View Full Version : Какво да я правя ткава ?
toshko_to
05-09-2012, 22:16
Ооот доста време се "занимавам" с едно момиче но все нещата са в период на изчакване, странна е доста историята но не ми се обяснява. Прави ми впечатление, че тя ми прави едва ли не гадно .... пример давам - говори ми как щяла да излиза със някакъв нейн приятел и как нямала търпение да се видят , тва при положение ,че аз като искам да я видя за 5 мин трябва да сме се разбрали от преди 1000 дена и да е належащо.... За другите може да излиза ,може всичко а за мен нищо не може ....... Аз искам който копае канала той да слага и тръбата ! Пък тя кво прави мен ме ползва за утеха и сериозна опора в трудни моменти (дори ако е ядосана да си излее яда на мен) пък за "хубавата част" не ме познава . И тва всичкото имам чувство че го прави нарочно , мисля че не осъзнава колко тъпо се чувствам тка .Говори ли сме много пъти с нея сериозно и в тия сериозните разговори за нас не присъстват трети лица , но в действителност аз не мога да и кажа "айде бе мацка излиза ми се искам да те видя" и да излезем въпреки ,че тя е свободна ще се наборсучи и няма да иска да се видим.... До тук мисля да спра да обяснявам ,че вече не знам какво обясних и какво не и дали някой ще схване проблема ,ако мога тка да го нарека. Извинявам се за разговорния език ,ако има въпроси с радост ще доразкажа :)
Всичко различно от това да я изтриеш от живота си в абсолютно всеки смисъл ще бъде грешка.
пп. Не я трепи, де..
anonymous708973
05-10-2012, 06:33
Аз искам който копае канала той да слага и тръбата !
:D :D :D
Не те знаем какъв си, но очевидно не я кефиш.
Пробвай така: "Дай да излезем утре."
"Оф, ама не мога, заета съм... и ...и ... и ..."
"Защо се дърпаш толкова?"
"ама неее, аз такова..."
"Добре."
И спираш да й пишеш.
toshko_to
05-10-2012, 07:01
От около година ми повтаря редовно, че ме обича .... далеко сме от приятелство. По принцип мислех още от днес ,без да я каня да излезем, да спра да и пиша/вдигам, но ще повдигна отново въпроса на дневен ред и ако пак се направи на интересна спирам контакта.
veberiti
05-10-2012, 08:05
Приятелят ми се държеше така с мен, преди. Бях крайна и в крайна сметка подейства. Обясних му самия проблем и го зарезах. Казах му, че ако наистина ме обича да го покаже по някакъв начин. След това идва под терасата ми през нощта и какво ли не. В крайна сметка пак се събрахме и излизаме всеки ден, а ако се сети за преди как се е държал му става гадно ;)
sapphirr
05-10-2012, 09:15
friend zone ?
мда,кофти тръпка
Както обичам да казвам -игнор и всичко си идва по местата.Когато лишиш някой от внимание,тогава той започва да те търси.
IseeDEADbodies
05-10-2012, 10:15
So god damn true ! ^
Пък след това ако не те потърси, значи времето ти просто е било изгубено.
DisappointedDreamer
05-10-2012, 11:53
Всичко различно от това да я изтриеш от живота си в абсолютно всеки смисъл ще бъде грешка.
пп. Не я трепи, де..
Мда. Вие дори не ходите, а пък тя така се държи. Пък и ти и държиш сметка. Просто престани да я търсиш. Тя очевидно не те иска.
ivcheto0o
05-10-2012, 11:57
friend zone ?
Мхм...Започни леко да я игнорираш,като види че не си й сигурен,сама ще те потърси.Дръж се по-мъжки.
SmilezZz
05-10-2012, 12:24
От около година ми повтаря редовно, че ме обича .... далеко сме от приятелство. По принцип мислех още от днес ,без да я каня да излезем, да спра да и пиша/вдигам, но ще повдигна отново въпроса на дневен ред и ако пак се направи на интересна спирам контакта.
Нямаш никакво право да й държиш сметка с кого ще излиза и как се държи, при условие, че сте си ПРОСТО ПРИЯТЕЛИ. Приеми го този факт. Редовно може би ти повтаря, защото наистина е така, но не и по начина, по който ти искаш. Смята те за най-добър приятел , но само толкова. Така, че престани сам на себе си да даваш празни надежди и да се вкарваш в някакви филми. Дали да я "махнеш" от живота си или не , си е изцяло твое решение - както смяташ за добре, така правиш.
toshko_to
05-10-2012, 12:31
Тя ми държи сметка с кого/коя излизам къде ходя кога се прибирам, ако не и обръщам внимание става много нервна :)
BeeKeeper
05-10-2012, 12:43
Просто бъди директен. Кажи й, че искаш да излизате и ако нещо се замотае я зарежи... Ако пък иска да излезете–действай! :)