View Full Version : Изневяра ;x
Здравейте отново! Ходих с едно момче около 2 години, но когато заминах за известно време в чужбина, разбрах че ми изневерява с една к*чка, с която даже и ме запозна като техни роднини ..Добре де, съмнявах се,че между тях има нещо как може да ме излъже толкова добре? Ако искате ми вярвайте даже и най-близката ми пръятелка ми каза, че ги е видяла в доста лоша ситуация .. (в пълния смисъл на думата!) Така и се разделихме с него.. От близо 8-9 месеца даже и не искам да го видя, а той - толкова горд, толкова самоуверен, че не може да бъде .. добре бе човек и грам срам няма ли този простак .. Та проблема ми е в това, че освен, че ми изневери - толкова много лоши неща ми принуди .. Все едно нищо не е станало като ме види даже ме гледа в очите сякаш иска да ми каже - "Сгреших, извини ме!"
Уж много обичал другата заради това ми е изневерил пък ме гледа толкова "влюбено" ..защо ли?
Имам си друг приятел вече защо се сети толкова късно "да ми се извини" .. просто не мога и няма да мога да му простя за постъпката, дали ще го мразя до края на живота си?
Моля без да нападете споделете своите мисли! Благодаря Ви! :)
не е трябвало да ти се извинява...
това ви е проблема, ок допуснал е грешка, вече не си със него, имаш си нов приятел, извинява ти се най-вероятно защото държи на теб повече от колкото на егото си, а ти тук се праскаш на интересна... дали щяла да го мрази цял живот... пикла.
ShtrudeL
05-10-2012, 16:21
дали ще го мразя до края на живота си?
Ами не.
Драматизираш.
SisiStrange
05-10-2012, 16:35
Че за какво ти е да му прощаваш? Такава постъпка не се прощава освен, ако нямаш станиол вместо мозък. Какво значение има дали се е извинил? Аз бих кимнала кротко, бих казала: "Ами добре" и въобще нямаше да разсъждавам повече.
Furious?
05-10-2012, 16:37
Има доста неща , които не бих простил , изневярата е едно от тях.
ShtrudeL
05-10-2012, 16:41
Моля? Кое не се прощава?
Всичко... всичко се прощава. Друг е въпроса какво е останало от чувствата ти след случилото се.
Прошката се състои в това да разбереш човека срещу теб. Може да не си съгласен с него, но го разбираш. Това е нещо сложно и не е за всеки.
SisiStrange
05-10-2012, 16:49
Моля? Кое не се прощава?
Всичко... всичко се прощава. Друг е въпроса какво е останало от чувствата ти след случилото се.
Прошката се състои в това да разбереш човека срещу теб. Може да не си съгласен с него, но го разбираш. Това е нещо сложно и не е за всеки.
Ти ще разбереш ли човек, който ти изневерява с някоя и я представя за някоя от роднините си?
Прощавала съм големи грешки. Ама това не е грешка, това е гнусотия.
DisappointedDreamer
05-10-2012, 16:52
Моля? Кое не се прощава?
Тук съм съгласна.
Ако приятеля ми ми изневери, бих го скъсала, да. И ако идва при мен бих му простила, да. Но това не означава че ще бъда добре , позитивно, любовно и дори приятелски настроена към него след като му простя. Нито едно от изброените няма да бъда повече към него. Прошката не би променила чувствата ми към него. Ще му простя и просто ще си продължа напред, търсейки човек който наистина ме оценява.
ShtrudeL
05-10-2012, 16:57
Ти ще разбереш ли човек, който ти изневерява с някоя и я представя за някоя от роднините си?
Прощавала съм големи грешки. Ама това не е грешка, това е гнусотия.
Да, защото мамка му, добра съм. Сигурно ще прекъснем любовните си отношения, но ще простя.
не е трябвало да ти се извинява...
това ви е проблема, ок допуснал е грешка, вече не си със него, имаш си нов приятел, извинява ти се най-вероятно защото държи на теб повече от колкото на егото си, а ти тук се праскаш на интересна... дали щяла да го мрази цял живот... пикла.
Я по-културно! Щом не ти харесва това, което съм писала .. не съм умряла за твой един "прост" коментар! :)
като не искаш да слушаш мнения различни от твоето не пиши във форум.
SisiStrange
05-10-2012, 17:09
Да, защото мамка му, добра съм. Сигурно ще прекъснем любовните си отношения, но ще простя.
Не мисля, че да не можеш да простиш такава гавра значи, че си лош човек.
Има някаква граница на това, което някой ти причинява и прощаваш.
Да изневери един път и да се извини - има прошка. Да те скъса заради друга - има прошка. Да те обиди грозно и после да се извини - има прошка.
