Влез

View Full Version : Помогнете ми

aleks07
05-09-2012, 05:25
Момиче на 15 съм,имам нужда от помощта ви.
Тази година съм в ново училище, от начало отношението на околните не беше добро към мен, защото бях по-едра (заради висок инсулин) - пояснявам това, защото по късно в историята е ключов момент.
Всичко започна малко след Коледната ваканция.Минавйки по коридора в училище видях едно момче, на пръв поглед страховит с някакво студено изражение.Направи ми силно впечатление - тогава той беше от съседната паралелка.Постепено всеки път когато го виждах започнах да усещам странно чувство, до момента ,в който признах пред себе си, че имам чувства към него.Макар на първо виждане съвсем мимолетни.Беше ми неудобно да го гледам, за да не ни се срещнат случайно погледите - което си е доста тъпо от моя страна, постепено се отпуснах и започнах да го наблюдавам забелязах, че и той ме гледа..вече бях сигурна, че го харесвам.Тогава едно момиче от тогавашното ми близко обкръжение ме предаде беше му казала, в следващото междучасие топй дойде при мен - видимо притеснен , чрвен каза здрасти..отвърнах със същотои от срам се прибрах в стаята.Приятелите му от моя клас, ме базикаха, а същевременно му предаваха всичко което казвам за него.. някой пъкк го настройваха срещу мен за това, че съ дебела, но той не е повърностен и никога не ме обиди с нищо..Моето проклето бягане продължи, а след време ролите се обърнаха и той започна да бяга.Стана така, че след 1вия срок той напусна училището ни.В деня, в който си взе отпусното - искаше ми се да не е истина когато разбрах седейки пред училище той дойде и се бутна в мен - нарочно.Аз си тръгнах, а той тръга след мен - никога не е минавал от там (покрай моята спирка).От този ден не го бях виждала може би месец и в един денс е появи.Когато го видях се сепнах ..седяхме единс рещу друг и се гледахме.После аз се разплаках.Оказа се, че харесва едно момиче от съседния клас ..това момиче как да обясня..беше такава к...а - цялото училище я знаеше.Разиграваше го а той и се връзваше..започнах да общувам с най-добрия си приятел и инстинктивно не знам защо сие опитвах да си втълпя, че го харесвам, а всъщност никога не е било така.Идваше в училището само заради това момиче, докато в един момент, не знам какво дали се отказа или не, но спря да идва за около месец.През този месец аз разбрах, че просто искам промяна.Започнах да спортувам активно, пиех лекарства за високия инсулин, с чиято помощ намалих храната и свалих 13 кг.Отношението на всички към мен се промени, хората, които ме плюеха пред него сега вървят по мен.По не знам каква случайност той отново започна да идва....КОГАТО МЕ ВИДЯ остана като онемял, гледаше втренчено и по онзи начин както в началото..имам чувството, че всякаш всичко ще се повтори..като внушение ми е..а той може би още харесва нея..Вече повече от 4 месеца не съм си го избила от главата..не вярвах, че ще стигна до тук, моля ви кажете какво да правя побърквам се..

xoxi
05-09-2012, 05:53
Заговори го, не бягай от него, не се крий, не се срамувай.
Неувереността ти може да се е криела в това, че си имала излишни килограми. 13кг. не са никак малко, за това повдигни самочувствието си и действай. Вярвай в себе си.
Той ако е имал интерес към теб, много вероятно е сега отново да се прояви.

aleks07
05-09-2012, 05:58
Много благодаря, ще се опитам да го заговоря :)

DisappointedDreamer
05-09-2012, 06:11
Оплескала си пейзажа.
Ясно е че и той в началото те е харесвал, и вместо да се червиш, бягаш като хваната от гората и да плачеш, трябваше просто да го заговориш още тогава. Твоите съученици нямаше да те бъзикат заради него, ако беше подходила към ситуацията човешки и със самочувствие. След като постоянно си бягала като луда крава, момчето в последствие - като всеки нормален човек - се е отказал да тича подир тебе.
Хубаво е че си се взела в ръце и си отслабнала. Това е голямо постижение, така че браво. Може би имаш шанс със същото момче - заговори го, пишете си, излизайте заедно. Но аз ако бях на негово място въобще нямаше да те погледна втори път, дори да си станала Мис България през последните месеци на отсъствието му.

aleks07
05-09-2012, 06:39
така е може би ако не се бях държала така всичко щеше да е различно

blaaablaaablaaa
05-09-2012, 08:09
Заговори го, опитай се да го омаеш. Ако те е харесвал преди, сега ще е по-добре заради свалените килограми. Ако се окаже, че още е влубен в другата, 1) опитай се да го светнеш каква е, или 2) просто го остави и не се измъчвай повече.

aleks07
05-09-2012, 09:00
МНОГО БЛАГОДАРЯ ! :)

Elinaaa
05-09-2012, 09:07
Щом идва общувай с него ,недей да бягаш

SmilezZz
05-09-2012, 14:57
Оплескала си нещата с това бягане , а сега се опитваш да си внушиш, че никога не си го харесвала и все още не го харесваш. Той е имал интерес към теб и е напълно възможно отново да възникнат тия симпатии, но ако това стане - недей да бягаш, а просто го заговори и остави нещата да се случат така, както трябва да се случват.

aleks07
05-09-2012, 16:29
Днес пак беше в училището ми, аз си седях на оградата и той мина покрай мен, приятелките ми казаха, че се е усмихнал лекичко..после ме гледаше и така общо взето нищо ново

Djenka
05-09-2012, 19:32
Първо поздравления за свалените килограми! Това си е голямо постижение! :)

Колкото до момчето, според мен има интерес към теб, щом е дошъл да те заговори и т.н. Но е трябвало още тогава не да се дърпаш, а просто да му кажеш нещо. Всичко можеше да е различно. Но, свършила си я вече, няма какво да се прави.
А след като идва в училището ти и ти се е усмихнал, значи може би пак си възбудила интереса му. Просто не трябва да се стесняваш, това е то. Следващия път като дойде му кажи здрасти, питай го как е... Знам, че звучи трудно, даже не мисля, че аз самата бих го направила, но все пак, давай :) Мисля, че имаш шанс за една хубава връзка :)

aleks07
05-09-2012, 19:57
Благодаря много си миличка :)

scandalousLady
05-10-2012, 15:30
Заговори го, не бягай от него, не се крий, не се срамувай.
Неувереността ти може да се е криела в това, че си имала излишни килограми. 13кг. не са никак малко, за това повдигни самочувствието си и действай. Вярвай в себе си.
Той ако е имал интерес към теб, много вероятно е сега отново да се прояви.

Подкрепям и успех мила :).

aleks07
05-12-2012, 06:19
Вчера отново беше в училището за първи път след толкова време погледите ни се засякоха очи в очи - като изключим другото гледане..все повче започвам да си мисля, че всичко се повтаря..и ми е едно объркано

dqdotomi
05-15-2012, 14:18
Радвай се на живота момиче !Хвани си го за гадже,после скъсай с него , после си хвани друг и...въобще не се тормози с чувствата на другите !