View Full Version : Защо нещата се обърнаха така?
Има едно момче,което е от моя клас.То беше влюбено в мен може би 4 години,бяхме най-добри приятели.Не веднъж ми е предлагал да станем гаджета,но аз все отказвах,защото го приемах само и единствено като приятел.Преди 3 или 4 месеца,той започна да се държи хладно,да се заяжда за всяко нещо с мен,започна да се движи с най-големите боклуци от класа ми...Просто стана друг човек.Скарахме се.Не си говорим може би от месец .. , но преди няколко седмици просто го погледнах .. погледите естествено се срещнаха...не разбрах как точно стана,но сега съм безумно влюбена в него...,но той продължава да е груб.Сега на това отгоре започна сериозно да се навърта около най-добрата ми приятелка.Много съм объркана и не мога да си обясня държанието му...Все се засилвам да му кажа,че го обичам,но все нещо ме спира,защото ме е страх да не отвърне на чувствата ми...дали все още ме обича.Мислите ли,че все още има някакви чувства към мен и ако да,как да му кажа,че го обичам ??
valdesbg
05-11-2012, 20:50
:D
Турски сериал можете да заформите. По меко от това не мога да го кажа.
Смей се,смей се.Надявам се и ти си имал първа любов,и дано си спомняш чувството,което си изпитвал тогава. :)
valdesbg
05-11-2012, 21:11
Имал съм, беше страхотно, почти три годинки си изкарахме :)
Ами на,сега аз имам.Искам и аз да си изкарам страхотно,но още не знам от къде да го подхвана! :)
DisappointedDreamer
05-11-2012, 21:17
Авторке, замазала си пейзажа. Валдес е прав.
Отказвала си му милиони пъти, накрая на момчето му е писнало, и е спряло да тича след задника, насочило си е вниманието към други свободни и хубави момичета. А на теб сега ти е дошла музата, и твърдиш че си безумно влюбена в него. Айде моля ти се. На всичкото отгоре и питаш дали то те обича. Ъъъъъ, той никога не те е обичал, в момента те обижда, държи се студено към теб, а ти питаш дали те обича? Сериозно ли?
Откажи се. Късно е.
Не съм казала,че ме обижда.А моля ти се!Ти ли ще кажеш,че не ме е обичал...Като не знаеш,не се обаждай,моля.Приятелката ми не е от най-хубавите!... :) Много сте ми интересни,сериозно!Аз пиша за съвет как да успея да му припомня какво добро и мило момче беше,а само нападки и злобарски изказвания от вас!Айде въз в колибата,моля и не се показвай повече!
valdesbg
05-11-2012, 21:25
Ам. Другия път не се ослушвай. Щото нали знаеш баснята за чаплата? Сега вече си окъкала пейзажа, той няма да се върне към теб.
ОСлушвай се навреме и не отхвърляй всяка възможност с лека ръка.
едит: Палиш се за нищо. Съвета вече ти е даден. Глупаво си постъпила и мислиш че с няколко мили погледа ще върнеш времето назад. Ми не мацка, ще си търпиш последиците сега, за да знаеш следващия път защо да не отрязваш момчетата. Пича не те обича, най-много да те изчука. Вече не си принцеса.
DisappointedDreamer
05-11-2012, 21:28
Не съм казала,че ме обижда.А моля ти се!Ти ли ще кажеш,че не ме е обичал...Като не знаеш,не се обаждай,моля.Приятелката ми не е от най-хубавите!... :) Много сте ми интересни,сериозно!Аз пиша за съвет как да успея да му припомня какво добро и мило момче беше,а само нападки и злобарски изказвания от вас!Айде въз в колибата,моля и не се показвай повече!
Ти знаеш ли значението на думата обич? При него е било просто увлечение. Никога не сте били заедно.
И това че приятелката ти не е от най-хубавите според теб, както ти прекрасно се изрази, не означава нищо. Може тя да го е грабнала с нещо, може за него тя да му е симпатична. Ти пък да не би да си мис вселена хаха.
Аве чуваш ли се какво говориш бе,ейй оранколо!Знаеш ли на колко сме години...егати селските буци дето сте тука!Гледайте си работата...Приятна вечер! :)
valdesbg
05-11-2012, 21:31
:D
Турски сериал стана тука :)
DisappointedDreamer
05-11-2012, 21:31
И реагираш като малко дете, чиято близалка са взели.
Чао. Лека вечер :)
Ами дете съм,не съм на 20 години,на 14 съм .. а вие защо ми уйдисвате на акъла бе,умници такива! :D
valdesbg
05-11-2012, 21:37
Щото по това време няма какво друго да правим. Друг е въпроса ти какво правиш тук? Нали щеше да си ходиш?
Ами реших да остана! :D А ти май наистина обичаш турски сериали... :D
DisappointedDreamer
05-11-2012, 21:40
Казах ти че си малко и не разбираш от обич и любов.
valdesbg
05-11-2012, 21:46
Обичам е силно казано. По скоро леко незаинтересован съм. Сюжета ми е прекалено бавен, предсказуем и плосък. Нещо като твоята история. Ама.. щом кълвете така лесно да взема и аз да ползвам тая отчаяна тактика - след полата на някоя девойка, и после внимание йок.
Дриймърче - кво ще ме посъветваш?
DisappointedDreamer
05-11-2012, 21:53
Ще те посъветвам никога да не вървиш след полите на момиче.
heartshapedbox
05-11-2012, 22:05
Стига глупости.
Ти си на 14, той също. Обичал те е 4 години.
Като си направим простата сметка, въпросния е влюбен в теб от 10 годишен.
Осъзнаваш ли колко смешно и абсурдно звучи?
Аз на 10 обичах само мама и куклите..