Да лъже така долно, че и да се подиграва с тебе, запознавайки те с любовницата уж му е сестра/братовчедка или там каквото... е върха на наглостта. Ако ми се случи, бих се чувствала зверски унизена. И не бих простила. Не иде реч да седя да си тровя нервите в омраза. Просто би ми останал абсолютно безразличен един такъв човек и бих го подминавала по улиците без да го погледна. Ако ще и гадно да ми е. Това е едновременно предателство, лъжа, обида, подигравка и изневяра. Някое от тези бих простила. Всичките на куп - не.
Но всеки с мнението си.
ShtrudeL
05-10-2012, 17:15
Разбирам те, но с това си мислене казваш "Аз съм бясна/ядосана/дълбоко наранена/етц", което може и да е вярно, но когато е на показ дразни. Показваш, че ти пука за нещо вече свършено, вместо да си кажеш "Аз няма да се ядосвам за грешките на другите."
Кое смятам за правилно след нещо такова?
Ако на мен ми се случи, ще ме нарани много, ще простя и няма да си врътна дупето като сърдито детенце, ще продължа да общувам нормално с човека, отношенията ни няма да са същите, но предполагам няма да са лоши, но усетя ли, че се приближава прекалено близо, ще се отдръпвам.
Просто се старая да разбирам, да съм над нещата, да съм спокойна за такива неща, защото много, ама много ме нараняват и не искам да им се поддавам, а да ги контролирам...
SisiStrange
05-10-2012, 17:21
От тази гледна точка си права. Сигурно донякъде качваш егото на такъв индивид, че е способен да те нарани толкова много. И все пак сигурно така бих реагирала. Иначе би ми било противно да кажа, че прощавам. Би било все едно да ми фраснат един здрав в лицето с все сила и после като ми се възстанови вече носа след операции и прочие, да ми кажат: "Аз сбърках. Извинявай" и да го приема. Не ми влиза в природата.
ShtrudeL
05-10-2012, 17:30
Сигурно донякъде качваш егото на такъв индивид, че е способен да те нарани толкова много.
Абсолютно.
Би било все едно да ми фраснат един здрав в лицето с все сила и после като ми се възстанови вече носа след операции и прочие, да ми кажат: "Аз сбърках. Извинявай" и да го приема.
meeh
Готината реакция в такава ситуация?
С най-мазната и спокойна усмивка, право в очите: "Давай де, удари ме пак." х)
при което нито ще те ударят, нито ще нахраниш нечие его.
Това е като при гъдела. Човек, който няма гъдел, когато разтвори ръце като за прегръдка и каже на човек, който ужасно, ама ужасно иска да го гъделичка и му каже: Давай, твой съм!
на онзи веднага му умира всичко, тъй че, нямай гъдел ^^
Мерси за отговорите! От ваша гледна точка наистина сте прави.. Определено ми е ясно, че не си струвало да пропилея една част от живота си за него.. Познавам го г/д от 9 години ..най ме е яд, че даже и на колене беше паднал пред мен за своите грешки и постъпки, а да не говорим докато ми доказа, че мога да се доверя на него какво ли не беше сторил .. с една дума "трагедия" .. подминавам го не искам даже да го погледна, но въпреки че имам връзка с друг става ми гадно.. спомените просто са незабварими, а и "тъгата, която ми принуди" е незабравима де .. ;s случили се на човек един път таково нещо друг път просто трудно можеш да се довериш на някого .. :x
SisiStrange
05-10-2012, 17:33
А не... всеки нов заслужава доверието, което и най-първия. Иначе никога няма да имаш свястна връзка.
ShtrudeL
05-10-2012, 17:35
Определено ми е ясно, че не си струвало да пропилея една част от живота си за него..
случили се на човек един път таково нещо друг път просто трудно можеш да се довериш на някого .. :x
Две основни грешки.
1. Все едно да кажа, че съм си губила 4 години от живота, само щото връзката ни се изчерпа. Адски обидно.
2. Новия човек до теб не заслужава да му нямаш доверие заради стария.
щрудито е много права, в крайна сметка е глупаво да се твърди за "пропиляването на време"... бързате ли за некъде?
anonymous708973
05-10-2012, 18:30
Две основни грешки.
1. Все едно да кажа, че съм си губила 4 години от живота, само щото връзката ни се изчерпа. Адски обидно.
2. Новия човек до теб не заслужава да му нямаш доверие заради стария.
Супер съгласна и за двете!
