Влез

View Full Version : Възможно ли е да харесвам няколко момчета едновременно?

WhereAreYouNow
05-14-2012, 15:41
Така ами мисля, че харесвам 2 момчета, а към третото имам някакви симпатии, но не могат да се нарекат харесване.
Единия не го познавам, а сме си казвали здрасти един път на живо и сме си писали малко, но мисля, че ме сваляше. Беше доста отдавна, сигурно преди 1-2 месеца и това е общо взето. Имаме доста общи интереси, но и разлика във възрастта. Да оточня аз съм на 15, а той на 17 или 18.
С второто момче съм се забивала, но той е много срамежлив и мисля че дори аз бях първото момиче, с което се е целувал. Това се случи по време на зеленото училище и аз бях малко пийнала и така се стекоха нещата, че се целувахме. На другия ден ми беше лошо и той явно забеляза, че не ми е добре, защото 2 пъти ме пита дали съм добре, а от зеленото мина доста време и в началото се поздравявахме в училище, но вече се подминаваме. Казах на една приятелка, че го харесвам, защото вниманието ми беше насочено само към него тогава и тя взе, че каза на един от неговия клас и сега съм сигурна, че и той знае, но както казах е срамежлив и едва ли ще предприеме нещо.
И третото момче е от моя клас и сме си много добри приятели, обаче той ходи с най-добрата ми приятелка и усещам, че се държи различно с мен- като ме гушне ме целува по бузата, тази сутрин ми каза, че мириша хубаво и като ме гушне си слага ръцете по-надолу от колкото трябва. Той всъщност се държи горе-долу така с всички момичета, обаче на мен ми е някакво странно, не че не ми е приятно, даже напротив, но се чувствам гузно заради приятелката ми и това може би го поставя извън списъка ми.
Въпроса ми е към кой от тримата да си насоча вниманието, защото не издържам така, имам чувството, че ще полудея?
Извинявайте за дългия пост, надявам се някой да си направи труда да го прочете, защото съм наистина объркана...

Незнам
05-14-2012, 16:15
Ние ли трябва да детерминираме избора, който би направила въз основа на тези данни (трудно могат да се наречат така, поради своята несъстоятелност на информативността). Ако не ме разбра, то аз имам предвид, че това е лично твоя задача (да се насочиш към някой рационално, но и да вземеш под предвид чувствата си). Следващите, които пишат в темата само ще затвърдят един или друго от твоите изборите, които би направила и без тях. А въпросът, който си формулирала в заглавието, е повече от тривиално ясен.
*единственият тип, който вече си изяснила е, че няма защо да прекъсваш връзката на най-добрата си приятелка.
**добре е човек да споделя в обществен форум, ако няма приятели за тази цел (това ли беше твоята цел; вероятно).

DisappointedDreamer
05-14-2012, 16:22
Оф, боже. И това ми било наборка.

Цитирам една съфорумка, в друга тема:

Искам да имам пушка и да стрелям, да стрелям, да стрелям... http://www.pic4ever.com/images/4fvgdaq_th.gif

LeprikonA
05-14-2012, 17:38
^ Повечето от набора ви са точно такива, аз си имам едно вкъщи, ама мъжко, да видиш ти хормон как тресе :Д. Всички минаваме през такъв етап.

И, авторке, да, нормално е, особено като се имат предвид годините ти. Насочи се към този, към който имаш най-големи симпатии, за това не можем да помогнем ние.

DisappointedDreamer
05-14-2012, 17:39
^ Абе, никога не съм харесвала 3 момчета едновременно. Дъх. Може би съм пропуснала тази фаза.

anonymous708973
05-14-2012, 17:40
Отговарям без да съм чела темата.
Възможно е да харесваш няколко момчета едновременно, ако харесването е далеч от влюбване, не бъркай двете неща. Възможно е да се кефиш на външния вид на няколко момчета, възможно е да намираш общи неща, да харесваш чувството за хумор на единия и стила на другия, но винаги, винаги, винаги тръпката ще е с едно момче.
По-нататък (като пораснеш малко) ще видиш, че има много видове отношение с различни тръпки и понякога един човек не може да ти осигури цялата тръпка, от която имаш нужда. Но това по-нататък.

IseeDEADbodies
05-14-2012, 19:20
Оф, боже. И това ми било наборка.

Цитирам една съфорумка, в друга тема:
Искам да имам пушка и да стрелям, да стрелям, да стрелям...

Глупаци много, патрони малко - казали хората ...

FreshJuice
05-14-2012, 19:27
Как така зелено училище :D Нали си на 15. Такива неща няма от 5 клас.
И най- добре кажи на приятелката си да го маха тоя .... тцтцтцтцтц

In*The*Face
05-14-2012, 19:57
Как така зелено училище :D Нали си на 15. Такива неща няма от 5 клас.
И най- добре кажи на приятелката си да го маха тоя .... тцтцтцтцтц

Как пък да няма? Хората се организират и си ходят на зелени училища, това няма нищо общо.

По темата - възможно е да харесваш и 10 момчета едновременно и да имаш симпатии към още 100. Не е възможно обаче да е наравно. Все някой трябва да надделява спрямо другите, да е по-...

marin4itu
05-14-2012, 21:21
Пантерке, добре че не си я прочела..

anonymous708973
05-15-2012, 07:45
E, прочетох я.
Авторке, не си добре. Едно нещо не видях по адрес на първото момче, което да индикира симпатия. Това, че той те харесва, не означава автоматично, че и ти трябва да го харесваш. Втория не знам доколко те кефи, ама няма да се получи нищо с него, личи си, че тая срамежливост те отблъсква. С третото имаш шанс. Прецени си ситуацията с приятелката.

Torn
05-15-2012, 08:45
Аз пък ако бях на мястото на тези момчета бих те махнал теб..

тва с пушката радва :D

SmilezZz
05-15-2012, 12:48
^ Абе, никога не съм харесвала 3 момчета едновременно. Дъх. Може би съм пропуснала тази фаза.
То и аз не съм преминавала през такава тъпа и безсмислена фаза. Това си е супер тъпо и показва само това, че авторката не знае какво искаш.

Та, изясни се с чувствата си , със себе си. Няма такова животно - харесвам трима, все при един плюсовете надделяват (ако мога така да се изразя) и единия харесваш повече. А по пътя на изключването - махаме последния, който ходи с най - добрата ти приятелка.