Влез

View Full Version : ескапел

gubkaa
05-10-2012, 14:42
с приятеля ми го правихме и той свърши извън мен обаче капна на влагалището ми дали е възможно да стигне до целта и да си взема ли ескапел ,защото съм точно на средата на цикъла си и да не стане гаф?

HideBoy
05-10-2012, 14:47
Ако е станало скоро слагаш си един аспирин във влагалището или малко оцет.
Това върши работа и убива сперматозоидите.
Ако е станало преди повече от час ще се наложи да вземеш ескапел :).
Това е само предпазна мярка шансът да си бременна е малък но за всеки случай..

granger
05-10-2012, 14:54
Изумявате ме.Аспирини си врат. Ш алоу , знаеш ли докъде ще стигне с такива тъпи съвети?! Ако ставаше с такива бабини деветини фармацевтичната индустрия щеше ли да произвежда Ескапел?! Ох,ох...заболя ме главата. Нужно ли е да обясняваме пак как се прави секс с презерватив,като си необразовано същество и не знаеш кога ти е овулацията.
Не пий Ескапел , ако ставаше с капване ...оф...

HideBoy
05-10-2012, 15:00
Прочети малко, пообразовай се и се върни в темата да напишеш нещо умно.
Бих те посъветвал просто да провериш в google.bg.
Тези предпазни мерки и методи ги знам от учителя си по сексология.
Който 100% знае повече от теб :).
Но пак казвам в гугъл пише всичко.
И сега като ти допрочетох коментара разбрах ти колко си опитна.
Неможе да се забременее от 1 капка ?
Еми мога да ти кажа аз като човек завършил средно образование и горе доло наясно от обща култура, че е напълно възможно.
Изказваш се неподготвена :).

granger
05-10-2012, 15:04
Да ,добре- врете си аспирин и оцет по дупките после давайте сума ти пари да се лекувате от кво ли не. Не ми обяснявай аз колко знам, за разлика от теб имам вагина имам и сексуална култура. Знам ги бабешките рецепти за контрацепция,ама явно не знаеш колко вредни могат да бъдат.

gubkaa
05-10-2012, 15:06
сега си преброих дните и съм 17ден така че може би да не взимам ?

HideBoy
05-10-2012, 15:08
Мене слабо ме интересува ти колко си наясно.
Интересува ме проблемът на момичето и пиша по него това което знам в опит да помогна.
А ти се намесваш с реплики от сорта от 1 капка неможе ?
Ами ако цъфне бременна след 2 седмици къде ти отиде компетентното мнение?
ВИНАГИ АМА ВИНАГИ ПРИ ПОЛОВ АКТ БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ ИМА ОПАСТНОСТ ОТ ЗАБРЕМЕНЯВАНЕ ДОРИ OT ЕЯКУЛАЦИОННА ТЕЧНОСТ!

granger
05-10-2012, 15:10
Научи нещо за Овулацията моето момче. Овулацията се смята при точен цикъл,ако ти идва навреме и е 28 дни , значи се пада на 14 ден от цикъла. Ако ти е нередовен ,по добре взимай Ескапел,отколкото да си вреш аспирин и оцет по дупките.Със здраве.

HideBoy
05-10-2012, 15:16
Научи нещо за Овулацията моето момче. Овулацията се смята при точен цикъл,ако ти идва навреме и е 28 дни , значи се пада на 14 ден от цикъла. Ако ти е нередовен ,по добре взимай Ескапел,отколкото да си вреш аспирин и оцет по дупките.Със здраве.
Нямам какво да уча моето момиче това което знам ми стига :).
Точно благодарение на тия знания нямам извън брачно дете до момента ;).

DisappointedDreamer
05-10-2012, 16:26
Granger е права и напълно е подкрепям. Оцет и аспирин са бабини дивотии, и въобще не знам как убиват сперматозоидите, които вече са се насочили или достигнали яйцеклетка. Ескалпел се взима, когато момчето свърши в момичето, особено около оволационите и дни.

Авторке, недей да пиеш нищо. От Ескалпел няма смисъл - ясно е че може да се забременее от една капка, но тя е била в началото на влагалището, пък и не си била в овулация, така че не мисля че ТОЧНО ТИ си забременяла. Не си ври и оцети и аспирин във вагината, защото после яко ще се излошиш, да не говорим какви неща можеш да си докараш на главата.

HideBoy
05-10-2012, 18:01
http://www.blitz.bg/article/323
Айде прочетете тука малко, че сте адски назад с материяла.
Бабени детини...
Водещи лекари го препоръчват но СПЕЦОВЕТЕ в тоя форум го успорват.
Направо ме е яд, че си правя труда и да ви отговарям ..

DisappointedDreamer
05-10-2012, 18:04

Кои са тези водещи лекари в тази статия?

