View Full Version : Пищови
Здравейте хора как сте ?
Искам да ви питам на някого случвало ли му се е да препише на тест,всичко да му е без грешка и на следващия ден госпожата да се усъмни в преписване ? Днес преписах всичко на 1 тест , но забравих да направя 2-3 умислени грешки и се притеснявам да не се усъмнят нещо в мене :)
Ами ако досега си имал/а само 2 или 3 може и да се усъмни. Ние имаме един турчин, пълен двойкаджия. На един тест по история изкара 6. По-късно си призна, че е преписвал, защото госпожата го принуди. Обаче същия един път имаше 6 по физика. Бил играл на тото, обаче му я писаха 6-ицата... Така, че много зависи от г-жата и от предишните ти оценки.
само 6ци съм имал :)
тя предишната се усъмни в едни момчета които в час нищо не знаят но на котнролната без нито 1 грешка
DisappointedDreamer
05-16-2012, 14:41
То тогава няма в какво да се усъмни учителя.
Все пак е хубаво да си седнеш на дупето и да си научиш урока, вместо да преписваш.
Аз си ги знам нещата на 6 , но някак си се страхувам да получа по-ниска оценка от 6 , защото искам да имам 6 за края на годината.Пак повтарям нещата ги знам просто за сигурност си прави листчета :)
mlakniwe
05-16-2012, 19:07
ЗА 12 години никога не съм преписвал на контролни и успеха винаги ми е бил над 5,00-тая година 5,72
Винаги съм си изкарвал честно оценките
WIN
Ако ги знаеше нещата нямаше да преписваш...
Винаги се знае кой преписва.
Просто на повечето госпожи не им пука толкова много, колкото на други.
Dreamer...
05-18-2012, 12:52
Щом си имал само 6-ици досега, не би трябвало да се усъмни. ;)
Защо мислите, че някой който е имал 2-ки, 3-ки и например 4-ки не може да изкара 6 без да е преписвал ? Аз уча от контролна на контролна и някой път изкарвам високи оценки, но когато ме изпитат 2 или 3 (с някои изключения) ;)