View Full Version : ескапел
с приятеля ми го правихме и той свърши извън мен обаче капна на влагалището ми дали е възможно да стигне до целта и да си взема ли ескапел ,защото съм точно на средата на цикъла си и да не стане гаф?
Ако е станало скоро слагаш си един аспирин във влагалището или малко оцет.
Това върши работа и убива сперматозоидите.
Ако е станало преди повече от час ще се наложи да вземеш ескапел :).
Това е само предпазна мярка шансът да си бременна е малък но за всеки случай..
Изумявате ме.Аспирини си врат. Ш алоу , знаеш ли докъде ще стигне с такива тъпи съвети?! Ако ставаше с такива бабини деветини фармацевтичната индустрия щеше ли да произвежда Ескапел?! Ох,ох...заболя ме главата. Нужно ли е да обясняваме пак как се прави секс с презерватив,като си необразовано същество и не знаеш кога ти е овулацията.
Не пий Ескапел , ако ставаше с капване ...оф...
Прочети малко, пообразовай се и се върни в темата да напишеш нещо умно.
Бих те посъветвал просто да провериш в google.bg.
Тези предпазни мерки и методи ги знам от учителя си по сексология.
Който 100% знае повече от теб :).
Но пак казвам в гугъл пише всичко.
И сега като ти допрочетох коментара разбрах ти колко си опитна.
Неможе да се забременее от 1 капка ?
Еми мога да ти кажа аз като човек завършил средно образование и горе доло наясно от обща култура, че е напълно възможно.
Изказваш се неподготвена :).
Да ,добре- врете си аспирин и оцет по дупките после давайте сума ти пари да се лекувате от кво ли не. Не ми обяснявай аз колко знам, за разлика от теб имам вагина имам и сексуална култура. Знам ги бабешките рецепти за контрацепция,ама явно не знаеш колко вредни могат да бъдат.
сега си преброих дните и съм 17ден така че може би да не взимам ?
Мене слабо ме интересува ти колко си наясно.
Интересува ме проблемът на момичето и пиша по него това което знам в опит да помогна.
А ти се намесваш с реплики от сорта от 1 капка неможе ?
Ами ако цъфне бременна след 2 седмици къде ти отиде компетентното мнение?
ВИНАГИ АМА ВИНАГИ ПРИ ПОЛОВ АКТ БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ ИМА ОПАСТНОСТ ОТ ЗАБРЕМЕНЯВАНЕ ДОРИ OT ЕЯКУЛАЦИОННА ТЕЧНОСТ!
Научи нещо за Овулацията моето момче. Овулацията се смята при точен цикъл,ако ти идва навреме и е 28 дни , значи се пада на 14 ден от цикъла. Ако ти е нередовен ,по добре взимай Ескапел,отколкото да си вреш аспирин и оцет по дупките.Със здраве.
Научи нещо за Овулацията моето момче. Овулацията се смята при точен цикъл,ако ти идва навреме и е 28 дни , значи се пада на 14 ден от цикъла. Ако ти е нередовен ,по добре взимай Ескапел,отколкото да си вреш аспирин и оцет по дупките.Със здраве.
Нямам какво да уча моето момиче това което знам ми стига :).
Точно благодарение на тия знания нямам извън брачно дете до момента ;).
DisappointedDreamer
05-10-2012, 16:26
Granger е права и напълно е подкрепям. Оцет и аспирин са бабини дивотии, и въобще не знам как убиват сперматозоидите, които вече са се насочили или достигнали яйцеклетка. Ескалпел се взима, когато момчето свърши в момичето, особено около оволационите и дни.
Авторке, недей да пиеш нищо. От Ескалпел няма смисъл - ясно е че може да се забременее от една капка, но тя е била в началото на влагалището, пък и не си била в овулация, така че не мисля че ТОЧНО ТИ си забременяла. Не си ври и оцети и аспирин във вагината, защото после яко ще се излошиш, да не говорим какви неща можеш да си докараш на главата.
http://www.blitz.bg/article/323
Айде прочетете тука малко, че сте адски назад с материяла.
Бабени детини...
Водещи лекари го препоръчват но СПЕЦОВЕТЕ в тоя форум го успорват.
Направо ме е яд, че си правя труда и да ви отговарям ..
DisappointedDreamer
05-10-2012, 18:04
Кои са тези водещи лекари в тази статия?
Сладур, харесваш ми но дрънкаш глупости тук. Пък и постваш линкове към статии, в които въобще не се споменават "водещи лекари"
Живот и здраве като ти се роди щерка някой ден,като почне да води полов живот, ще мислиш по друг начин. Няма да я и кажеш да си блъска шундата с аспирин и киселини.
