View Full Version : Той не прие .. какво да правя?
SELENAesuper
05-16-2012, 09:41
Здравейте! Тук пиша, за да споделя нещо гадно, което ми се случи вчера. Преди бях гадже с едно момче от даскало. На моите години е. Преди бяхме гаджета, но скъсахме. Той е забавен - не е много як, малко си пада гейче, ама е забавен. :D Харесвам го! :) Скоро се чуваха слухове, че и той е казал, че ме харесва. Обаче аз отричах, че АЗ го харесвам, щото ме беше срам да призная, все пак той се държи като момиче!! :D Но естествено в предишната ни (ако може да се каже) "връзка" всички знаеха и ме подиграваха.. Но сега ми се прииска отново да сме гаджета.., но ето защо някои хора опитват и успяват, но други падат.. :( Когато му казах и това стана чрез СМС в часа по Информационни технологии :D и той отказа.. тогава аз започнах да се защитавам, че не съм била аз и т.н. но той си твърдеше на своето и беше прав! Сега ми е адско гадно, приятелите ми знаят и сигурно ще кажат на другите и ще потъна в земята от срам! Говорих му че губи, а той отричаше и .. Да де, разбрахте ме! :D Ако може да ме посъветвате как да го накарам да "ревнува" или поне как да направя, така че да разбере, че е загубил :D А той наистина губи.. Плз помогнете
П.П. Моля не казвайте че темата е глупава, знам че е такава просто трябваше да попитам някой! Сори, ще я изтрия после, ако трябва! :)
SmilezZz
05-16-2012, 09:55
Темата ти е наистина глупава. Ама като гледам аватара ти ми става ясно, че сте някакви деца и е нормално да не знаете какво искате.
Първоначално се изясни с чувствата си. Не е бил много як, падал си гей, била го е срам, ако другите разберат еди-си какво. Научи се да не се влияеш от чуждото мнение, бе мамка му стара. И порас(т)ни. Тогава ще разбереш, че каквото и да направиш - той щом не иска да е с тебе, няма как да го накараш. Насила хубост не става.
А той ти е казал, че не иска. Защо ставаш нахална? Защо изобщо постъпваш по някакъв си детски начин, че да се опитваш с безсмислени начини да го заинтригуваш. Не си давай празни надежди, надали нещо ще се получи.
malkyytyy
05-16-2012, 09:58
Няма да ти кажа, че темата ти е глупава, защото всеки в един етап от живота си е имал подобен на твоя проблем.
Може би ще помогне ако кажеш на колко години сте ? Защото на мен това ми звучи като история от основното училище, 6-7 клас някъде.. извинявай ако бъркам.
А относно въпроса ти - поне според мен не вярвай на слухове и на това кой какво е казал за теб. Отиваш при момчето и го заговаряш, не е страшно, а ако той те харесва ще си проличи. И не разбирам как може да те е срам от човека, с който ходиш ? Заедно сте и не трябва да те притеснява начина по който говори или се държи.
Как да го накараш да съжалява, че те е загубил и да ревнува ? Не мисля, че можеш да направиш особено много неща - но бъди усмихната, позитивна, ако има някакви подигравки ги посрещни с вдигната глава и да не ти пука от чуждото мнение. Не му вдигай скандали, не прави проблеми.
TheBeliever
05-16-2012, 09:59
Не те харесва, не иска да е с теб, нищо не губи. Приятели, които тръбят наляво и надясно за личния ти живот не са ти приятели.
Като цяло - детински ви работи. Все едно го е писало 10 годишно. А като гледам аватара може и да съм права.
DragonLady
05-16-2012, 10:02
Не те харесва, не иска да е с теб, нищо не губи. Приятели, които тръбят наляво и надясно за личния ти живот не са ти приятели.
Като цяло - детински ви работи. Все едно го е писало 10 годишно. А като гледам аватара може и да съм права.
12. Ама то 12, 10 близко са ;)
Иначе аз се отказах да чета като стигнах думите " малко гейче си пада ". Нали уж гейьовете се пращяха помежду си, а не се занимаваха с жени :D
DisappointedDreamer
05-16-2012, 10:04
Точно.
П.П. На 12 е авторката. Прави сте, нда.
гейьовете
Ко речи?
Децата нямат спирачки (нито проблеми, освен с даскало и родители, евентуално :D )...
ТРОЛОЛОЛОЛОЛОЛОЛОЛО
Лапееееееее стегни се малко а !
someonerandom
05-16-2012, 15:32
Ти обяснявай,че си падал гейче и че те е срам хората да знаят,пък чакай да иска да ходите.Няма значение дали е на 10,12 или 50.
Съветът ми към теб е по-малко самочувствие без покритие.