Влез

View Full Version : Два въпроса.

БожиятАгнец
05-10-2012, 19:22
Значи това е много важна анкета и не трябва да се притеснявате. Резултатите от нея ще получат само Бойко Борисов и Исус.
Хрумнаха ми два въпроса, а баба не иска да ми отговори затова ще питам вас. А приятелите ми от Кофата не биха отговорили красиво затова питам тук.

Първо. Правили ли сте виртуален секс, ама с камери? Ако сте то с познат или непознат? Защо? Как се чувствате относно/заради това?

Второ. Имаше един филм и там едно момче подуши гащите на сестра си и каза, че миришат на китаец. Това какво значи? Някаква специфична сексуална миризма? о.О

granger
05-10-2012, 19:26
А правил ли е някой виртуален секс с гащи миришещи на китаец.

БожиятАгнец
05-10-2012, 19:32
А правил ли е някой виртуален секс с гащи миришещи на китаец.

Аре, де, аз сериозно питам! 8-) К'во да направя, че звучи толкова дебилно? 8-)

БожиятАгнец
05-10-2012, 19:41
А така и така съм тук и съм почнала...
Момичета, възбуждате ли се от мисълта/фантазията вие да сте мъж и да изнасилите някое момиче и по-конкретно усещането да й го набивате, а тя да не иска. И примено да е вързана и с разтворени крака и вие да я чукате? А същото, но без частта да сте мъж? Мислили ли сте подробно как ще отвлечете и изнасилите някое момиче, което познавате? А стигали ли сте до там почти да осъществите плановете си?

granger
05-10-2012, 19:44
Мда, мастурбирам с такива фантазии,много ли е извратено?!Ще ме накаже ли Бог?!

ShtrudeL
05-10-2012, 19:50
Момичета, възбуждате ли се от мисълта/фантазията вие да сте мъж и да изнасилите някое момиче и по-конкретно усещането да й го набивате, а тя да не иска. И примено да е вързана и с разтворени крака и вие да я чукате? А същото, но без частта да сте мъж? Мислили ли сте подробно как ще отвлечете и изнасилите някое момиче, което познавате? А стигали ли сте до там почти да осъществите плановете си?

Не, щото си го представям върху себе си. ^^
Представяла съм си какво щях да правя на някоя, ако бях мъж, ама т'ва пак си е отражение на това какво искам на мен да ми направят. ^^

Scarface_
05-10-2012, 21:30
:Д готини въпросчета ...
правил съм виртуален секс да с камери и всичко както си му е реда , и то с момиче , с което не бях имал сексуален контакт,беше мн яко , на другия ден тя дойде в моя град ,защото аз е предизвиках ... резултата беше умопомрачителен , няма споменавам продължителността на акта , защото ще си навлека много критики , и последва връзка 2 години и половина :)

на втория въпрос ... нз , може сестрата да е яла ориз преди това :Д

anonymous708973
05-11-2012, 07:57
Представяла съм си какво щях да правя на някоя, ако бях мъж, ама т'ва пак си е отражение на това какво искам на мен да ми направят. ^^

хаха, true story.

archon
05-11-2012, 10:15

Ако някой мъж знаеше какво си мислят жените, щеше да се гръмне на секундата..

rusoto_baby_f
05-12-2012, 01:42

хаха, true story.

десет букви

SmilezZz
05-20-2012, 14:42

1. Не, не съм правила виртуален секс и нямам намерение. Тъпо ми се струва и се чудя хората какви ли удоволствия изпитват от такова нещо.
2. И на идея си нямам, па и не вярвам наистина да има нещо такова. Та , това си е просто филм, не всичко в тях е истина.
3. Не , не ме възбужда самата мисъл/фантазия. Фактът, че тя не иска това - би ме отказало от всякакво нещо. Тъй като държа секса да си е с чувства, иначе ми се губи смисъла.

In*The*Face
05-20-2012, 14:51
1. Не, не съм правила виртуален секс и го намирам за тъпо. Като да се правиш, че плуваш, ама да си в детски басейн.

2. Тук останах безмълвна.

3. Не, не ме възбужда. За мен актът на насилие е гнусен, болезнен, отблъскващ само като мисъл, камо ли като фантазия.

kolegata88
05-20-2012, 17:18
Как миришат Китайците ?

alexsdreamm
05-20-2012, 17:25
душичка ;д
сериозно ли са позволени такива теми? ;д

БожиятАгнец
05-20-2012, 22:54
Как миришат Китайците ?

И аз т'ва питам.

БожиятАгнец
05-20-2012, 22:56
душичка ;д
сериозно ли са позволени такива теми? ;д

На мен всичко ми е позволено.
Темата не се повтаря, искам да знам, не нарушавам правилата, написана е на кирилица, не обиждам хора или институции, не правя реклама/интрига и е в правилният раздел. Защо да не е позволена?

БожиятАгнец
05-20-2012, 23:06
2. И на идея си нямам, па и не вярвам наистина да има нещо такова.
Та , това си е просто филм, не всичко в тях е истина.

Да, бе...Още малко ще кажеш, че писмото от Хогуарт няма да пристигне, Нарния не е в килера ми, а доктор Ханибал не яде мозъци. Сигурно и когато жените си поръчат пица/дойде водопроводчика/отидат в обора/на лекар/ при масажист/и прочее не се бухат, като дзверове на джам. Сиг ше кажеш, че секс с презерватив се прави (дейба и термините използвам, за неразбралите - порене с гума). Ма, за мнол тапа ме взе, бре. Много ти се наду самочувствието, от както си купи олио и тиксо. :(

BlackBaby
05-22-2012, 09:48
1.Не съм правила виртуален секс нито с нито без камери
2.Тва не знам кво значи за душенето на гашичките
3.Не съм с представяла ,че съм момче,но както казаха и други си представям как ме правят мен така едно или две момчета :oops:

xoxi
05-22-2012, 10:35
Първо. Правили ли сте виртуален секс, ама с камери? Ако сте то с познат или непознат? Защо? Как се чувствате относно/заради това?

Второ. Имаше един филм и там едно момче подуши гащите на сестра си и каза, че миришат на китаец. Това какво значи? Някаква специфична сексуална миризма? о.О

Първо: Не си спомням да сме правили с приятеля ми виртуален секс. Дразнили сме се по скайп, когато той е на повече от 200км от тук, но чак секс... Не.

Второ: Не знам.

Трето: Не намирам нищо възбуждащо в изнасилването. Определено ми е интересно какво е усещането при мъжа, но не съм стигала до там, че да си фантазирам, че аз съм мъж.

Titirito
05-24-2012, 00:40
Значи секс сме правили всякакъв - с камери, с микрофони, със сателитни чинии...
Всъщност, да, правила съм - с познати и с непознати, с камери и без камери. С миктофони и сателични чинии май не съм.

Ако приемем че китайците миришат като китайската храна, а китайската храна мирише на яйца, мазнина и пържено пиле, това значи че онези гащички са миришели доста кофти.

А третия въпрос е въпрос на вкус. И все пак отвличането и изнасилването са лоши работи. Едно е да се връзваме и да си играем на лоши ченгета и строги господарки, ама насилието е друга работа...

alchy
05-24-2012, 06:48
1. Не! Нямам и намерения, пълни глупости са това да си блъскаш патката пред камерата и да зяпаш гол партньора си отсреща...... блякс!
2. ОМГ?!?!?