Да се радваме,че не си жена,щеше да мислиш по друг начин.
Хубава вечер.
Несъм казал, че специялно в статията пише някъде водещи лекари.
Това което написах го знам от учителя ми по сексология.
И да той е бил доста успял и известен лекар.
Не казвам, че съм прав както казаха по горе нямам матка, че да знам.
Просто ме дразни тва, че ви е адския кеф да се изсерете на чуждия труд.
В коя тема съм ви критикувал, че немога да се сетя ?
Нито ме интересуват модератори нито нищо аз съм тук за да се опитам до помогна като по опитен това се опитах да направя и в тази тема.
И моята приятелка е правила това с аспирина и проблема ни се реши, след което и нямаше нищо, а до колкото знам го е правила и преди.
Така, че моля ви когато ми плюете поне напишете нещо смислено което да обясни негативния ефект.
DisappointedDreamer
05-10-2012, 18:18
Никъде не сме казали, че си ни критикувал в друга тема О.о
Събрали сме се тук дузина жени и ти обясняваме, а ти продължаваш с твоите врели некипели. Нямам путка, че да изразиш мнение.
Лека вечер.
SisiStrange
05-10-2012, 18:29
Наистина са бабини деветини. Влез в bgamama някой път и почети. Там пишат възрастни жени с деца. Вероятно са по-опитни от теб. Последния път като стана дума за тези методи, се скъсаха да се смеят. Една разказа и за някакви, които си леели кока кола между краката със същата идея.
Там е лигавица, а.к.а мега нежна кожа. Аспиринът макар и да не ти е сярна киселина, си е киселина. Можеш да си направиш някоя малка раничка, която да се инфектира после. И става мега кофти. Чела бях за една умница, която си играла с аспирина след рисков акт и после се оплакваше, че и идва някаква кафява каша вместо менструация. Не е шега.
Казах по горе, че не споря.
Просто споделих това което аз знам с цел да помогна!
Несъм казал, че съм прав просто решиха да се заяждат.
DisappointedDreamer
05-10-2012, 18:46
Несъм казал, че съм прав просто решиха да се заяждат.
Моля? Последните ти мнения в тая тема са точно за това колко си ПРАВ и как всичко било на 100% сигурно, и как ВОДЕЩИТЕ лекари в света и учителя ти по сексология го препоръчвали горещо.
Прочети малко, пообразовай се и се върни в темата да напишеш нещо умно.
Бих те посъветвал просто да провериш в google.bg.
Тези предпазни мерки и методи ги знам от учителя си по сексология.
Който 100% знае повече от теб :).
Точно благодарение на тия знания нямам извън брачно дете до момента ;).
Бабени детини...
Малоумник.
Да ти като обиждаш си мн повече от малоумна.
При положение, че аз несъм те обиждал.
Отивай се заяждай с някой друг нито ще излезеш умна нито ще ме затапиш нито ми пука :).
SisiStrange
05-10-2012, 18:50
Е, аз вече го светнах по въпроса. Айде сега някой друг, ако иска да дойде да ми спори по биологични въпроси. Треперя от нетърпение.
DisappointedDreamer
05-10-2012, 18:50
Цункай ме отзад, женчо.
благодаря много на всички ,но не искам заради мен да стават караници принципно това с аспирин и оцета не съм пробвала и няма ,но и аз съм го чувала и това е защото точно киселината убива сперматозоидите така че не се нахвърляйте на момчето :) и отново благодаря на всички
Не, остави я то си личи колко е в ред :D.
Женчо, малоумник и това ми била зряло мислеща жена.
Лесно е да се криеш зад конче на аватара и да пишеш "умни" мнения.
Не ти се получава DisappointedDreamer.
Пишеш лафчета дето ги лафихме в 2-ри клас съмнявам се че и 18 имаш (женчо - хахахахах).
DisappointedDreamer
05-10-2012, 18:56
Ми, да, малко дИте съм :( отивам че мама ми каза да си измия зъбките и да ми прочете Хензел и Гретел - любимата ми приказка!
SisiStrange
05-10-2012, 18:58
Авторке, влагалището ти е кисела среда. :) Не, колкото аспирина, но е такава. Едни ще умрат, други ще оцелеят. Това е до поставяне, до кога се поставя, до равномерност, до дълбочина, ако щеш, защото на сперматозоидите им трябва скорост и стига един единствен за оплождане. Въобще, по-афиф (нз така ли се пише) метод не се сещам. И рискован от здравословна гледна точка, обясних малко по-нагоре защо.
