Влез

View Full Version : Защо постъпва така !?

dunitifi
05-11-2012, 19:08
здравейте..Преди година се запознах с едно момче..Излизахме..всичко беше супер..постепенно се влюбих в него .. казах на едни приятелки,а те го изкрещяха под терасата му и има вероятност да е чул,че го харесвам..От тогава не ми пише..минаха 2 седмици..пиша му какво ли не..Не получавам отговор,а е онлайн..Не знам какво да правя .. не знам какво да си мисля..Не виждам ясна причина да ми се сърди или да не ми пише...

nepowtorima
05-11-2012, 19:13
Най-вероятно ги е чул и тази информация го е уплашила и сега не знае какво да направи.. изчакай малко той да те потърси.. а ако не.. не си струва.. просто е пъзльо..

justasmile
05-11-2012, 19:23
По-добре не се занимавай :) Ако той иска да те потърси - има си уста!

qkakukla2
05-11-2012, 19:40
Може да ти е сърдит за нещо или да не те харесва. И все пак ако искаш да го чуеш от него, питай го, но не по скайп и фейсбук, а на живо.

Glamour92
05-11-2012, 19:47
И мислиш,че ти е сърдит,защото (може би) е чул,че го харесваш ..?
Само виж колко абсурдно звучи.
По-скоро не му се занимава/не си негов тип,но пък не му се ще да те реже или му е съвестно да го направи,едва ли се сърди.
Или си държи скайпа/лицекнигата онлайн by default и няма как да ти отговори.
Някой ден го попитай,ако искаш сигурен отговор.

balu4ka
05-11-2012, 20:06
Според мен ,не се занимавай.След като получаваш такъв игнор,за какво се чудиш дали има смисъл?Вероятно ги е чул,значи може да прецениш дали си струва такъв човек ,който отбягва проблема.

Goddess
05-11-2012, 20:08
А може и да се е издразнил от крайно инфантилната и лигава постъпка на приятелките ти, да е помислил, че се ебавате с него...Приятелките ти на 10 години ли са ?

rusoto_baby_f
05-12-2012, 00:12
Най-вероятно ги е чул и тази информация го е уплашила и сега не знае какво да направи.. изчакай малко той да те потърси.. а ако не.. не си струва.. просто е пъзльо..

на същото мнение съм

Joc
05-12-2012, 00:19
А може и да се е издразнил от крайно инфантилната и лигава постъпка на приятелките ти, да е помислил, че се ебавате с него...Приятелките ти на 10 години ли са ?

точно 10 бквиввдасдасйдфкв

SisiStrange
05-12-2012, 05:11
Това си помислих.

Много са ми странни разни лигли, които се мешат така идиотски. Едни кифли от класа така за малко да разбият връзката на моя приятелка, щото тръгнаха да помагат. А познайте дали пак някога им сподели нещо.

SmilezZz
05-12-2012, 05:39
Най - вероятно е това. Няма как да не те е харесвал поне малко, щом те е канил на разходки и ти е обръщал внимание. Много тъпа и детска постъпка от страна на приятелките ти. Ако имаш възможност да го видиш на живо- окей, питаш го очи в очи, и се разбирате какво да правите. Но ако ли пък не - продължаваш напред.

paradosou
05-14-2012, 12:43
Абе преди година сте се запознали, само аз ли мисля, че ако вЕрно е искал нещо досега щеше да има развитие?! От никакъв проблем (?! 8-)) не бяга момчето, просто явно липсва интерес. Не му пиши и не го търси.

scandalousLady
05-14-2012, 14:50

Мда :).....

Hilary_
05-16-2012, 18:06
Спри да му пишеш. Момчето НЯМА интерес към теб.

dunitifi
05-23-2012, 11:06
Бях загубила всякаква надежда..И си мислех,че не ме иска и не ме обича..Но преди 2 -3 дни ме сръчка във фейсбук..Не ми писа,просто ме сръчка..не знам какво да си мисляя

БожиятАгнец
05-23-2012, 12:36
Бях загубила всякаква надежда..И си мислех,че не ме иска и не ме обича..Но преди 2 -3 дни ме сръчка във фейсбук..Не ми писа,просто ме сръчка..не знам какво да си мисляя

Да, бе, щом те е сръчкал във фейсбук значи, че те обича. :lol: Хахахахахахаха!

Ти 'що не му пуснеш някаква оферта за излизане? Щом толкова го харесваш сигурно знаеш какво го интересува, така че ще ти е лесно да му предложиш нещо по негов вкус.
Мани ги тия скайпове и фейсбуци - реален резултат във виртуален свят не се постига.
Излезте заедно, прекарайте си хубаво, покажи му, че не си инфантилна пикла, като аверките си и тогава очаквай да прояви интерес или да стане нещо.