View Full Version : по възрастен мъж?
melany12
05-14-2012, 19:58
здравейте..искам да ви помоля за съвет,,не съм пълнолетна,но харесвам много по-възрастен мъж от мен..от друг град е..пишем си от известно време.пише ми хубави работи,казва ми,че ме харесва и държи на мен..ако си мислите,че си говорим по скайп и се съблича или нещо подобно,не е така.нищо подобно няма..,но ми е казвал,че иска секс ,но няма да ме остави,все пак сме много далече и би дошъл.така ми казва поне той..какво мислите..?звънял ми е и ми пише често
Някакъв педофил просто иска да спи с теб. >w<
Furious?
05-14-2012, 20:17
Това е голямата любов на живота ти.Не я изпускай
Мила, не бъди наивна... изобщо няма кво да се занимаваш с тоя! Той кво, няма ли коя на неговите години да му върже, че тръгнал да се занимава с непълнолетни? По- голям батко да беше ок, ама тоя сигурно е някъв чичко, който най-много да те мине и после да забрави коя си.
shmatarok
05-14-2012, 20:33
Мила, не бъди наивна... изобщо няма кво да се занимаваш с тоя! Той кво, няма ли коя на неговите години да му върже, че тръгнал да се занимава с непълнолетни? По- голям батко да беше ок, ама тоя сигурно е някъв чичко, който най-много да те мине и после да забрави коя си.
Това!
Не се занимавай с такива. Търсят си някое "агне" да им върже..
Ilikeliljon
05-15-2012, 09:19
Аз съм на 26, но извинявай мисля че нямам и не мога да имам нищо общо с момиче на 16 в този смисъл. O, God та аз мисля за съвсем различни работи, ти мислиш още за училище и купони, аз вече съм забравил какво е да ходиш на училище
SmilezZz
05-15-2012, 12:41
Не бъди наивна. Не знаем каква е разликата във възрастта, но той просто ясно ти е казал - иска секс, а след това залагам главата си, че няма да се сети да те потърси как си. Не се занимавай. Има много момчета на твоята възраст, от твоя град.
In*The*Face
05-15-2012, 12:46
Почти винаги съм била с по-големи от мен. В даден период възрастта наистина губи значение, но според мен този период е след пълнолетие. Може да звучи глупаво, консервативно или все тая, но е факт. На 16 години съм почти сигурна, че си мениш мнението и настроенията на ден по няколко пъти. Все си мисля, че ти е рано да се захващаш с много по-големи, от друг град и т.н фактори, които неизменно водят до неприятни емоции. Не е задължително този човек да е педофил или да ти пише само заради секса, но не е и невъзможно. Не си заслужава. Опитай се да се дистанцираш и насочи вниманието си към нещо или някой друг.
NomNomNom
05-15-2012, 13:48
Аз съм на 26, но извинявай мисля че нямам и не мога да имам нищо общо с момиче на 16 в този смисъл. O, God та аз мисля за съвсем различни работи, ти мислиш още за училище и купони, аз вече съм забравил какво е да ходиш на училище
Бич плийз, не прави повече такива изцепки.
Личният ми пример не е единственият, с който ще те опровергая.
Иначе, да, иска да те чука.
Това правят възрастните мъже в нета.
IseeDEADbodies
05-15-2012, 14:04
Явно наистина са толкова много заблудените шматки по тоя свят.
Давай това е любовта на живота ти (както казаха по-горе), пък после ела да ни ревеш как те е наебал и заебал ;)
LacosteGuess
05-15-2012, 17:48
Първо ако беше толкова свестен както се представяя не мислия че щеше да се занимава с по- малки момичета по скайп ;) но нз....
Някакъв загорял чикиджия си пробва късмета, пък къде върже... 100% те харесва, обича и не му е само за чукането. :)
ledenakrasota
05-15-2012, 18:04
Дай му дудата...
Защо се занимаваш с такива ?