View Full Version : Правилно ли постъпвам
unordinaryk
05-09-2012, 07:21
Здравейте
От известно време приблизително месец ходя с едно момиче което много харесвам. Сега проблема :D тя се даржи странно един ден ми звъни да ме чуе как съм, след което може да не ми звъне и няколко дена ако не звъна аз, един ден не може да се откъсне от мен преградки целувки все хубави работи на другия ден все едно съм прозрачен, питах я какво става имали проблем тя ми каза не всичко е наред. Викам се ок след като последваха още няколко такива дни ми писна и сега ще се отдръпна да видим как ще реагира, аз да не съм марионетка без чувства. Въпроса ми е това ли е най доброто което мога да направя, само не ми казвайте че трябва да говорим опитах се тя се направи на ударена :)
Според мен тя се отдръпва, защото иска ти да я търсиш, да се занимаваш с нея. Обаждай й се, прегръщай я, споделяй чувствата си и може би тогава тя ще разбере, че ти пука за нея :р
Ти и в началото като описваше ситуацията каза един вид, че се дърпаш и чакаш нея, но понеже ти е писнало да чакаш мислиш да си решир проблема като се отдръпнеш и я чакаш ?! О.о Усещам, че си правиш експерименти...да видиш дали й "пука" за теб и те съветвам да спреш до тук...можеш да говориш директно за това, че ти става тъпо като не се сеща за теб, пък ако не си сигурен в себе си можеш да й го вметнеш като намек някой път като сте заедно, после ако нещо не се получи да го обърнеш на базик ^^
unordinaryk
05-09-2012, 07:30
Ами мисля че може там да е проблема, че прекалено я търся смисъл не през час но два пъти дневно, ходя до тях, всичко правя аз и когато не и се обадя цял ден тогава се сеща тя да ми звънне и тези изблици един ден с мен и ден все едно ме няма ме побъркват. Търпя ги за сега понеже доста я харесвам но всичко си има граници, някак си май не приема на сериозно тази връзка
SmilezZz
05-09-2012, 17:26
Как да я приеме на сериозна тая връзка, като ходите от около месец? Прекалено рано е, за да съди колко сериозна може да е тая връзка, а още повече - може би й отнема време, докато свикне с това. Не знам. Ако искаш пробвай по тоя начин и виж дали ще се сети да те потърси, ако не - не знам.
Според мен е тъпа и трябва да я заебеш.
ledenakrasota
05-09-2012, 20:27
Просто сядаш и говориш с нея за това дума по дума, както го каза на нас тук. :) Не ти харесва и jточка. Да спре! :?
Според мен ти почни да правиш като нея
така ще разбереш какво иска
valdesbg
05-09-2012, 20:40
Според мен е тъпа и трябва да я заебеш.
Мхм. Девойката иска да я гониш а тя да бяга. Не знам защо това се възприема за ползотворна връзка понякога.
ivcheto0o
05-10-2012, 11:51
Може да е объркана и да не знае какво точно иска...
unordinaryk
05-10-2012, 15:02
Здравейте прилагам стратегията вече пълен игнор докато ме почне да ме търся тя иначе няма да има връзка като се поосвести, ще престана ;)
Bulgarina681
05-10-2012, 15:32
Моята така преди да тръгнем .. не пишеше на никой първа само , че като си инат става работата та даже се и зарибява мн по теб .. :)