View Full Version : ??Да отстъпя ли
LacosteGuess
05-15-2012, 17:30
така значи имам сериозна връзка от 1 г. и 4 м. обичам го ,немога без него но ме вбесява. Проблемът е там че той ме мисли за несериозна -веднъж два пъти се е случило да му кажа че ще му звънна но имам работа и забравямм след което следва страхотен скандал че не ме е чул точно в 7 или в 8 когато съм казала ; Не го разбирам.Но вчера се скарахме защото аз правих много важен тест и пак не зз точно на момента и така стана обичайното ...
Въпросът ми е дали аз да му звънна и да отстъпа пакк като всички пъти до сега (но ме е страх да не стане по-зле) или да чакам да ми се извини (никога не го е правил...смята се за "перфектен" цитирам ) ??? :(
UltraBlue
05-15-2012, 17:34
Късай го тоя помяр бе..на къв ще ми се прави..перфектен бил хаха абеее я му тегли майната !
Абе даааа .. ще ти се правии на интересен само! Не му звънии известно време да се опомни малко ;)
valdesbg
05-15-2012, 17:40
така значи имам сериозна връзка от 1 г. и 4 м. обичам го ,немога без него но ме вбесява. Проблемът е там че той ме мисли за несериозна
Второто ти е проблема, първото ти е следствието.
Късай го, щото след Х време ще почне да те бие и да те обижда. Той е леке.
търси си причина да се скарате ти не си виновна
а пък и може да му се е насъбрало и да си го изкарва на теб но няма право така да се държи
я го когато той ти звъни му затваряй иили когато той пропусне му направи също скандал
режи го тоя кво ти се прай и той на мъж
Ilikeliljon
05-15-2012, 18:40
Ха, всеки може да има причина да не звънне. Според мен няма смисъл да се вдига скандал за такова нещо. Като опция можеш да не му казваш точни часове. Ами например тази вечер имам много работа примерно и ще се опитам да ти звънна, но не обещавам. Ако и след това вдига врява, значи няма смисъл
Според мен не го търси !
Не е нормално да сте от толкова време заедно и да ти се кара ,защото си закъсняла да му се обадиш
DisappointedDreamer
05-15-2012, 19:06
Ъха. Махай го.
DragonLady
05-15-2012, 19:52
+1
И да не си си и помислила да го търсиш първа. Даже и да му дигаш не си струва.
ivcheto0o
05-15-2012, 19:58
Мислите на несериозна само защото не си му се обадила в точния час? Голяма логика...Според мен не му се обаждай,като е перфектен да си стои сам и да си се наслаждава на перфектността.
IseeDEADbodies
05-15-2012, 19:58
Зарежи го тоя...
SmilezZz
05-16-2012, 10:57
Недей да го търсиш първа. Щом е перфектен, нека сам си се радва.
heartshapedbox
05-16-2012, 11:16
Махай го, щом ти прави проблеми за такива неща.
Да, определено си несериозна, щом още си с него :)