PDA

View Full Version : Любовта е адски трудна.

Dages
05-15-2012, 16:23
Здравейте. Искам да ви помоля за един съвер относно момиче което според мен незнае какво иска. Еми ето започвам мойта история.
Запознах се с нея преди около 3 години. Още когато я погледнах се влюбих в нея. Любов от пръв поглед и то тогава бахме на по 14. След 1-2 месеца тя се запозна с момче което ми е нещо като приятел. ЕЕ добре де братовчед ми е. Но проблема не е там. Вие бихте казал да не се намесвам в чужда връзка. Аз се опитах да се дистанцирам от нея с мисълта, че ще я излъжа, че съм и сърдит. Щом и го казах това тя направи най - тъжния поглед който някога съм виждал и ми каза "Недей" и ме прегърна. Аз бях сигурен, че ще се разплаче и затова и аз я прегърнах. На другия ден проведохме един разговор и някак си стигнахме до темата какво тя мисли за себе си. :D Тя ми каза, че се мисли за смотана и тъпа хората които познава в момента иска да ги забрави защото си мисли. Чакайте сега ще я цитирам точно какво ми каза "Но (аз) ти си единствения който ме мисли за интересна и красива другите ме мисля за тъпа овца." И ми каза, че я е страх ако се раздели с сегашния си приятел никой нямало да я харесва и ще си остане сама.Аз се опитах да и намекна, че аз ще съм винаги до нея и бих направил всичко възможно само за да не я видя отново с този тъжен поглед. Много пъти съм и казвал какво мисля за нея, а тя ми отвръща, че например не е красива. Нейния инат няма граници :D. Тогава наближаваше денят на жената и реших да и подаря една червена роза. Тогава тя ми прегърна отново.
Въпросът ми е как да я накарам да се чувства забелязана от мен?

error92
05-15-2012, 16:27
"Но (аз) ти си единствения който ме мисли за интересна и красива другите ме мисля за тъпа овца." И ми каза, че я е страх ако се раздели с сегашния си приятел никой нямало да я харесва и ще си остане сама.

Тук трябваше директно да я целунеш :D

Hayashi
05-15-2012, 16:41
То по-забелязана от това на къде?
Това с розата е било добър ход, но мадамата или те се усеща или се прави на приятно разсеяна.

Dages
05-15-2012, 16:47
Тя си втълпила в главата, че никой не я харесва освен нейния приятел и незнам как да и отворя очите. Според мен ако я целуна направо ще си отнеса шамара.

Enchanting
05-15-2012, 16:54
^ кажи й, че я харесваш (да, и не говоря само за намекване)

Ilikeliljon
05-15-2012, 18:37
Разбирам някой да не се харесва, ама ако постоянно го говори то става вече почти нарочно, ако питаш мен. Наистина направо и кажи какво чувстваш вместо да и правиш намеци, които тя или не разбира или се прави, че не разбира

Elinaaa
05-15-2012, 19:08
Щом не разбира от намеци ,кажи и направо какво мислиш

assd
05-17-2012, 08:15
вий сте другарченца. губиш.

Torn
05-17-2012, 10:01
friend zoned ... само тва ми идва :)

heartshapedbox
05-17-2012, 11:51
^ и аз така мисля.
Все пак, кажи и директно.

In*The*Face
05-17-2012, 11:56
Не е трудна, ако преодолееш страховете си. Мацката май си проси комплименти. Лошо няма, но ти си й направил достатъчно. Следващият път те съветвам когато каже нещо подобно за себе си, да си директен. "Как така никой не те забелязва, след като аз съм до теб през цялото това време". Едно изречение е достатъчно. Може и две. "Аз те харесвам и винаги е било така. Просто ти не искаш да видиш истината". Кратко, точно и ясно. Няма нужда от повече обяснения. Можеш да й кажеш също и че никой не я оценява повече от теб, което очевидно и тя самата знае. Тъпото е, че си изчакал толкова много, че тя да те приеме като най-добър приятел, а не като момчето, което я харесва и иска да бъде с нея. Но, по-добре късно, отколкото никога. Ти си на ход. Действай смело.

SmilezZz
05-20-2012, 12:28
Не е трудна, ако преодолееш страховете си. Мацката май си проси комплименти. Лошо няма, но ти си й направил достатъчно. Следващият път те съветвам когато каже нещо подобно за себе си, да си директен. "Как така никой не те забелязва, след като аз съм до теб през цялото това време". Едно изречение е достатъчно. Може и две. "Аз те харесвам и винаги е било така. Просто ти не искаш да видиш истината". Кратко, точно и ясно. Няма нужда от повече обяснения. Можеш да й кажеш също и че никой не я оценява повече от теб, което очевидно и тя самата знае. Тъпото е, че си изчакал толкова много, че тя да те приеме като най-добър приятел, а не като момчето, което я харесва и иска да бъде с нея. Но, по-добре късно, отколкото никога. Ти си на ход. Действай смело.

Като цяло съм съгласна.

Действай.

Обаче не съм напълно сигурна относно това, дали те има за приятел или просто и тя те харесва, и си проси комплиментите. Та , опитай, нищо не губиш. Не мисля, че тя има симпатии към настоящия си приятел - при условие, че е готова да го зареже, щом излезе някой друг, който да я харесва.