Душичке, на мен не ми спори за аспирини и оцет. Имам 19 и уча биология. И не ми се е случвало да забременея за 4-5-годишен сексуален живот.
Бтв, имаше и някакъв уникален метод да скачаш на едно място след секс. :D
Бтв, имаше и някакъв уникален метод да скачаш на едно място след секс. :D
хахахх тоя ще е по-безвреден от аспирина :lol:
и все пак, това с аспирина е тъпо, нарушава ти се киселинноста, както казаха и после може да получиш някаква инфекция от собствената си глупост
+тия сперматозоиди нямат крака, за да станат и да отидат вътре, щото по твоите думи е ''капнало'' отвън..
за пореден път-образовайте се малко преди да почнете да правите секс
anonymous708973
05-11-2012, 07:53
Не съм сигурна дали бих правила секс с толкова главозамайващо тъп човек, който разчита да ме пази с аспирин и оцет.
Водещи лекари, дрънци. То и Пиер Дюкан беше водещ диетолог, ама го направиха за 2 стотинки, нали?
TheBeliever
05-11-2012, 08:06
Бабени детини...
Интересно е, че си направих труда да прочета въпросната статийка, от "водещият" лекар д-р Монев (да, скучно ми е и нямам какво да правя) и се оказва, че ти не само не осъзнаваш какви глупости препоръчваш, а и не владееш "четене с разбиране". Във въпросната статия този "водещ" лекар обяснява какви глупости са тези бабини деветини с подскоците, аспирина и прочие, и препоръчва прием на Постинор (предшественика на Ескапел) до 72 часа след гафа. Така, че мили ми многознайнико, ти вземи да отвориш Гугъл, ама следващия път вземи и да прочетеш като хората каквото си намерил. Защото ставаш за смях.
да бе, и аз я прочетох сега
Таблетката аспирин‚ вкарана във влагалището‚ наистина намалява вероятността от настъпване на бременност. Аспиринът ще направи влагалищната среда по-кисела и сперматозоидите ще загинат. Но само онези‚ които не са успели да се промъкнат в матката. Обикновено спермиите проникват до шийката на матката за 90 секунди. Едва ли ще успеете за това време да се възползвате от хапче или промивка! Така че този метод е несигурен. Газираната вода с нищо не е по-добра от другите течности‚ а един от нейните видове - тоникът‚ категорично е недопустим в качеството на разтвор за промивка! В състава му има хинин и ако той попадне дори в малки количества в половите пътища може да доведе до срастване на тръбите‚ а това от своя страна - до извънматочна бременност и по-късно до трайно безплодие.
явно момчето няма представа на кой свят се намира, нищо като порасне и като му дойдат такива неща до главата ще разбере, евентуално
autumn666
05-11-2012, 08:57
Окей, и аз я прочетох тая статия. И наистина, HideBoy, посочи ми къде точно се споменава, че тея глупости с оцета и аспирина са препоръчителни и ефективни? Лекаря или сексолога, който е писал статията, наистина казва, че шанса да помогнат е малък и трябва да се пие Постинор.
Ми добре, сега ще ми кажеш, че не мога да ти докажа, че тези неща не помагат. Еми грешиш.
Ако презерватива се скъса и свършиш директно във вагината, ако щеш 2 кутии аспирин и наври, най-много да я разраниш и докараш някоя инфекция.
Добре, да кажем, че може и да убиеш някои сперматозоиди с киселината от оцета или съответно аспирина.
НО. Те са изключително много, а за да оплодиш яйцеклетка ти е нужен само един.
Няма да убиеш всичките с някви тъпи безсмислени рецепти, да не говорим колко вредно е.
Ако можеше просто да се разходиш до супермаркета за оцет от 1-2лв, нямаше да съществува Ескапел (или преди това Постинор), и нямаше да струват по 30лв. Дори и при неговото приемане има случаи, в които да не е проработил, какво пък остава за някви нелепи рецепти.
ALetterFromTheSky
05-11-2012, 12:29
Абе, батее, едно не мога да схвана-що се месят момчета и то АДСКИ некомпетентни в женски теми ве деа, ари върви си пий оцета с аспирина-немаш работа тука. само се излагаш с глупави селски остарели бабини дивотини .
DragonLady
05-11-2012, 12:47
HideBoy уникално си тъп брато ... Кви аспирини, кви оцети, кви 5 лева ....
Авторке на сперматозоидите им трябва скорост, която във вашият случай няма, така че недей да пиеш никакви Ескапели.