PDA

View Full Version : Към Всички момчета,които са хомосексуални!!!

georgi.anev3
05-09-2012, 13:16
Имам нужда от помощ.Аз съм хомосексуалист и не съм сигурен дали трябва да кажа на родителите си и как да го направя.И още нещо!!! Не знам как да си намеря гадже.Страх ме е да не разберат другите ми съученици!!! Моля Ви,помогнете ми!!!

ss9
05-09-2012, 13:35
Ние не познаваме родителите ти, че да решим ;) Зависи от това какъв тип хора са. И като цяло не е хубаво много хора да разбират. Не сме дорасли като общество, за да разбираме различните от нас.

Смени това заглавие, че някой ще си помисли, че всички които пишат тук са хомо сексуални ! :)

GreenFairy
05-09-2012, 19:29
На колко години си? Правил ли си секс с момче? Влюбвал ли си се в момче? А в момиче? Родителите ти на какво мнение са за хомосексуалните? А относно гаждето може да пробваш всайтове за запознанства, там си пише кой с каква ориентация е...

DragonLady
05-09-2012, 20:17
По-добре недей казва на родителите си за това, а колкото до намирането на гадже - сайтове за запознанства, или форуми с хомосексуална насоченост.

iwwo_
05-10-2012, 06:32
Рано или късно ще се разбере.... и тогава нека много бой ядеш :)

NomNomNom
05-10-2012, 06:44
Рано или късно ще се разбере.... и тогава нека много бой ядеш :)
И майка ти така каза, след това й го сложих в устата, след като я чуках отзад.

IseeDEADbodies
05-10-2012, 09:26
Вие хомосексуалисти сте, човека иска мнение от такива :lol: Ебавам се...

Сега по темата : От писаното "моите съученици" разбирам, че си ученик. Повече от 10ти клас не ти давам. Страх го било.. и от к'во ? А чакай, от ебавките, че си педераст ? Аман от заблудени. И все пак моя съвет е следния, потрай си за сега и след 1 година, ако още се чувстваш като педал, вече споделяй с майки, бащи, баби, домашни любимци и който още намериш за добре.

fullflash
05-13-2012, 20:12
Тате ,тате виж ме в огледалото аз съм принцеса,каква принцеса бе педе*аст!

assd
05-13-2012, 20:18
абе как може да има педали при наличие на жени. тва на вас ви е сбъркано нещо и трябва да ви карат в екарисажа направо.

ss9
05-13-2012, 20:29
абе как може да има педали при наличие на жени. тва на вас ви е сбъркано нещо и трябва да ви карат в екарисажа направо.
К'во ти пука, колкото са повече, толкова повече жени за нас нормалните мъже :D