View Full Version : Виниовна ли съм?
BlackBaby
05-12-2012, 05:27
С момчето,което съм сега ходим 4 месеца вече.Той ми беше и първия с когото правих секс.Харесвам го много ,хубаво ми е като сме двамата,той е мил нежен.....но преди около месец месец и половина се разделихме.Той ме остави тогава,каза ми ,че харесвал друга ,чувствата и към нея били по -силни.И така на един рожден ден след раздялата ми с него правих секс с едно момче само за вечер си беше.Няколко дена след това гаджето ми се обади и поиска да поговрим.Видяхме се и се събрахме пак.И сега ми е супер гузно някак си,че съм правила секс с друг,това изневяра ли е ,и това чувство на вина направо ме съсипва.Винаги когато правим секс двамата си мисля,че ще ми каже "е с другия по-яко ли ти беше?"
Violenza
05-12-2012, 05:31
Е каква изневяра да е? Били сте разделени, била си необвързана и си правила секс за една вечер, той няма право да ти държи сметка за това.
SisiStrange
05-12-2012, 05:31
При положение, че те е оставил заради друга тогава, не си виновна. А защо мислиш се е върнал? Отрязала го е.
BlackBaby
05-12-2012, 05:33
Еми не знам защо се е върнал ,може и да го е отрязала.Той не ми държи сметка просто ми е супер гузно на самата мен нз......:(
Той те е зарязал заради друга, кой знае какво са правили през това време, после ти звъни и иска пак да се съберете, а теб единствената мисъл ти е дали си му изневерила? Доста често ви се чудя на мазохистичните наклонности (жените), за какво сте се събрали пак, като на него очевидно единтвената причина да е с теб е да не е капо?
Ти самоуважение и акъл нямаш ли?
SisiStrange
05-12-2012, 05:56
Той те е зарязал заради друга, кой знае какво са правили през това време, после ти звъни и иска пак да се съберете, а теб единствената мисъл ти е дали си му изневерила? Доста често ви се чудя на мазохистичните наклонности (жените), за какво сте се събрали пак, като на него очевидно единтвената причина да е с теб е да не е капо?
А така. Кажи и!
Добро утро! :*
То трябва ли да и го казвам, просто очеИзвадно е...
Добро утро миличко :*
anonymous708973
05-12-2012, 06:18
Правила секс за пръв път и месец и нещо по-късно вече пробваш секс за една вечер. Въх.
Няма право да ти държи сметка. А жените сме странни животни и въпреки че нямаш причина, е нормално да се чувстваш странно/малко виновна.
Само аз ли мисля, че другото момиче не му е пуснало и за това се е върнал при нея? :D
BlackBaby
05-12-2012, 08:06
И сега е по-добре да го зарежа аз ли?Ама понякога съм се замисляла за това ама някак си съм много привързана към него....
И сега е по-добре да го зарежа аз ли?Ама понякога съм се замисляла за това ама някак си съм много привързана към него....
зарежи го! намери някой който наистина ще те уважава! мани го тоя съгласна съм с горните мнения
mrazqkindergarten
05-12-2012, 09:08
Само аз ли мисля, че другото момиче не му е пуснало и за това се е върнал при нея? :D
Мда, и аз така смятам.
DisappointedDreamer
05-12-2012, 09:50
И аз това се питам.
Десет букви
DragonLady
05-12-2012, 21:24
+1
Не сте били заедно, ако искаш и с 10 различни ще го правиш. Никаква изневяра не е.
BlackBaby
05-12-2012, 21:32
Май се оказахте прави.Благодаря ви за съветите!Днес след като правихме секс разбрах,че наистина е само заради секса с мен.Оправи ме отзад въпреки,че му казах ,че не искам и накрая ми вика "Е какво ти стана" и просто му отвърнах "Нищо оправи ме отзад и ти казвам чао завинаги".И той пак почна с номерата колко много ме обичал не искал да ме нарани сега ми засипва тела с смс-и,блокирах го от скаип и в телефона.
СЪжалявам за едно ,че не пуснах темата по-рано ,а се регистрирах именно заради това,но чак днес намерих смелост да я пусна.Мерси ви пак.
NomNomNom
05-12-2012, 21:35
Пловдивският фейк с аналното чукане.
Пловдивският фейк с аналното чукане.
От къде знаеш , че е фейк !??!?
MarietaS
05-12-2012, 22:35
Тя NomNomNom може ли да не направи интрига.....В кръвта и е.Нищо не знае само обвинява.
ахаха NomNomNom е далеч от интрига, ама е точно до истината, пиле шарено. ;)
MarietaS
05-12-2012, 22:44
Същия стил на писане като на nomnomnom
Т'ва са глупости. Научи се да носиш отговорност за постъпките си. Не е нужно да се отчиташ пред който и да било за к'вото и да било.
zvezdiichkataa
05-12-2012, 22:57
Как може да си все още с този човек ? Та той те е чукал, а после те е оставил. Имай малко самоуважение! И ти е гузно. Трябва сама на себе си да се ядосваш, че си пропиляваш времето с боклуци.
treisi90
05-12-2012, 23:46
Няма никаква причина да се чувстваш виновна. Все пак той те е зарязал не дълго след като те е разпечатал. Това кой какво е правил докато сте били разделени е без никакво значение, макар, че не виждам смисъл от тая връзка. Ще патиш, ако позволяваш да се подиграват с теб.
