца...
Мацка, мани го тоя, като ти е отговорил така хвърляш ги на боклука...

Goddess
05-16-2012, 15:36
Има негови работи у нас

Как да разбирам това?

Разбирай го, че той си мисли, че като има негови вещи у вас, му е някакъв залог, че има повод отново да се видите/да дойде до вас и явно още си въобразява, че има надежда. Егати смотльото. Събери му всичко, което има, дай го на някой негов приятел, ако той продължава да се прави на ударен. И накрая наистина ги изхвърли...

ledenakrasota
05-16-2012, 16:27
Има негови работи у нас

Как да разбирам това?

Ти още ли се занимаваш?! Голямо мекотело си. Сега разбирам защо не си се усетила 4 години... пф Направо му ги изхвърли. Ние ли трябва да ти кажем какво да правиш със живота си? :)

Hilary_
05-16-2012, 17:43
Доста жалка картинка. Не ти трябва такъв човек. Такива мързели често се срещат и определено не би могъл нищо да ти предложи, камо ли да имаш някакво бъдеще в такава връзка.

Elinaaa
05-16-2012, 20:24
Изпратих му всичко с куриер :)

ledenakrasota
05-16-2012, 21:24
Изпратих му всичко с куриер :)

С наложен платеж 4 години, нали? :D

Elinaaa
05-17-2012, 11:10
да точно
как позна
hahah