Дори и така да е, въпросното момче се е влачило след дупето ти 4 години,
а ти през цялото това време си го рязала/ наранявала.
Той те е преодолял, а ти очакваш да му намигнеш
и той пак да започне да ти угажда на акъла.
Не мислиш ли, че го е страх, че пак ще го нараниш?
Осъзнай се.
Пп: Това, че наливаш най-добрата си приятелка изобщо, ама ИЗОБЩО не говори добре за теб.
Децата от малки ги учат да са хейтъри :S
SmilezZz
05-12-2012, 05:37
Детски му работи. "Осъзнаваш какво си имал, чак когато го загубиш." Твоето е същата работа. Оправете си отношенията и се сближете отново. Щом с години е имал симпатии към теб, има вероятност това харесване отново да "изникне".
Пропуснала си си шанса. Очевидно е, че харесва приятелката ти. Която всъщност никаква приятелка не ти е, щом казваш, че не е толкова хубава колкото теб. И питаш, защо ти уйдисваме на акъла? Ами защото си пуснала тема. Не ми се вярва да си на 14.
TheBanzai369
05-12-2012, 07:04
Хахаха така ти се пада. Той те е обичал, а ти си го виждала "само като приятел". Сега страдай така както пича е страдал, но един ден си е казал, че трябва да продължи, сиреч ти си минало за него.
anonymous708973
05-12-2012, 07:35
Слушай сега нещо и си го набий в малката главица докато е време, защото на 14 такива неща са простими, но ако след 3 години пишеш тук със същия казус, ще те спукат от подигравки.
Никой не ти е длъжен. Запомни го. В случая си типична женска. Вдигал ти е егото, като те е харесвал, а ти си го рязала. В момента, в който е спрял, се чудиш защо му е минал интересът и искаш пак да ти ходи по дупето. Влюбена си или си мислиш, че си, защото не може да го имаш. Типично женска реакция. Пропиляла си си шанса, остави момчето да си намери друго момиче, с което да е щастлив.
Сериозно. Малка си, имаш шанс още. Тия неща можеш да ги отричаш в момента, но съм права и рано или късно, ще го разбереш. Ако искаш да имаш хубава връзка, е по-добре да го разбереш рано. С това момче няма да ти се получи. Или ако се получи, ще е за кратко, докато не ти стане безинтересен, тъй като вече ще можеш да го имаш.
И аз имах същия проблем, естествено от страната на момчето предложих и 2 пъти и като ме отряза, обърнах курса и си отидох. Сега харесвам друга с която пак е голяма дилема (и мисля да пусна темичка) и виждам как и става тъпо като ме вижда с другото момиче да си "лафя". Забрави го, защото ако това момиче дойде и ми се обясни в любов цялата гимназия ще я запомни като за последна година. Честно казано ще и тегля една майна ...
mrazqkindergarten
05-12-2012, 12:39
Така става в живота.. затва трябва да се оценяват хората навреме.
shmatarok
05-12-2012, 12:49
Между другото, хич не ти прави чест да го кажеш това, че "Приятелката ми не е от най-хубавите". Каква приятелка си й тогава?
Изтървала си възможността, когато е било време, сега си тръгнала да се тръшкаш. Примири се и гледай напред - момчето явно вече те е преживяло.
Благодаря на всички,че сте обърнали внимание,но явно,че не си струваше да пускам темата...Въпросната приятелка не ми е приятелка,ние се движим в една компания,но тя не можем да се понасяме взаимно... :) Пак ви благодаря и приятен ден на всички! :)
Ти първо се замисли, че той е тичал 4 години зад гъза ти, това къде го има...
blaaablaaablaaa
05-13-2012, 12:37
Никога не е късно. Няма невъзможни неща. (Improvise, adapt, overcome :D ). Бил е влубен в теб цели 4 години. Има реален шанс да се получат нещата. Ако не си се пробенила оттогава и не си станала някаква к**ва... Аз изкарах от 1-ви до 7-ми клас хлътнал по една приятелка, но това е друга история. Ако още не е забравил чувствата си към теб, просто трябва да му привлечеш вниманието, погледи, жестове, женски трикове.
djipsito
05-13-2012, 15:28
Пф! Айде бе, да не се ослушвала не знам си кво. Като не чувства, не чувства и нищо няма да прави, като зачувства и е късно, станалото-станало.
Момчето спре ли с мекия, добър тон и съобразяването, почне ли да се държи на въпреки, всички се влюбвате...
Eclipsercho
05-13-2012, 20:02
Като си дете си стой в детската градина и не търси пишки.
Бахти лапето.
MiMcHeToOo
05-15-2012, 17:54
Не си влюбена в него, нищо не се е обърнало. Искаш да се държи пак мило, ще тръгнете и ще го зарежеш заради милото му държание.
Приятелката ми не е от най-хубавите!... :)
Що за приятелки сте, щом говориш така зад гърба й?
Все пак, пробвай - сближи се с него, може и да се получи. Но ако видиш, че не се получава, не насилвай нещата. (Насила хубост не става.) :)
Съжалявам,ако съм ви обидила с нещо!Бяхте прави,не бях 'влюбена' в него,явно беше някакво увлечение :D . Детска му работа.Сега на края на месеца,се убедих,че има далеч,далеч по-важни неща от момчета и простотии.Изпитите ми минаха,там се справих чудесно и сега съм щастлива...А колкото до момчето,той сега е гадже с най-голямата курва на класа.Може би ми беше мъчно и се чувствах виновна за това,че той стана пълна противоположност на това,което беше преди няколко месеца.БЛАГОДАРЯ,че ме разубедихте,макар и по малко по-груб начин,да не направя ОГРОМНА грешка. :)