Сладур, харесваш ми но дрънкаш глупости тук. Пък и постваш линкове към статии, в които въобще не се споменават "водещи лекари"

granger
05-10-2012, 18:04
Живот и здраве като ти се роди щерка някой ден,като почне да води полов живот, ще мислиш по друг начин. Няма да я и кажеш да си блъска шундата с аспирин и киселини.
Да се радваме,че не си жена,щеше да мислиш по друг начин.
Хубава вечер.

HideBoy
05-10-2012, 18:16
Несъм казал, че специялно в статията пише някъде водещи лекари.
Това което написах го знам от учителя ми по сексология.
И да той е бил доста успял и известен лекар.
Не казвам, че съм прав както казаха по горе нямам матка, че да знам.
Просто ме дразни тва, че ви е адския кеф да се изсерете на чуждия труд.
В коя тема съм ви критикувал, че немога да се сетя ?
Нито ме интересуват модератори нито нищо аз съм тук за да се опитам до помогна като по опитен това се опитах да направя и в тази тема.
И моята приятелка е правила това с аспирина и проблема ни се реши, след което и нямаше нищо, а до колкото знам го е правила и преди.
Така, че моля ви когато ми плюете поне напишете нещо смислено което да обясни негативния ефект.

DisappointedDreamer
05-10-2012, 18:18
Никъде не сме казали, че си ни критикувал в друга тема О.о
Събрали сме се тук дузина жени и ти обясняваме, а ти продължаваш с твоите врели некипели. Нямам путка, че да изразиш мнение.
Лека вечер.

SisiStrange
05-10-2012, 18:29
Наистина са бабини деветини. Влез в bgamama някой път и почети. Там пишат възрастни жени с деца. Вероятно са по-опитни от теб. Последния път като стана дума за тези методи, се скъсаха да се смеят. Една разказа и за някакви, които си леели кока кола между краката със същата идея.

Там е лигавица, а.к.а мега нежна кожа. Аспиринът макар и да не ти е сярна киселина, си е киселина. Можеш да си направиш някоя малка раничка, която да се инфектира после. И става мега кофти. Чела бях за една умница, която си играла с аспирина след рисков акт и после се оплакваше, че и идва някаква кафява каша вместо менструация. Не е шега.

HideBoy
05-10-2012, 18:35
Казах по горе, че не споря.
Просто споделих това което аз знам с цел да помогна!
Несъм казал, че съм прав просто решиха да се заяждат.

DisappointedDreamer
05-10-2012, 18:46
Несъм казал, че съм прав просто решиха да се заяждат.

Моля? Последните ти мнения в тая тема са точно за това колко си ПРАВ и как всичко било на 100% сигурно, и как ВОДЕЩИТЕ лекари в света и учителя ти по сексология го препоръчвали горещо.

Прочети малко, пообразовай се и се върни в темата да напишеш нещо умно.
Бих те посъветвал просто да провериш в google.bg.
Тези предпазни мерки и методи ги знам от учителя си по сексология.
Който 100% знае повече от теб :).

Точно благодарение на тия знания нямам извън брачно дете до момента ;).

Бабени детини...

Малоумник.

HideBoy
05-10-2012, 18:48
Да ти като обиждаш си мн повече от малоумна.
При положение, че аз несъм те обиждал.
Отивай се заяждай с някой друг нито ще излезеш умна нито ще ме затапиш нито ми пука :).

SisiStrange
05-10-2012, 18:50
Е, аз вече го светнах по въпроса. Айде сега някой друг, ако иска да дойде да ми спори по биологични въпроси. Треперя от нетърпение.

DisappointedDreamer
05-10-2012, 18:50
Цункай ме отзад, женчо.

gubkaa
05-10-2012, 18:51
благодаря много на всички ,но не искам заради мен да стават караници принципно това с аспирин и оцета не съм пробвала и няма ,но и аз съм го чувала и това е защото точно киселината убива сперматозоидите така че не се нахвърляйте на момчето :) и отново благодаря на всички

HideBoy
05-10-2012, 18:52
Не, остави я то си личи колко е в ред :D.
Женчо, малоумник и това ми била зряло мислеща жена.
Лесно е да се криеш зад конче на аватара и да пишеш "умни" мнения.
Не ти се получава DisappointedDreamer.
Пишеш лафчета дето ги лафихме в 2-ри клас съмнявам се че и 18 имаш (женчо - хахахахах).

DisappointedDreamer
05-10-2012, 18:56
Ми, да, малко дИте съм :( отивам че мама ми каза да си измия зъбките и да ми прочете Хензел и Гретел - любимата ми приказка!

SisiStrange
05-10-2012, 18:58
Авторке, влагалището ти е кисела среда. :) Не, колкото аспирина, но е такава. Едни ще умрат, други ще оцелеят. Това е до поставяне, до кога се поставя, до равномерност, до дълбочина, ако щеш, защото на сперматозоидите им трябва скорост и стига един единствен за оплождане. Въобще, по-афиф (нз така ли се пише) метод не се сещам. И рискован от здравословна гледна точка, обясних малко по-нагоре защо.

