View Full Version : съветче малко :*
ch0c0lat3
05-12-2012, 15:43
Здравейте съфорумци :* Въпросът ми е следния. С приятеля ми след 2 седмици правим 1 година и идея си нямам какво да му купя защото сме си подарявали вече какво ли не. А всички ми казват не ти е нужен подарък, но не може така искам да му подаря нещо за да му остане спомен. Моля ви кажете вие какво сте купували на вашата половинка ? По доло ще напища какво съм му подарявала да се ориантирате .
Часвник, пръстен, синджирче, сърце с наша снимка, плюшки... Моля за идейка. БЛАГОДАРЯ :*
купуваш си секси бельо, показваш му се, след това го почваш :cool:
като сте си подарявали какво ли не защо не пробваш нещо сама да направиш/сготвиш(примерно) или да отидете на някое място,на което не сте били преди и да се почнете там :D
Защо трябва да си подарявате нещо? Просто прекарайте въпросния ден заедно.
купуваш си секси бельо, показваш му се, след това го почваш :cool:
И аз това си помислих като прочетох темата. Ще ви остане як спомен и на двамата.
paradosou
05-14-2012, 13:02
Такива връзки, в които хората са заедно от дълго време, пък не знаят кой знае кво един за друг и се чудят кво би харесало на другия са ми абсолютно празни и лишени от смисъл. Замисли се - бижу могат да му подарят много хора, даже без да са наясно с вкуса му; тва е някак универсален подарък, който не носи индивидуалност и така не влагаш мисъл и старание да зарадваш конкретния човек, ами си е чисто отбиване на номера. Единственият приемлив вариант да подариш е ако знаеш, че момчето иска някво определено, другото е празна работа. Хората се радват когато ги слушаш и когато с подаръка проявиш отношение специално към тях, при стандартните неща тва го няма.