View Full Version : Май нямам желание за секс
Ходим от месец и нещо ... На мнение съм,че секс трябва да се прави,когато има любов между двама души и че тогава е най-хубаво.Проблема е че при нас няма любов...има някакви чувства и малко по-специални моменти,но нищо повече.Още не сме правили същинския секс,но правим други неща/орален секс/ ...или по-скоро в 70% от случаите аз МУ правя на него ,а той и да се опитва да ми достави удоволствие просто не се получава особено,но не го показвам.Възбуждам се ,но има какво да се желае.Когато той се пробва да вкара в действие ръцете си аз просто се дразня,защото ми става хубаво,но мисля,че съм по-широка и си казвам,че същинския секс би ми доставил по-голямо удоволствие.
После изникнаха някакви терзания,защото аз наистина искам да го заобичам,а хем е рано,хем вече започнахме със интимностите...Но му казах,че едва ли не вече съм готова за секс /и го исках заради себе си /.
ИИИии...днес какво стана... оказа се,че презерватива му е малък /не знам защо/ и нищо не се получи. Стана си както обикновено- свирка и толкоз,а за мен нищо. Само ,че в момента,когато се опитваше да си сложи презерватива аз започнах да се притеснявам и изпитах някъв панически страх.Буквално се вцепених и не знаех ,какво да правя...Започнах да го питам дали презерватива е достатъчно здрав,дали няма да се скъса,дали го е сложил както трябва и тн...до някъде се радвам,че не правихме секс.
Има моменти през деня,когато не сме знаедно и се сетя за него и усещам някаква приятна възбуда ,идва ми музата (хаха) ,но когато сме само аз и той и още повече това,което се случи днес ... просто не мога да се възбудя максимално.
Къде е проблема??
sugargirl94
05-11-2012, 19:49
Явно не се старае достатъчно.Мисълта за него те възбужда,но това което прави-не.Кажи му да не гледа само себе си.
ShtrudeL
05-11-2012, 20:08
Явно няма химия между вас.
А секс не се прави задължително с наличие на голяма любов.
омг ако е така, то трябва да го направите след мноого време, защото няма как да се заобичате за месец
Т'ва е
Чао
anonymous708973
05-11-2012, 20:35
А ти преди правила ли си секс?
Нямате химия или дори да имате, тя се неутрализира от факта, че ти си незадоволена. Или му направи намек да си направи труда да те задоволи, или се разделяйте. Няма смисъл да се мъчиш така.
Правила съм ,да. Той ми е първото гадже след бившия ми,с който ми беше първия път.
Иначе ... има химия,харесвам го много,а и ако поискам лесно мога да го възбудя .. в смисъл явно,че и той ме харесва.
Какъв намек да му направя?Какво да му кажа? Не искам да звучи грубо или че е изпросено...
ledenakrasota
05-11-2012, 20:56
Правите го по навик. Като жена имаш задължението да разнообразиш с нещо. Нали е много трудно да се досетиш какво може да ви разгорещи...
DisappointedDreamer
05-11-2012, 21:13
Явно няма химия между вас.
А секс не се прави задължително с наличие на голяма любов.
омг ако е така, то трябва да го направите след мноого време, защото няма как да се заобичате за месец
Т'ва е
Чао
Точно. Секс не се прави задължително само ако има голяма любов.
Достатъчно е само да има фическо привличане. Само дет май приятеля ти убива и твоето.
Violenza
05-12-2012, 05:22
Не се насилвай само защото имате връзка. Сексът е хубав когато се прави с желание, независимо дали имаш чувства или не, а не когато е по задължение. Явно той не те привлича като мъж, щом изпитваш такива съмнения и не се чувстваш комфортно. Дай си време, помисли какво искаш, кое не е наред и ако решиш да продължиш връзката си с него - намекни му какво трябва да прави, за да оставаш задоволена и ти.
SmilezZz
05-12-2012, 05:32
Явно не изпитваш химия, която да те накара да го искаш. Пък е рано още, все пак сте заедно от месец и нещо. Не бих те посъветвала да го зарежеш, само защото еди - какво си, както те посъветваха малко по-горе. Намекни му или директно поговори с него, и вярвам, че проблема ще се оправи.
anonymous708973
05-12-2012, 06:21
Рано, дръжки. Тя е правила секс.
Рано за него? о.О
Просто като останете в леглото и се заиграте, вместо да го оставяш да свърши със свирка, се качи върху него. Ако това те притеснява, го дръпни върху себе си. Избягвай дългите сериозни разговори на такива теми, проблемите в секса, ако не са сериозни, разбира се, се оправят най-добре в леглото.
О, Боже.. Махай го тоя. Нали се оплакваше от него вече в една тема.
И си прочети пак мненията как си противоречиш. Много го харесвам, а малко по-нагоре: "не ми харесва достатъчно" или нещо от сорта.
А момчето че си пада леееко егоист, не е изненада, предвид и темата ти в "Любов".
Явно няма химия... а няма ли химия е загубена кауза.
DragonLady
05-12-2012, 19:43
Явно няма химия... а няма ли химия е загубена кауза.
+1
Иначе не е нужно да има голяма любов, че да спиш с някой ;) Аз като спах с моя за 1ви път още не бяхме сигурни в чувствата си един към друг.
ShtrudeL
05-12-2012, 19:47
Аз пък имам желание, както имам желание да ям, к'во прайм?
K.KaramiteV
05-12-2012, 19:50
афафагагсагасгасгасгага
Правите го по навик. Като жена имаш задължението да разнообразиш с нещо. Нали е много трудно да се досетиш какво може да ви разгорещи...
Къв навик, като ходят от 1-2 месеца?
Презервативите най-често са ми тесни, случвал съм и на по-тесни, но такова нещо като тва граничи с невъзможното. Има 2 варианта - или има прекалено дебел хуй, или е некадърен и не знае как се слага, следователно най-вероятно девствен или бил с 1 момиче преди теб и то малко пъти. На мен ми се струва, че е второто.. първо, че ако знаеше кои са му тесни, нямаше да си купува от тях, второ.. абе, просто е неопитен.
Не знам какво очакваш да ти се каже по темата. Къде е проблемът ли? Единият със сигурност е, че не знаете къде се намирате и двамата.