Душичке, на мен не ми спори за аспирини и оцет. Имам 19 и уча биология. И не ми се е случвало да забременея за 4-5-годишен сексуален живот.

Бтв, имаше и някакъв уникален метод да скачаш на едно място след секс. :D

bloodyF
05-11-2012, 07:12
Бтв, имаше и някакъв уникален метод да скачаш на едно място след секс. :D

хахахх тоя ще е по-безвреден от аспирина :lol:

и все пак, това с аспирина е тъпо, нарушава ти се киселинноста, както казаха и после може да получиш някаква инфекция от собствената си глупост
+тия сперматозоиди нямат крака, за да станат и да отидат вътре, щото по твоите думи е ''капнало'' отвън..

за пореден път-образовайте се малко преди да почнете да правите секс

anonymous708973
05-11-2012, 07:53
Не съм сигурна дали бих правила секс с толкова главозамайващо тъп човек, който разчита да ме пази с аспирин и оцет.
Водещи лекари, дрънци. То и Пиер Дюкан беше водещ диетолог, ама го направиха за 2 стотинки, нали?

TheBeliever
05-11-2012, 08:06
Бабени детини...

Интересно е, че си направих труда да прочета въпросната статийка, от "водещият" лекар д-р Монев (да, скучно ми е и нямам какво да правя) и се оказва, че ти не само не осъзнаваш какви глупости препоръчваш, а и не владееш "четене с разбиране". Във въпросната статия този "водещ" лекар обяснява какви глупости са тези бабини деветини с подскоците, аспирина и прочие, и препоръчва прием на Постинор (предшественика на Ескапел) до 72 часа след гафа. Така, че мили ми многознайнико, ти вземи да отвориш Гугъл, ама следващия път вземи и да прочетеш като хората каквото си намерил. Защото ставаш за смях.

bloodyF
05-11-2012, 08:52
да бе, и аз я прочетох сега

Таблетката аспирин‚ вкарана във влагалището‚ наистина намалява вероятността от настъпване на бременност. Аспиринът ще направи влагалищната среда по-кисела и сперматозоидите ще загинат. Но само онези‚ които не са успели да се промъкнат в матката. Обикновено спермиите проникват до шийката на матката за 90 секунди. Едва ли ще успеете за това време да се възползвате от хапче или промивка! Така че този метод е несигурен. Газираната вода с нищо не е по-добра от другите течности‚ а един от нейните видове - тоникът‚ категорично е недопустим в качеството на разтвор за промивка! В състава му има хинин и ако той попадне дори в малки количества в половите пътища може да доведе до срастване на тръбите‚ а това от своя страна - до извънматочна бременност и по-късно до трайно безплодие.

явно момчето няма представа на кой свят се намира, нищо като порасне и като му дойдат такива неща до главата ще разбере, евентуално

autumn666
05-11-2012, 08:57
Окей, и аз я прочетох тая статия. И наистина, HideBoy, посочи ми къде точно се споменава, че тея глупости с оцета и аспирина са препоръчителни и ефективни? Лекаря или сексолога, който е писал статията, наистина казва, че шанса да помогнат е малък и трябва да се пие Постинор.
Ми добре, сега ще ми кажеш, че не мога да ти докажа, че тези неща не помагат. Еми грешиш.
Ако презерватива се скъса и свършиш директно във вагината, ако щеш 2 кутии аспирин и наври, най-много да я разраниш и докараш някоя инфекция.
Добре, да кажем, че може и да убиеш някои сперматозоиди с киселината от оцета или съответно аспирина.
НО. Те са изключително много, а за да оплодиш яйцеклетка ти е нужен само един.
Няма да убиеш всичките с някви тъпи безсмислени рецепти, да не говорим колко вредно е.
Ако можеше просто да се разходиш до супермаркета за оцет от 1-2лв, нямаше да съществува Ескапел (или преди това Постинор), и нямаше да струват по 30лв. Дори и при неговото приемане има случаи, в които да не е проработил, какво пък остава за някви нелепи рецепти.

ALetterFromTheSky
05-11-2012, 12:29
Абе, батее, едно не мога да схвана-що се месят момчета и то АДСКИ некомпетентни в женски теми ве деа, ари върви си пий оцета с аспирина-немаш работа тука. само се излагаш с глупави селски остарели бабини дивотини .

DragonLady
05-11-2012, 12:47
HideBoy уникално си тъп брато ... Кви аспирини, кви оцети, кви 5 лева ....
Авторке на сперматозоидите им трябва скорост, която във вашият случай няма, така че недей да пиеш никакви Ескапели.