View Full Version : Въпрос към всички момчета
___mimity___
05-13-2012, 12:58
Въпросът ми е как едно момиче може да запали интереса ви и да се интересувате от нея? Какво първо забелязвате в едно момиче и какво би ви накарало да я преследвате , тръпката да се задържи? Надявам се да ме разбрахте :)
Няма формула за тея неща. Всеки харесва различен тип поведение, всеки се привлича от различни неща. Само се сети за твоите приятелки и как всяка от тях е различна и все пак си има някакви обожатели.
Никога не прави грешката да се правиш на нещо, което не си, защото няма да ти се получи добре. По-добре да те харесват заради това, което си. Това не значи да не се променяш и усъвършенстваш, но не и да копираш.
Много ще е грешно да почнеш да слушаш мнения каква жена трябва да бъдеш, какви се харесват, или да се водиш по някакви моди на поведение.
Аз съм момиче и се извинявам, че не се съобразих с условието на темата ти, но не можах да се стърпя.
___mimity___
05-13-2012, 13:10
Няма проблем,нека и момичетата да коментират , просто исках да чуя повече мнения. разбира се,че ще бъда себе си , защото съм съгласна , че въобще не е добре да се копира някой. Просто ми стана интересно как мислите Вие :)
Ами аз го казвам защото доста хора се увличат по някакви тъпи модели на поведение от сорта на "кифла", недостъпна, живялата и преживялата много неща мацка, цитираща чалга песни... примерно. Или не е рядко срещано тъпи мацки да имат бая "обожатели", но тея обожатели за какво точно ги харесват и преследват не е съвсем ясно. Казвам го без капка злоба или завист, а просто си разсъждавам.
Според мен е хубаво да се придържаш към някои основни неща, които по принцип красят човека и го правят симпатичен в чуждите очи - лъчезарност, ведрина, усмивка, оптимизъм, чувство за хумор, самоуважение, достойнство. По-интересни са хората с хобита, които са отдадени или верни на нещо, които са постоянни, имат цели, амбиции и т.н.
Но това не е нещо, което може да се изсценира,или го носиш в себе си, или не, или го възпитаваш :) Но не и да го насилваш.
Е то е ясно че първото нещо, което забелязваме е външният вид. Иначе интелект, излъчване и т.н.
Грабва външния вид , но не точно ... всичко е до излъчването , не мога да го обясня .Просто има момичета , които те грабват с излъчване . Нещо подсъзнателно ще да е :D
valdesbg
05-14-2012, 08:07
1. Като ми покаже че освен хубав външен вид има и нещо между ушите си.
2. Очи, гърди, крака. В този ред.
3. Не бих преследвал никого. Показвам какво знам, и загатвам какво мога. На който му хареса ще си каже, който не - ще подмине.
Не, не те разбрах.
В общи линии това, което предлагаш, това търси и мъжът. Не мога да кажа за всички от моя пол, над 3 милиарда сме, всеки е различен, но лично мен ме запалват тези, които показват, че имат интерес и че не съм им безразличен (това е по-страшно от ненавистта) и най-важното е - разбиране. Почти всеки мъж примерно се занимава с коли, футбол или някое друго мъжко хоби. Едно нещо, което ще ти спечели точки ВИНАГИ, е да уважаваш избора на мъжа. Когато покажеш това, се усеща сякаш признаваш и самия човек - в общи линии, приятно е. Относно външния вид - уважавам спретнати жени, които могат да бъдат както официално облечени, така и "по-простичко" (тениски, шорти). Погледът има много важно значение - това, което можеш да скриеш с думи, рядко можеш с очи. Друго важно нещо за мен е говоренето - мислите, идеалите, та дори речника - подсказка за това дали срещу теб стои умна мадама, която знае какво иска, или доста занемарена ментално мацка, която не може да скалъпи две изречения и книгите са й враг №1. Все пак, когато си заедно с любимия човек, основното време минава в споделяне и говорене, колкото и да е хубава една жена, не може само да се гледате...
Пак споменавам, не ангажирам НИКОГО с моето мнение :)