In*The*Face
05-15-2012, 12:35
Здравейте, не знам дали е правилно, че пускам нова тема, но понеже днес на работа е страшна скука и имам малко свободно време, та ето накратко...в този Форум е хубаво да има една закачена тема с предложения, в която когато на някой му хрумне идея да може да влиза и да я предлага без да се роят една след друга нови теми с по два реда обяснения. Това първо и второ, ако погледнете във форум "Секс" там всяка втора тема е за така проблемното сред младежите обезкосмяване и реакциите след него. Прави ми впечатление, че във всеки отделен форум има заковани теми за често задавани въпроси, та според последните такива смята, че въпроса с обезкосмяването е точно такъв. И друго, което не знам дали е обсъждано и възможно, хубаво е да има опция за следене на дадена тема. Или иначе казано бутон за абонамент, който не те задължава да публикуваш мнение. Причината за това е, че има теми, които привличат интерес, но е безсмислено да се включваш точно сега с безсмислен пост от рода на "10 букви". А пък понеже темите не са никак малко и при мен лично, точно след 2 часа съм забравила името й, раздела в който се намира и така. Това са предложенията ми. Благодаря за вниманието : )