View Full Version : Притеснявате ли се когато ..
ви гледат в очите по време на секс ?
С предишната си приятелка го нямах този проблем, но сегашната като ме гледа се чувствам адски неловко ...
Може би е защото има адски светли очи :D
ShtrudeL
05-14-2012, 15:33
Не обичам да ме гледат постоянно по всякакъв повод (или без). 8-)
Пример: Разхождаме се с човече и постоянно ме зяпа... побъркващо е, не обичам да ме гледат дори докато ми обясняват нещо.
bootyboy
05-14-2012, 15:55
пф мн ясно че не, даже така искам ощещее повече се възбуждам даже полудявам
edDinstVenNa
05-14-2012, 15:56
ви гледат в очите по време на секс ?
:D
в никакъв случай .. даже се кефя :D :)
Scarface_
05-14-2012, 15:56
никога не съм се притеснявал и не мисля ,че това може да ме притесни ...даже е възбуждащо
SmilezZz
05-14-2012, 16:37
Възбуждащо е.
heartshapedbox
05-14-2012, 16:45
И аз обичам.
Няма място за притеснения, дори е доста възбуждащо.
IseeDEADbodies
05-14-2012, 17:18
Ти к'во искаш, да блее в тавана ? Без коментар просто...
Да, но не и да се ококори право в мен и да не отмества поглед.
Възбуждащо е, когато очите ни се срещат точно в кулминационните моменти. :D
anonymous708973
05-14-2012, 17:47
Обичам да го прави по време на секс, тогава може би е единственото време, в което не ми става неудобно, ако е по-продължително. Иначе просто не мога дълго време и извръщам поглед.
Много обичам, когато партньора ме гледа, докато правим секс. Даже като се замисля, предпочитам пози, в които да можем да се гледаме в очите. Толкова е възбуждащо...
therichbitch
05-14-2012, 18:09
Не, обичам да си гледа през прозореца, за какво ще се отплесва да ме гледа в очите...
Що за въпрос е това? Даже е обидно, ако човекът си блее през цялото време нанякъде.
Разбира се, че не се притеснявам. Че къде да гледа.
По време на секс реално си отварям очите, само за да гледам партньора си директно в неговите...едно, че е възбуждащо, друго, че са много редки случаите, в които си сигурен, че няма друго освен теб в съзнанието на някого....
DragonLady
05-14-2012, 18:51
никога не съм се притеснявал и не мисля ,че това може да ме притесни ...даже е възбуждащо
+1
Само като видя пламъка в очите му и мммм
Възбуждащо е, но така ме беше зяпнала и дори не мигаше :D
dqdotomi
05-15-2012, 06:48
Ооооо,като се гледаме в очите виждам всяка тръпка и усещам всеки стон предварително ! Страшно секси е ! Направо литвам !
letmetellyou
05-17-2012, 09:32
И на мен ми харесва :)
Ilikeliljon
05-17-2012, 10:17
Готино е да те гледат в очите, нали те са прозорец към душата. Такива моменти остават просто незабравими...
И аз мисля, че е възбуждащо да те гледа в очите :)
don't say anything.
05-17-2012, 16:29
Аз не се притеснявам, но когато започна да го гледам, не продължително, естествено, дори за малко, той започва да се смее. Ясно, неудобно му е, смешно му е, неловко му е.. и оттогава не го правя. Иначе аз нямам проблем с това.
dream1707
05-17-2012, 16:34
Обичам.. но май само тогава, иначе много мразя да ме зяпат
BlackBaby
05-17-2012, 19:52
И аз мисля ,че е възбуждащо ,но наистина ми е малко притеснително когато съм му духала и ме е карал да го гледам в очите .
ubuntureload
05-17-2012, 20:13
А ти кво искаш? Семки ли да чопли докато си мислиш че я пориш?
Кое по-точно му е притеснителното? Не те е срам да се съблечеш пред нея и да си го размахваш, ама се притесняваш като те погледне в очите....
djipsito
05-18-2012, 16:02
Зависи от парта. Пък като правя френска даже и от парта не зависи, просто си гледам работата. Като се чукаме вече е друго. Възбужда ме по принцип, само с един ми се е случвало да му кажа да не ме гледа, щото изглежда страшен. Просто не ме кефеше погледа му и като се втренчеше в мен докато ме лижеше забравях за кефа. Така де, другите пъти като го видех, че ме зяпа, отвръщах поглед.
Little_Lady93
05-18-2012, 19:20
На мен ми харесва
PullMeCloser
05-18-2012, 20:43
И на мен ми харесва. Като цяло обожавам да ме гледат в очите, дори в най-обикновен разговор и абсолютно винаги гледам хората в очите... По време на секс пък е супер готино.
barbiee96
05-18-2012, 20:52
Яко е, ама аз понякога като се загледам в очите му и не знам защо или се разсейвам, или ми става смешно ;д
Иначе се дразня, когато примерно го правим до някое огледало, и той постоянно е втренчен в огледалото и сякаш гледа отстрани какво става. Тъпо е някак си ..
БожиятАгнец
05-19-2012, 05:51
ми се е случвало да му кажа да не ме гледа, щото изглежда страшен.
И аз имах един такъв, най-лошото беше, че обичаше да ме гледа, докато спя и всеки път, като се събуждах ме гледаше. 8-) Много беше крийпи.
Иначе, когато го правя с лЬОбоФ - да. При други обстоятелства най-малкото няма нужда, 'щото явно сме се събрали да се ебемЕ, не да се гледаме. То в такава ситуация няма и много място за позите, където има визуален контакт.
SisiStrange
05-19-2012, 06:06
Обожавам. Някакво още по-мръснишко ми става. И попринцип обичам да се гледаме в очите особено, когато сме гушнати.
alexsdreamm
05-20-2012, 18:41
Да, но не и да се ококори право в мен и да не отмества поглед.
Възбуждащо е, когато очите ни се срещат точно в кулминационните моменти. :D
Подкрепям :)
rusoto_baby_f
05-21-2012, 03:16
Аз не се притеснявам, но когато започна да го гледам, не продължително, естествено, дори за малко, той започва да се смее. Ясно, неудобно му е, смешно му е, неловко му е.. и оттогава не го правя. Иначе аз нямам проблем с това.
Подкрепям !!!!!!
Violenza
05-21-2012, 14:47
Не ме притеснява, но най-често просто ни се засичат погледите за няколко секунди, не се гледаме така продължително.
Не , никакво притеснение , даже като се гледаме се чувстваме още по-добре и възбудата става по-голяма !!! Има един лаф
" като те чукам , ще ме гледаш в очите " ;)