Да лъже така долно, че и да се подиграва с тебе, запознавайки те с любовницата уж му е сестра/братовчедка или там каквото... е върха на наглостта. Ако ми се случи, бих се чувствала зверски унизена. И не бих простила. Не иде реч да седя да си тровя нервите в омраза. Просто би ми останал абсолютно безразличен един такъв човек и бих го подминавала по улиците без да го погледна. Ако ще и гадно да ми е. Това е едновременно предателство, лъжа, обида, подигравка и изневяра. Някое от тези бих простила. Всичките на куп - не.
Точно. Даже не съм убедена дали бих простила подигравката от изброениете. Уважението е преди всичко. Не ме ли уважава, как ще ми се кълне в любов?
djipsito
05-10-2012, 19:10
А защо трябва някой да се кълне в любов ?
Кофти се е получило наистина... щом ти се е извинил... еми ок. Животът продължава. Дали е простимо или не... както се заформи тука някаква дискусия... според мен е простимо. Всеки прави грешки. А понякога изневярата не показва липса на обич... дълга тема.. не ми се пише.
anonymous708973
05-11-2012, 06:15
А защо трябва някой да се кълне в любов ?
Теоретично.
Не може да й казва "Обичам те" и в същото време да й се подиграва, запознавайки я с другото момиче, представяйки я за братовчедка.
rusoto_baby_f
05-12-2012, 00:33
Да изневери един път и да се извини - има прошка. Да те скъса заради друга - има прошка. Да те обиди грозно и после да се извини - има прошка.
Но всеки с мнението си.
взе ми думите от устата..Съгласна съм с мнението..
rusoto_baby_f
05-12-2012, 00:34
Но всеки с мнението си.
взе ми думите от устата..Съгласна съм с мнението..
SmilezZz
05-12-2012, 05:35
Щом ти е казал, че обича другата - няма какво да направиш. Тъпо е било от негова страна да ти изневерява, вместо да те зареже и да отиди при тая , която иска. Вярно е, че пак щеше да ти стане гадно, но нямаше да си изпълнена с толкова омраза към него.
mrazqkindergarten
05-12-2012, 12:33
Има доста неща , които не бих простил , изневярата е едно от тях.
И аз така.
cannibal.angie
05-12-2012, 13:36
Но всеки с мнението си.
напълно съгласна съм! Не го мрази, няма да имаш полза от това... иначе той е пълен задник за да направи подобно нещо.
Забравила съм да ви спомена, че има и друг проблем! ;s Не знам защо с него, когато ходих си мислих, че той просто е моята съдба (понеже вярвам в съдбата) :) Брат му учи в чужбина късмет, че и сестра ми заминаха точно за това място.. На 2 часа път по-далеч е от нашите.. И аз ще замина при тях, а и нашия при брат му ..добре, как може да има толкова съвпадение? Като почна университета не 100 ами 200% ще бъдем учим в същия университет.. А за това какво ще кажете? Аз искам да се отърва от него, пък той пак близо до мен ... Ужас е просто, тази моя съдба не знам толкова е свързана с него.. Аз даже и не искам да го видяяя!! :х
In*The*Face
05-14-2012, 09:51
Драма куийн. И какво като учите в един университет? Това не значи непременно, че ще се засичате всеки ден. Имаш си нов приятел, гледай него, а не бившия. Миналото за това е минало. То остава зад гърба ти. Ако всеки ден седиш и се чудиш защо така е станало ще промениш ли нещо? Риторичен въпрос. Стига си дълбала в стари истории. Или прощаваш, приемаш извинението и се събирате, или продължаваш напред с настоящия си приятел. Няма нищо сложно в цялата ситуация. Ако вярваш в съдбата и мислиш, че той е твоята не би трябвало да се чудиш..., но ти не искаш да го виждаш, което значи, че си взела решението за себе си.
valdesbg
05-14-2012, 10:19
Драматизираш и се перчиш само за да не ревнеш за това колко жалка изглеждаш. Щото ти си му повярвала пък той се е подиграл.
Мега тъпо поведение.
Разделили сте се нали? Имаш си нов приятел, нали? Що се занимаваш. Инак Щруделката е изразила моята позиция. Аз също бих простил. Но не бих продължил отношенията.
DisappointedDreamer
05-14-2012, 13:45
Дрънкаш врели некипели. Оставила си го заради изневяра, хванала си си нов приятел, за какво продължаваш да си блъскаш главата в стената? Каква съдба, какви тинтири минтири? Стой си на д-то, и престани да драматизираш.
djipsito
05-14-2012, 15:48
Оставете я да си прави живота интересен пък вие бе..
NomNomNom
05-14-2012, 16:07
Ами, ако направи такова нещо, просто ще се разделим и няма да комуникираме повече.
Такъв тип хора са вредни да имаш и като любов, и като приятели.