BlackBaby
05-13-2012, 08:56
Мда както казах снощи го разкрах.И сега още повече ,четеейки коментарите ви се чувствам яко използвана :(
treisi90
05-13-2012, 10:33
Мда както казах снощи го разкрах.И сега още повече ,четеейки коментарите ви се чувствам яко използвана :(
Хах... това е нищо, прочети някоя моя тема и се успокой ;)
MiMcHeToOo
05-15-2012, 17:51
По принцип не е изневяра. Друг е въпросът, че ти няма да се сдържиш, ще му кажеш, нещата ще се развият кофти и ще четем тема "Виновна ли съм vol2".
П.П - Сега видях, че си го зарязала. Окей, щом мислиш, че е бил с теб само за секса, добре си направила.
Били сте разделени не трябва да се чувстваш виновна
Но и не трябва да си с него според мен де
щом те е зарязал заради друга
BlackBaby
05-20-2012, 11:05
Благодаря на всички за мненията и съветите.Обаче не престава да ме търси и да звъни колкото и да се опитвам да го игнорирам.Но иначе така без него мие наистина по-добре и сега дори сме заедно с едно друго момче и е супер засега .
SmilezZz
05-20-2012, 12:39
Не мисля, че си виновна.
Първо, че си била необвързана , не си била с него , така че си имала пълното право да искаш и да си с друго момче, независимо дали за по-дълъг интервал от време или за една вечер.
Второ: защо му позволяваш да те използва, при условие, че надали има чувства към теб, щом като излезе друга - директно те реже и отива при нея? А причината, за да се върне е , че нещата с нея не са се получили.
Така, че си продължи напред БЕЗ НЕГО! Не си струва просто! Не заслужаваш да се раздаваш за човек, който не знае какво иска или по - точно иска да върти по няколко наведнъж.
БожиятАгнец
05-20-2012, 22:51
ПАРВО ИСКАМ ДА КАЖА ЧЕ САМ ПОРЕДНИА ИНТРИГАНТСКИ ФЕИК НА НОМНОМНОМ И ДОИДОХ ДА ВИ НАИТРИГАНДСТВАМ УБАВО!!!!!!!!!!!!!
Спокойно, де. Няма.
Второ, това ми напомня за 'Приятели' - Рос изчука една, докато се бяха разделили временно с Рейчъл. Рос до последно твърдеше, че не е изневяра, а Рейчъл, че е. Ама Рейчъл беше тъпа, кат' компот, така че не трябва да й вярваме.Пък и тя после се събра с Рос.
/Елементарна математика? Защо ми е да помня това? Сериал, който съм гледала преди шест години? До най-малкият детайл./
Трето, т'ва не е изневяра за мен. И щом не си ми изневерила всичко е 6. За него обаче не знам. Затваряй си краката и устата, и всичко ще е на 7 (че вече нали беше на 6). Т'ва за устата и в сексуален и в несексуален аспект.
DragonLady
05-20-2012, 23:18
Благодаря на всички за мненията и съветите.Обаче не престава да ме търси и да звъни колкото и да се опитвам да го игнорирам.Но иначе така без него мие наистина по-добре и сега дори сме заедно с едно друго момче и е супер засега .
Щом си щастлива с новият, отиваш в някой център за обслужване на клиенти на оператора ти и искаш от тях да блокират номера на бившият ти, така че да не може да те търси. Ако си със смарт телефон сложи касперски антивирусна програма и от нея има една опция black list пишеш му номера там, давай окей и проблема ти е решен ( програмата блокира обажданията от номера му ). Повече и да иска няма да може да ти звъни.
Ако се домъкне до вас не му отваряй, направи се че те няма в къщи, и предупреди ваще да не му отварят, или да го сплашат, че ако продължи да те търси, нищо хубаво не го чака.
Може и да е фалшива темата, хахах... но има такива хора и това си е реален случай, така че....
1. Не си виновна за нищо. Била си коректна. Щеше да е некоректно да правиш секс с другиго, докато сте заедно, но при положение, че те е изоставил за друг човек...
2. Щом веднъж те е изоставил заради друга, значи не те оценява. Да допуснеш пак до себе си човек, който не те оценява е грешка, защото той най-вероятно пак ще избяга и ще те заебе при първа възможност.
3. Тези твои съмнения говорят за ниско самочувствие и липса на самоуважение, а и без да те познавам предполагам, че всъщност заслужаваш повече от неговото отношение, защото никой човек не заслужава такова тъпо отношение. Така че Next!
И не сменяй толкова бързо момчетата! Чета за първия, след това някакъв втори, ся трети... :D
БожиятАгнец
05-20-2012, 23:47
Оправи ме отзад въпреки,че му казах ,че не искам и накрая ми вика "Е какво ти стана" и просто му отвърнах "Нищо оправи ме отзад и ти казвам чао завинаги".
Е т'ва не го бях прочела. АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХ АХАХАХА!!!!!БУАХАХАХАХАХАХА ! :lol: ААХЬАХЬХАЬХАХЬХАЬХАЬХАХЬХ АЬХА!!!!!!!!!!!!!
prosto_chovek
05-26-2012, 23:14
виновна си единствено пред себе си, че си се е-ала на 14 (ако ти е верен профилът). Защо да си виновна и отговорна пред човек, с който в момента на правене не си била :) Би била виновна, ако ходехте. Мой съвет - не му казвай, ако не си, или ако си - забрави и се радвай на връзката си :)
alexander.nachev
05-28-2012, 12:38
Епа кат те е опрайл отзад да се беше изпуснала и чао.
BlackBaby
05-28-2012, 14:16
Епа кат те е опрайл отзад да се беше изпуснала и чао.
:shock::shock::shock::shock::shock:
IseeDEADbodies
06-04-2012, 06:45
Баххахахахаха, и като се събуди к'во стана ? :lol: