Влез

View Full Version : ревнувам го дори от приятеля му

playboyche125
05-14-2012, 19:41
и така ходя с едно момче от 7 месеца вече,много се обичаме,ядем заедно,спим заедно за секунда не се разделяме ,но когато примерно трябва да излезем с един негов приятел или той сам да излезе с него и ми става супер кофти и започвам да се сърдя,цупя и т.н.,това не се случва всяка вечер ,те излизат някъде 2-3 пъти в седмица,за по 5-6 часа ,но това ме побърква ревнувам го искам да е с мен непрекъснато,моля ви помогнете ми знам ,че не е правилно да го ограничавам ,но немога да се спра

In*The*Face
05-14-2012, 19:46
Tова твоето е мания и е един от почти сигурните варианти да прецакаш връзката си и да отблъснеш приятеля си. Не се прави така. Не може да сте постоянно заедно и да ходите и до тоалетната за ръчичка. Всеки има нужда от своето лично пространство и време. Ако искаш да му писне от ограничения и цупни - действай по същия начин. Ако не - наложи си го и свикни с мисълта, че няма как да сте заедно по 24 часа и че той си има приятели, с които също иска да се вижда.

xoxi
05-14-2012, 19:54
Лигла.
Ако приятелят ти има малко останало достойнство няма да търпи такива ограничения. Това твоето е малко плашещо, освен дразнещо.

MBF
05-14-2012, 20:16
Здравей,

Ти сама знаеш отговора "знам ,че не е правилно да го ограничавам"

Ограничиш ли го ---> Край
Цупиш ли се прекалено ---> Край

Greets
MBF

marilyn
05-14-2012, 20:32
Ти знаеш ли какво значи "лично пространство"? Ти самата приятели нямаш ли, че си нон стоп с гаджето си? Не се пристрастявай към него, вие сте отделни хора, не може да сте 24/7 заедно.
Остави го да се вижда и с приятели, нормално е!!!

Torn
05-14-2012, 20:50
Здравей,

Ти сама знаеш отговора "знам ,че не е правилно да го ограничавам"

Ограничиш ли го ---> Край
Цупиш ли се прекалено ---> Край

Greets
MBF

Много точно казано !

marin4itu
05-14-2012, 21:17
Добре де, ти приятелки нямаш ли да се виждаш с тях, когато приятелят ти излиза с неговия?

anonymous708973
05-15-2012, 12:15
Ти знаеш ли какво значи "лично пространство"? Ти самата приятели нямаш ли, че си нон стоп с гаджето си? Не се пристрастявай към него, вие сте отделни хора, не може да сте 24/7 заедно.
Остави го да се вижда и с приятели, нормално е!!!

Съгласна съм.
Но 2-3 вечери в седмицата да му отиват по 5-6 часа с приятелите... те да не са сиямски близнаци?

SmilezZz
05-15-2012, 12:36
Дай му да диша. Не му отнемай правото и свободата, налагайки му някакви тъпи ограничения. Той си има свой собствен живот. Ти също. Имате си приятели, познати, хобита и т.н., на които трябва да отделяте време. Няма как непрекъснато да сте заедно, свикни с тая мисъл - освен ако не искаш , заради ограниченията ти да го загубиш.

IseeDEADbodies
05-15-2012, 14:21
К'ви сте вие бе, хора ?! Почвам да се плаша вече...

От такива болестни състояния - бягай и не поглеждай назад !

Hilary_
05-16-2012, 18:04
Като го изгубиш заради обсебеността ти към него, ще разбереш колко точно не е било правилно.
За момента само ти можеш да си помогнеш като спреш, макар че такива състояния трудно се спират ..