View Full Version : Какво ми става ?
aleksandrinnana
05-15-2012, 10:37
Здравейте,хора. Имам регистрация тук, но си направих нова понеже искам да остана анонимна.
Та ето за какво става въпрос:
1) От много време си пиша с едно момче, излизали сме с компания, засичаме се тук там. Нон стоп си говорихме по скайп,камери а-у. Бях започнала да го харесвам, но после се отдалечихме един от друг. Сега след извесно време усещам как ми липсва общуването с него, липсва ми усмивката му, когато изръса нещо тъпо по скайп.. И изпитвам някакво сексуално влечение към него. Искам да .............. . . . сещате се. Аз не съм от типа момичета, които се раздават на всеки. Правила съм го само с един човек с много дълга връзка. А той е от онзи тип.. несериозния,дебна да еб*а.. сещате се.. Не искам нищо сериозно с него. Знам, че не е това, което търся. Не може да ми даде нищо освен секс. Та отклоних се доста. Проблема е да се отдам ли на желанието си или да си седя на трибуквеника.
2) Вторият ми проблем е...
Пиша си с едно момче, което е с 4 години по-голямо от мен(нда, и него харесвам, даже май съм влюбена ххкк) . Имаме еднакви вкусове за нещата, и двамата търсим едно и също (според думите му- обич,топлота,опора,подкреп ..). Но как аз мога да съм сигурна, че е искрен при положение, че от 3 месеца писане никакво развитие(не сме излизали). И другото, което е ... ТОЙ Е НА 21 ?!?!?! И е толкова перфектен... облича се яко, държи се яко, има хубаво лице и тяло.. Може да има всяка , защо точно аз ?
П.П. Знам, че ме тресе хормона и съм яко във филма, но съм толкова объркана.. Може да ме хейтвате ама и да има някой свестен коментар :Д
Ashenvale
05-15-2012, 11:39
Само не прави прибързани решения ..
valdesbg
05-15-2012, 11:52
Да ти имам дилемите. Хващай втория за... каквото ти е кеф, обичайте се, сексовайте се и всичко да ви е наред, а първия го остави да пасе.
Друг вариант е да се изчукаш с първия и да идеш при втория. В тоя ред. Ама.. тва не го препоръчвам.
In*The*Face
05-15-2012, 11:54
Ако те привлича сексуално, ако смяташ, че няма да се привържеш след секс с него, ако и двамата сте свободни - нищо не ти пречи. С последното изречение обаче - щом имаш човек в живота си, пък било той и само приятел на този етап, с който смяташ, че можеш да имаш истински взаимоотношения и сериозна връзка, то по-добре се отдай на него. Но пак допираме до това какво искаш ти и от какво имаш нужда в момента.
aleksandrinnana
05-15-2012, 12:23
Нещо е станало, бях писала още, но не се е пратило. От около 3 месеца се занимаваме с втория, но никакво развитие(не сме излизали). Другото,което е.. той е на 21! Перфектен е- облича се яко, държи се яко,умен е, хубаво лице, хубаво тяло.. Какво може да намери такъв МЪЖ в 17 годишна пикла..... Не съм сигурна,че е искрен с мен?
SmilezZz
05-15-2012, 12:33
Изясни се с чувствата си. Ако повече ти допада втория ,имаш симпатии и чувства, давай с него. С първия като че ли не си струва много, тъй като след секс най - вероятно ти ще изпиташ по - силна привързаност към него, докато той само ще те използва заради сексуалните си нужди. Но ти си решаваш. Избери този, към който изпитваш наистина нещо и знаеш, че ще си щастлива. Но няма такова нещо като да харесваш и обичаш двама.
In*The*Face
05-15-2012, 12:40
Нещо е станало, бях писала още, но не се е пратило. От около 3 месеца се занимаваме с втория, но никакво развитие(не сме излизали). Другото,което е.. той е на 21! Перфектен е- облича се яко, държи се яко,умен е, хубаво лице, хубаво тяло.. Какво може да намери такъв МЪЖ в 17 годишна пикла..... Не съм сигурна,че е искрен с мен?
Мъж на 21 и пикла на 17 не звучи особено логично. Първо това, че той е на 21 не означава, че е мъж, а това, че ти си на 17 не те прави пикла. В конретната ситуация не смятам, че възрастта е някаква пречка. Ако те привлича, действай. Поеми инициатива. Покани го на кафе, на разходка, на каквото искаш. Дай си възможност да го опознаеш по-добре, а и той с теб.
Ами щом с втория си пишете от толкова време, а дори не сте излизали... за кво говорим, явно нищо няма да стане. Ако толкова беше искал, не е като да е нямал възможност да те покани.
А първия като искаш да спиш с него, ок, на теб ти е ясно, че сериозно не може да имате. Само внимавай ако си легнеш с него, да не осъзнаеш, че искаш повече, отколкото той може да ти предложи. :)
^това
иначе и аз не смятам, че е кой знае какъв мъж на 21 ;д та той доскоро си е бил пубер... не са ви много годините разлика
aleksandrinnana
05-15-2012, 17:52
Благодаря ви, ако може още мнение по въпроса с втория. За първия реших,че няма смисъл.. Ще се привържа, като се знам каква съм...
valdesbg
05-15-2012, 17:55
Е какво за втория искаш да знаеш?
Ilikeliljon
05-15-2012, 18:03
За втория няма какво толкова да се каже. Наистина е добре да действаш така поне ще разбереш дали има смисъл. Разликата ви не е чак толкова фрапантна, така че нека това не те спира. Моя съквартирант е на 21 и не бих го нарекъл още мъж, ама сега всеки с определенията си. Това, че искате едни и същи неща може и да те е вкарало в зона приятелство. Според мен просто действай и така ще се успокоиш. За първия какво да кажа, чистото сексуално привличане за мен няма никакъв смисъл, но за теб може да има. Все пак ти по-добре преценяваш, че може да се привържеш и това да ти създаде главоболия.
aleksandrinnana
05-15-2012, 18:26
За втория няма какво толкова да се каже. Наистина е добре да действаш така поне ще разбереш дали има смисъл. Разликата ви не е чак толкова фрапантна, така че нека това не те спира. Моя съквартирант е на 21 и не бих го нарекъл още мъж, ама сега всеки с определенията си. Това, че искате едни и същи неща може и да те е вкарало в зона приятелство. Според мен просто действай и така ще се успокоиш. За първия какво да кажа, чистото сексуално привличане за мен няма никакъв смисъл, но за теб може да има. Все пак ти по-добре преценяваш, че може да се привържеш и това да ти създаде главоболия.
В зоната на приятелството не съм. 100 % !
А какво искам да знам ....... На мен не ми е за годините, просто не искам да съм секс-играчката на някой. Искам да знам, как мога да разбера дали ме иска само за това или е искрен като казва,че иска истински чувства..
Ilikeliljon
05-15-2012, 20:09
Ух, как да ти дам отговор, като истината е, че трябва сама да го усетиш. То си личи по погледите, по думите, по начина по който мисли, говори, действа. Просто се довери на себе си и ще усетиш какво е истинското желание на другия.